Kids Lifestyle

Weekend | week 46

eurotuin

Het weekend begon niet heel erg schitterend aangezien zowel Enora als ik niet 100% waren. Enora zat met een luchtweginfectie, koorts, snot en hoesten en ik had haar buikvirusje van het weekend daarvoor opgelopen en zat daar dus mee. Nu is het Thierry die haar hoesten en snot heeft overgenomen. Het is nog geen winter en het begint al, verdomde microben!

kringloop

Zaterdag besloten we toch even naar buiten te gaan, op bezoek bij oma/mijn mama en samen eens naar de kringloopwinkel te gaan. Ik loop daar graag eens rond, je weet nooit welke pareltjes er te vinden zijn. We hebben geen al te grote buit mee, maar ik ben toch heel blij met de vondst van een Baby Born pop. Ik deed bijna een vreugdedansje in de winkel! Eerst twijfelde ik nog aangezien ze niet de “juiste” kleertjes droeg (niet van Baby Born) en het om een donker kleurig meisje ging. Maar toen ik keek in de nek en Zapf Creation zag staan en ook nog de armpjes uittestte, wist ik het zeker en ging mee naar huis. Een “gewone” pop zou ik niet naar huis hebben genomen aangezien ze er zo toch al heeft.

Kringloop-0187

Ik herinner me nog goed de tijd dat ik zelf een Baby Born pop had, het popje eten geven en de luier verschonen en idem als ze had gedronken, want ja ze plast echt. Helaas heeft mijn mama die dan uitgeleend samen met mijn Barbie spullen en niet meer teruggekregen. Wel jammer aangezien ik nu zelf een meisje heb.

Kringloop-0191

Verder kochten we ook nog Kiki, een knuffelkikker die mijn mama ook al heel lang had, maar ook had uitgeleend aan diezelfde persoon als hierboven en niet had teruggekregen. Het was voorbestemd dat wij ze zouden vinden. 😉 Een Ikea kinderstoeltje, een boek van Jill Mansell en mijn mama kocht nog een paar dingetjes, maar ik weet niet meer juist wat. ^^

eurotuin

Zondag besloten we naar Eurotuin te gaan om een sprookjesboom te kopen en om daar even te lunchen. Ik kocht uiteraard wat meer dan een sprookjesboom, ook nog wat wintervaste bloemen zodat ik bloemetjes op de vensterbank kon plaatsen en een kaarsenhoudertje. Na Eurotuin gingen we rechtstreeks naar Thierry zijn tante/Enora haar meter om een bezoekje te brengen. In de latere namiddag werkte Thierry verder in de gang, schilderde ik verder aan het DIY project waar ik nu mee bezig ben (meer hierover later) en startte ik opnieuw met de seizoenen van Glee. Dankzij 2BE die stopte met het te draaien en dan overschakelde naar Jim enzovoorts ben ik ergens afgehaakt. Nu bekijk ik ze dus eens allemaal opnieuw.

sprookjesboom

Zo, dat was mijn weekend. Hoe was die van jullie? Hopelijk microben vrij?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: