Kids

Wishlist | 2de verjaardag

2de verjaardag

Het is bijna zo ver, Enora haar tweede verjaardag. Dit is zo snel gegaan, de zwangerschap, het eerste jaar en nu alweer het tweede jaar. Het is ook al een jaar dat we in ons nieuwe huis wonen! Op een verjaardag horen cadeautjes en daarom maakte ik dus een lijstje met wat ze leuk vindt en/of nodig heeft, dit om te voorkomen dat ze nog hopen speelgoed krijgt en ze zeker spulletjes krijgt die ze kan gebruiken.

Met de feestdagen heeft ze al veel (indoor) speelgoed gekregen en van ons krijgt ze nog twee HABA gezelschapsspelen waardoor we vinden dat het voorlopig wel even genoeg is.

Decoratie voor haar kamer

Ok, het is misschien wat raar om voor een tweejarige interieurspulletjes op haar “verlanglijst” te plaatsen, maar uiteindelijk is dit toch iets wat we uiteindelijk zouden willen voor haar dus … ik plaats het er lekker op!

 1. 2de verjaardagPoster van Eef Lillemor €14,95, te koop bij psikhouvanjou.nl
 2. Eglo Vintage hanglamp in de kleur mint  +/- €45 maar regelmatig in promotie via bol.com
 3. Helen Sketch Matroeska poppetjes,€24,95 en te koop bij Petit Bazaar, Gent.
 4. Kussen konijn €21,95 en ook te koop bij Petit Bazaar, Gent.
 5. Kussen, kuiken met veer van Lijnloves, €17,50. Te koop via Etsy.
 6. Poster konijn €17,95 via VTwonen.

Buitenspeelgoed

watertafel

Deze watertafel van Little Tikes lijkt ons wel leuk voor komende zomer. Te koop bij Bol.com en andere speelgoedwinkels.

Geschenkbonnen

Een geschenkbon van de volgende winkels is uiteraard ook altijd welkom:

 • Schoenwinkel Michou in Merelbeke
 • JBC
 • Zara
 • Petit Filou
 • Room4Kids concept store Aalst
 • Petit Bazaar Gent

De uitnodigingen voor haar verjaardagsfeestje in januari zijn in de maak en deze zal ik bekend maken eens ze uitgedeeld zijn. Misschien gewoon samen in de post over haar verjaardagsfeest zelf?

Wat vragen jullie telkens voor jullie kindjes, zeker als ze al veel speelgoed hebben?

Sarah Hanssens

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Birgit
  28 december 2015 at 09:47

  Bij ons zijn ze inmiddels zo oud dat ze zelf kiezen wat ze wilde. Maar in de jongere periode was het hier vaak kleding 🙂

 • Reply
  Reshma
  28 december 2015 at 17:24

  Nog meer speelgoed haha! Of leerzame spelletjes/boeken. Ik weet van vroeger dat ik het nooit leuk vond om kleding te krijgen.

  • Reply
   Sarah
   4 januari 2016 at 14:59

   Eens Enora wat groter zal zijn is kleding inderdaad iets minder leuks om te geven, allez voor haar dan. Voor mijn portemonnee wel beter. ^^

 • Reply
  Ester
  29 december 2015 at 16:05

  Ik vind het net leuk dat je wat interieurdingetjes op haar verlanglijstje hebt staan. Speelgoed hebben ze vaak toch al genoeg 😉

 • Reply
  Sarah
  4 januari 2016 at 14:49

  Die interieurspulletjes zijn een leuk idee! Inderdaad, speelgoed en kleren hebben ze de laatste tijd in overvloed gekregen. Voor de jongste gaan we binnen twee weken een kledingbon krijgen en een pak pampers. Komt altijd van pas. Die kledingbonnen zijn af en toe leuk, maar zelf geef ik dat niet zo graag.

  • Reply
   Sarah
   4 januari 2016 at 15:01

   Ik geef dat ook niet zo graag, al geef ik het wel vaker en vaker, gewoon omdat ik gewoon niet meer weet wat nog te geven en dan heb ik liever dat ze zelf iets halen. Maar meestal krijg ik ook de “opdracht” van waar ze wat willen. Momenteel wil ik gewoon voorkomen dat we nog meer speelgoed krijgen en dat we spullen zouden krijgen waar Enora niets mee is of die ons ding niet zijn. Een duwtje in de juiste richting mag wel hé. 😉

   • Reply
    Sarah
    4 januari 2016 at 15:20

    Je hebt overschot van gelijk! 🙂
    Maar ik blijf toch liever kledingbonnen niet geven. Ik koop al eens graag een outfitje voor mijn lieve meisjes. Vooral bij gebrek aan een eigen meisje. Dus laat ik het los op andere meisjes. En ik denk dat ik hen ondertussen al een beetje ken, en ook hun smaak. heerlijk!

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: