Er op uit

Weekend | week 39 | Bellewaerde

bellewaerde

Een tijdje geleden kocht Thierry zijn tante (Enora haar meter) tickets voor hun gezin en ons om naar Bellewaerde te gaan op zaterdag 26/09. Het park was afgehuurd door de Bond Moyson voor hun personeel en daardoor kon ze voordeliger tickets kopen voor een beperkt aantal personen.

We vertrokken die zaterdag rond 10u, helaas hadden we al snel file en zijn we van de autostrade moeten gaan omdat het anders nog veel langer zou duren. Vanaf Kruishoutem zijn we verder langs binnen gereden, wat ook niet altijd even snel ging. We kwamen toe rond de middag, dus we aten meteen sandwichkes en pistolets uit de pic-nic die we mee hadden en zochten dan de eerste attractie op.

bellewaerde

Zelf heb ik niet zo veel aan pretparken omdat ik veel dingen zoals rollercoasters en attracties die erg hoog gaan niet ga. En helaas voor mij was het -ondanks het mooi weer- voor waterattracties toch net niet warm genoeg.

bellewaerde

Enora heeft wel op een paar attracties kunnen gaan en er waren ook een heleboel dieren om naar te kijken. Dat doe ik nog het liefst van al. Enora lijkt ook (nog) niet zo’n fan te zijn van pretpark attracties. Nochtans was ze wel heel enthousiast op de kermis in De Haan.

bellewaerde

Er was enorm veel volk op afgekomen en helaas waren er daardoor toch wel hele lange wachttijden, waardoor we misschien niet alles hebben kunnen doen wat we wouden doen (of tenminste wat de rest wou doen).

bellewaerde

Terwijl Thierry zijn tante, zijn nonkel en ik samen met de baby’s naar het winkeltje op zoek gingen voor een leuk souvenirtje en een koffie/warme chocomelk dronken, ging de rest nog op wat rollercoasters gaan zitten.

bellewaerde

We zijn naar huis vertrokken rond 18u30 en gingen dan nog met z’n allen dineren bij Lunch Garden omdat het nu toch wel wat laat was om thuis nog te gaan koken. Het was een gezellige dag en Enora heeft haar wel geamuseerd.

bellewaerde

Ik wil ook nog even melden dat ik ongelooflijk trots ben op mijn kleine meid. Ze was wakker van 8u, heeft niet geslapen in de auto richting Bellewaerde en slaapt ook niet in de buggy, maar ze heeft zich echt super voorbeeldig gedragen! Het is altijd wat afwachten hoe ze gaat zijn zonder slaap maar hoe ze daar was ging boven onze verwachtingen. Ze is dan ook fantastisch. <3

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tineke
  5 oktober 2015 at 08:11

  altijd spannend zo’n dagje uit, maar wat goed dat ze het zo goed deed! 🙂

  • Reply
   Sarah
   5 oktober 2015 at 08:49

   Ik was echt wel zenuwachtig over hoe ze het zou doen, maar ik had haar blijkbaar onderschat!

 • Reply
  A_nnick.
  5 oktober 2015 at 11:54

  Flinke Enora. Helemaal haar mama. 🙂
  Wij zijn met Arthur nog niet in Bellewaerde geweest, wel naar De Efteling en Plopsacoo en beiden vielen enorm in de smaak.

  • Reply
   Sarah
   5 oktober 2015 at 12:50

   Ik denk volgend jaar ook eens naar de Efteling te gaan. Ik kan me vaag herinneren dat ik dat ook leuk vond, ook al was ik wel al een stukje ouder.

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: