Er op uit

Weekend | week 44

weekend

Afgelopen weekend hadden we prachtig weer voor de tijd van het jaar. Heldere hemel en zon waardoor de temperatuur toch aardig opliep als je er in zat. Heerlijk!

zaterdag

Omdat ik nog een Duplo bouwplaat wou voor Enora die ze kan gebruiken met de Duplo Deluxe doos die ze van de Sint of Kerstman krijgt (je kon er hier al over lezen), gingen we nog snel even naar de Fun omdat het de laatste dag was dat we van hun Duplo korting konden genieten. Uiteraard namen we ook nog wat andere kleinigheden mee, zoals een poetssetje en een mini magneet schrijfbordje.

Dan gingen we nog even langs bij JBC vanwege de stickeractie en zo werd Enora haar kleerkastje nog verder aangevuld. Gelukkig was er al veel in haar maat weg want anders had ik moeilijke keuzes moeten maken, nu waren we vrij snel terug buiten en nam ik slechts 5 stuks mee en genoten we van €21 korting!

Daarna gingen we op bezoek bij mijn mama, ook zodat we de hond terug konden ophalen want die was daar nog vanwege een Mylène avond de avond er voor. Daar kwam het ter sprake dat Enora graag speelt met Thierry zijn werkmateriaal en vertelde ik dus dat ze bij Blokker gereedschap hebben van Bosch voor kindjes. Je raadt het al, onze volgende stop => Blokker! Daar kocht ik zo’n werkbak met schroevendraaiertjes, tangen, … Ze hadden ook nog een schroefmachine, maar die liet ik voorlopig nog staan.

Daarna naar huis, Enora eten geven zodat ze kon gaan slapen, Thierry vertrok naar zijn tante om haar droogkast te herstellen (wat nog niet is gelukt, hij ontbreekt nog wat nieuwe onderdelen) en ik maakte nog wat foto’s en schreef nog wat posts voor de blog en dan nog wat huishoudelijke taken.

zondagweekendOmdat het mooi weer was besloten we zondag voormiddag naar de speeltuin te gaan, zo kon Enora ook haar nieuwe fiets buiten testen. Dus hup, fiets in de auto, ons klaarmaken, nog even naar de bakker en dan richting de Gentbrugse meersen. Enora heeft vanaf de parking tot de speeltuin gefietst, gespeeld en rondgekeken op de speeltuin, contact maken met andere mensen en kindjes en toen het tijd was om naar huis te gaan, terug op de fiets richting de parking. Toen de auto in beeld kwam keerde ze haar fiets en reed terug van waar ze kwam. ^^ Zo bleef ze nog even rondjes rijden, toen we haar van haar fiets haalden om haar in de auto te zetten was ze echt niet blij.

weekend

Aangezien we al gegeten hadden op de speelplein kon Enora bij thuiskomst meteen naar bed voor haar middagdutje. Wij besloten om dan in de tuin te werken. Ik nam alle benodigdheden mee naar buiten om het kippenhok te reinigen en Thierry begon voor de laatste keer dit jaar het gras te maaien. Samen haalden we ook nog afgevallen bladeren en dorre planten weg die aan het hekwerk hingen, het tuinhuis werd ook nog eens opgeruimd. De tuin is voorlopig klaar voor de winter. Nu nog eens afspreken met de buren wanneer we aan de schutting gaan werken zodat we de huidige oude en kapotte schutting kunnen verwijderen en we dan een nieuwe kunnen aanschaffen en plaatsen.

weekend

Een heel fijn weekend, met mooi weer, leuke en grappige momenten. Meer moet dat niet zijn. <3

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  6 november 2015 at 12:01

  Jij ook een fijn weekend gewenst!

  Ik vind die schommel op het speelplein erg leuk.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: