Er op uit

Weekend | week 39 | “boswandeling”

gentbrugse meersen

Zondag gingen we met Enora en de hond gaan wandelen in het bosje van de Gentbrugse meersen, zo komt de hond ook nog eens buiten (zie DZP). Aangezien we daar dan toch waren gingen we ook even bij de speeltuin langs zodat Enora nog even kon spelen voor dat we naar huis gingen voor haar lunch en haar middagdutje.

gentbrugse meersen

De herfst is gestart en dat zie ik je ook, bladeren die geel en rood worden, van de bomen vallen en de vruchtjes die van de bomen vallen. En het is ook een pak kouder geworden al was het zondag wel nog vrij warm in de zon. Ik vind dat wel nog een leuk seizoen, tenzij het echt voortdurend regent. Tijdens de wandeling raapte ik samen met Enora ook wat gevallen blaadjes op die nog intact waren om in ons plakboek te gebruiken, echte attributen zijn altijd leuk om te gebruiken.

gentbrugse meersen

Het park is onlangs volledig aangepakt en compleet vernieuwd met nieuwe wandelpaden, speeltuin, … Het is nu wel een toffe plek geworden voor gezinnen met jonge kinderen, wat ook wel een beetje een minpunt is geworden want vroeger konden we Muna daar altijd even los laten lopen, dit gaat nu niet meer.

gentbrugse meersen

Geen idee waarom, maar dat “brugje” was iets dat ze heel leuk vond. Ze bleef er maar op klimmen en over en weer kruipen. Gekke meid.

gentbrugse meersenThierry wou eens op de foto met ons Pompoen. ^^

gentbrugse meersen

gentbruse meersen-0050

Enora vindt het daar wel leuk en uiteraard zette ze het dan ook op een krijsen toen we wouden vertrekken en keerde telkens terug als we haar terug op de grond plaatsten. De volgende keer komen we dus iets vroeger zodat ze wat langer kan spelen en zonder de hond want die verveelt zich wel als ze stil moet zitten.

 

 

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: