Giveaway Lifestyle

WIN | 1.000+ volgers op Instagram!

Woohoo! Feest! Eindelijk! Yes! OMG! Dat zijn allemaal woorden die door m’n gedachten spookten toen ik in de afgelopen weken 1.000+ volgers bereikte op Instagram. Het was hard werken, heel erg zoeken wat mijn volgers en potentiële nieuwe volgers aanspreekt. Om dit geweldige nieuws te vieren organiseerde ik een give-away!

Mijn Instagram feed, Dat is nog steeds met vallen en opstaan, maar ik denk dat mijn Instagram feed er wel op vooruit gegaan is. Al ben ik zelf ook nog steeds jaloers op de prachtige feeds van andere hoor. Maar kom, we zijn toch al zo ver. En ik ben zo blij met jullie. Dikke dikke merci!

Ik probeer om mijn Instagram zo clean mogelijk te houden en zoveel mogelijk diezelfde filter. Maar ik wil ook wel alles met je te delen en niet specifiek kids en beauty. Daarom dat er dus ook af en toe eens een kippenfoto ofzo de revue passeert. Maar zo leer je mij kennen en zie je echt met wat ik me allemaal bezig hou. Daar gaat het volgens mij toch een beetje om, nee? Als jullie nog verdere tips of opmerkingen hebben mogen jullie dit uiteraard altijd laten weten. Dit mag hieronder in de reacties of je kan me een mailtje sturen. Communication is key, ook op een blog. 😉

WIN WIN WIN

Omdat jullie zo lief zijn om mijn blog en Instagram te volgen heb ik voor jullie een leuk Rimmel nagellak pakket!

Deze vijf lakjes zijn van Rimmel in samenwerking met Rita Ora. De lakjes kosten €3,99 per stuk en zijn te koop bij de bekende drogisterijen.

Deze keer gaat de give-away door op Instagram dus haast je naar daar en doe mee!

Happy Moments

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Marjolein@flaflinko
  15 mei 2017 at 18:54

  Proficiat! Ik volg je feed graag en ben fan ook zeer blij dat ik ‘m leerde kennen!

  • Reply
   Sarah
   15 mei 2017 at 18:58

   Wat lief! Dank je! Ik volg jouw feed ook graag, geeft me inspiratie voor mijn eigen naaisels! ?

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: