Kids Lifestyle

Weekend | week 49

phoneography vicky bogaerts

Afgelopen weekend was het alweer vrij druk. Op de planning stond Sinterklaas, een Sinterklaas feest in Brugge, een workshop van CEWE over Phoneography in Antwerpen en daartussen nog wat quality time met het gezin.

Vrijdagavond kwam de Sint al langs om de cadeaus te brengen aangezien we/ik niet veel thuis gingen zijn dat weekend en zo kon ze er toch nog even een weekend mee spelen. Zaterdag was dat dus het eerste wat Enora zag als ze naar beneden kwam, tenminste, eens ze het speelgoed had opgemerkt.

Sinterklaas

Met het keukentje en toebehoren is ze heel erg blij, constant zit ze in haar potjes te roeren. Schattig om te zien. ^^

boudewijn sea park

In de namiddag werden we verwacht op het Sinterklaas feest van Thierry zijn werk in Brugge. We genoten allen van een pannenkoek en erna kregen we de dolfijnenshow te zien in het Boudewijnpark. Na de show was er ook nog de keuze om te schaatsen of om de kindjes te laten spelen in de indoor speeltuin. Wij kozen voor dat laatste, maar Enora liep er eigenlijk nog wat verloren rond tussen al die grotere kinderen.

boudewijn sea park

Zondagnamiddag werd ik in Antwerpen verwacht voor de workshop van CEWE over Phoneography die werd gegeven door Vicky Bogaerts van Silver Sixpence Fotografie. Phoneography is fotografie, maar dan met een smartphone in plaats van met een fototoestel. De workshop duurde een uurtje en daar kregen we allerlei tips over hoe we het best foto’s met onze smartphone kunnen nemen en bespraken we ook enkele apps die ons kunnen helpen met de nabewerking. Heel fijn!

phoneography vicky bogaerts

Vicky schreef ook nog een boek die op mijn wishlist staat, aan de mensen die me een cadeautje willen geven tijdens de feestdagen, hint hint! Iedereen smartphonefotograaf is de titel. Je kan hem kopen bij Standaard Boekhandel, Fnac of bij Vicky zelf.

Toen ik de uitnodiging kreeg mocht ik vriendlief en Enora meenemen, maar gezien het net tijdens Enora haar dutje viel en ze die de dag ervoor al zou overslaan voor het Sinterklaas feest besloot ik om ze niet mee te nemen. Ook vond ik ze nog wat jong. Toen ik alle jonge kindjes daar zag had het misschien toch nog wel gelukt, maar dat kunnen we dan bij een volgende uitnodiging uittesten. 😉

Van CEWE krijgen we ook nog een code om een gratis canvas van 60×40 cm te bestellen! Wat een mooi geschenk! Bedankt!

Sarah Hanssens

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Birgit
  12 december 2015 at 22:47

  Wat een leuk keukentje! En slim om Sinterklaas iets eerder te laten komen als je weet dat je een druk weekend voor de deur hebt!
  Zo’n cursus phoneografie is ook wel wat voor mij. Heb geen dure camera en wil wel mooie foto’s maken 🙂

  • Reply
   Sarah
   13 december 2015 at 08:18

   Hi Birgit! Vicky geeft de workshop ook nog in haar eigen studio en dan een hele dag. Veel meer informatie dus, het event was nl. slechts een uurtje.

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: