Lifestyle

Weekend | week 40 | Bloggersmeeting

bloggersmeeting goesting gent

Afgelopen zondag hielden Evelien (Mamzella), Joyce (Huizeke Sluizeken), Sofie (Our happily ever after), Annick (De wereld van Arthur) en ik een “mini” bloggersmeeting. Eigenlijk was het vooral een samenkomen van leuke dames om te praten over allerlei zaken en lekkere toetjes te eten. ^^ Joyce en Annick kende ik al van ervoor, Evelien en Sofie zag ik zondag voor het eerst IRL.

We hadden rond 14u afgesproken bij Goesting aan de Predikherenlei in Gent, een koffiebar waar je ook lekkere taartjes en gebakjes kan eten. Toen ik aankwam stonden Annick, Evelien en Joyce al te wachten aan de deur, ik was een klein beetje te laat. Sofie had wat moeite met de weg te vinden (wat wil je ook met al die werken in Gent) dus zij kwam nog wat later toe.

Na het onderzoeken van de kaart besloten we allen te kiezen voor het verwenbordje. Zo’n verwenbordje bestaat uit een stukje bresiliennetaart, een stukje kriekentaart, een stukje brownie, een potje met chocomousse, een potje met tiramissu en een glaasje limoncello. Dat laatste heb ik niet volledig opgedronken en wijselijk doorgegeven aan Annick, amai wat was die was straf!

 bloggersmeeting goesting gent Geef toe, dat ziet er nu toch allemaal heel lekker uit hé?! 😉

Om te drinken nam ik een kopje verse muntthee, het was alweer geleden van mijn voorlaatste januari-mama-meeting dat ik dat nog eens heb gedronken ondanks dat ik tijdens onze vakantie in de Ardennen in een Marokkaans winkeltje Chinese Gunpowder heb gekocht om het zelf thuis ook te kunnen maken. We hebben zondag ook geleerd dat theedrinken niet voor iedereen is weggelegd, hé Joyce. 😉

bloggersmeeting goesting gent

 Omdat we toch ook een groepsfoto wouden vroeg ons Annick aan de serveerster of ze even een foto van ons wou nemen, uiteindelijk waren ze toch al een beetje met ons aan het lachen (in de positieve zin) omdat we zo enthousiast waren met elkaar, met het eten en omdat we ons eten op allerlei mogelijke manieren fotografeerden (je moet je social media peeps ook tevreden houden hé). De vriendelijke serveerster vond het geen probleem en trok dus een leuke foto van ons. Jeeej, mijn eerste bloggersmeeting foto! Misschien moet ik hem maar inkaderen! 😉

bloggersmeeting goesting gentMij zie je aan de rechterzijde in het midden, voor mij met het roze blazertje zie je Sofie, achter mij zie je Joyce. Aan de linkerkant zie je achteraan Evelien en vooraan Annick.

De gesprekken gingen over allerlei zaken, onze kinderen, werk van onze partners, hobby’s van onze partners, onze blog, events, een cursus voor bloggers, affiliate partners en zoveel meer.

Om af te sluiten bestelde ik een warme chocolademelk, je kan kiezen tussen melkchocolade, pure chocolade en zelfs witte chocolade. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zoveel keuze had wanneer ik een warme chocolademelk wou bestellen. Dikke plus voor Goesting!

bloggersmeeting goesting gent

Joyce en ik trokken ook nog een selfie om te delen met onze geliefde januari mama’s. Zie dames, we denken altijd en overal aan jullie!

bloggersmeeting goesting gent

Conclusie? Het was een ontzettend fijne, leuke en gezellige namiddag met allemaal toffe dames! Zeker voor herhaling vatbaar, misschien met kinderen de volgende keer?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Linde
  6 oktober 2015 at 11:04

  ik wil ook een bloggersmeeting, zal dan maar moeten bloggen zeker :p?

  • Reply
   Sarah
   6 oktober 2015 at 12:11

   Haha! Dat is dan wel een vereiste hé 😉

 • Reply
  Joyce
  6 oktober 2015 at 19:01

  <3

 • Reply
  Channa
  6 oktober 2015 at 19:09

  Leuk dit soort meetings! Ik ken jullie blogs allemaal nog niet, maar ik ga zeker even een kijkje nemen.

  • Reply
   Sarah
   7 oktober 2015 at 05:50

   Zeker doen! 😉

 • Reply
  A_nnick.
  6 oktober 2015 at 19:45

  Dat het een fijn samenzijn was. Meer van dat. Voorgaande zin slaat op nog een meeting, niet op de limoncello. 🙂

 • Reply
  Ester
  19 oktober 2015 at 10:40

  Wat leuk! Ik zie vaak bloggersmeetingen voorbij komen, maar vaak in Nederland. Leuk dat het in Belgie ook georganiseerd wordt. De volgende keer mogen jullie me gerust uitnodigingen. Ik ben van Gent, dus was er graag bijgeweest 😀

  • Reply
   Sarah
   19 oktober 2015 at 10:44

   Hi Ester! Ik onthou het voor de volgende keer, hopelijk binnenkort!

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: