Beauty Lifestyle

ZONNEBESCHERMING LA ROCHE-POSAY

Het is al zo vaak gezegd, maar goede zonnebescherming is zo ontzettend belangrijk. Niet alleen tijdens de hete zomermaanden, maar ook in de winter moet je je huid beschermen voor schadelijke UV-stralen. Eén van de merken die ik hiervoor graag gebruik is La Roche-Posay. Zij hebben een mooi aanbod waardoor je wel het type product vindt die bij jou het beste past.

La Roche-Posay heeft ontzettend goede producten in het gamma. Onder andere van hun Lipikar crème ben ik ontzettend fan, zonder dat product hou ik mijn pijnlijk droge ellebogen niet in bedwang. La Roche-Posay is bij veel mensen met een gevoelige huid wel bekend, het bestaat ook al meer dan 30 jaar en is te verkrijgen bij de apotheek.

Spray of crème

Eén van de keuzes die we de laatste tijd moeten maken is, kies ik voor een spray of een old fashion crème? Voor mezelf, neem ik al snel een spray, behalve voor mijn gezicht. Om de één of andere reden bescherm ik deze liever met een crème. Voor mijn dochter, kies ik steevast voor crèmes, vaak moet je al wat meer moeite doen om deze goed uit te smeren waardoor je zeker weet dat je alle oppervlakken hebt gehad. No room for mistakes!

De Anthelios reeks van La Roche Posay is vrij van parabenen, heeft een verminderde hoeveelheid chemische stoffen en is parfumvrij.

 

ANTHELIOS POCKET SPF50+

Dit is zo’n handig meeneemformaatje! Zelfs in de kleinste handtas kan die mee. Geen excuses meer om geen zonnebescherming bij te hebben!

 

ANTHELIOS ZONNECRÈME SPF50+

Deze flacon heb ik alle dagen mee in mijn handtas. Hij is klein, iets groter dan de pocket versie, maar het is zo een handige verpakking dat ik eerder deze verkies.
De crème smeert heel gemakkelijk uit en plakt niet.

 

ANTHELIOS ULTRA LICHTE SPRAY SPF30

Deze Spray was mijn favoriet, een dagje strand of in de tuin, deze gebruiken we standaard voor het hele gezin. Er bestaat uit de Anthelios reeks ook een reeks voor kinderen. Maar aangezien Enora niet erg gevoelig is, gebruikt zij dezelfde producten als ons. Deze spray is heel makkelijk te gebruiken en het product smeert heel erg goed in.

 

ANTHELIOS ONZICHTBARE MIST VOOR HET GELAAT SPF50

Dit is een topper voor als je je wilt beschermen terwijl je make-up aan hebt. Het is anti-glim en het tast je make-up niet aan en toch kan je je regelmatig opnieuw herhalen zodat de bescherming blijft.

Deze producten zijn te koop bij apotheken en online apotheken zoals Newpharma.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: