#boostyourpositivity Kids Lifestyle

Weekend | week 50

boostyourpositivity

Afgelopen weekend was alweer heel tof ondanks dat we ons beide niet 100% voelden, oké, het zal waarschijnlijk een leuker weekend voor mij geweest zijn dan voor Thierry want die lag ziek in bed/zetel. Bij mij was het niet zo erg.

Zaterdag voormiddag had ik een afspraak bij Little Wonders Fotografie om opnieuw foto’s van Enora te nemen. Het begint zo’n jaarlijkse traditie te worden, leuk! De foto’s gaan gebruikt worden voor de kerstkaartjes, verjaardagsuitnodigingen en een canvas die we kregen bij het CEWE event vorig weekend (lees hier). Aangezien ik de kerstkaartjes en uitnodigingen nog moet uitdelen (lees: ze moeten nog gemaakt worden/toekomen), ga ik hier nog niet te veel over prijsgeven, maar het was leuk! Enora is volgens mij wel niet het gemakkelijkste model om te fotograferen, al is waarschijnlijk geen enkel kind van twee dit, ze bleef nooit echt staan enzo. Maar er zijn echt pareltjes bij. Bedankt Sharon!

Little wonders fotografie

Afgelopen zondag waren de deelnemers, waaronder ik, uitgenodigd voor een bloggersbrunch. De brunch ging door in Zaal Lux in Gent, super leuke locatie met parking voor de deur, ideaal! Je hebt hier op de blog af en toe topics zien passeren die te maken hadden met de #boostyourpositivity campagne van Danone, de brunch was hiervoor de afsluiter.

boostyourpositivity brunch-0192 brunch-0193Er was een mooi buffet, al koos ik wel voor de “veilige” zaken omdat er bij de klaargemaakte gerechten niet vermeld stond wat het was en aangezien ik niet zo gemakkelijk ben qua eten …

boostyourpositivity

Dat brood met die confituur/jam, was overheerlijk! Daar ben ik nadien nog een paar van gaan halen. ^^

boostyourpositivity boostyourpositivityEn toen kwamen ze ons vertellen dat er ook nog dessert was! *vreugdedansje!*

Het was heel tof, de mensen achter de blogs die ik al volgde in het echt ontmoeten en ook een aantal nieuwe gezichten. Heel fijn! Toen ik naar huis ging kreeg ik ook nog een leuke koeltas, eens thuisgekomen ontdekte ik een heel assortiment yoghurt! Intussen heb ik al een paar smaken geprobeerd en het valt niet tegen! Meestal neem ik de standaard yoghurt, zonder iets bij omdat ik nogal, tjah, moeilijk? ben als het om stukjes in yoghurt gaat.

Je ziet, het was alweer een leuk weekend! Hopelijk was die van jullie net zo fijn.

Sarah Hanssens

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Birgit
    21 december 2015 at 22:25

    Oooh ik ben ook zo’n moeilijke eter als ik iets niet gek! Wel fijn dat de yoghurt goed bevalt!

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: