Er op uit

Weekend | week 38

over mij pagina

Afgelopen weekend was vrij druk. Op zaterdag sowieso het gebruikelijke bezoek naar de supermarkt en het zwembadje van Enora geledigd, gereinigd en weggezet voor volgend jaar, maar we hadden zaterdag en zondag ook een verjaardagsfeestje. Zaterdag van een collega van Thierry en zondag van Enora haar nichtje, Tanaya.

verjaardagsfeestVoor het feestje van zaterdag hadden we afgesproken met een aantal andere collega’s van Thierry om 18u. Ook Enora was mee aangezien er wel meerdere kinderen aanwezig gingen zijn. Eerst was ze wat verlegen voor de mensen die aanwezig waren maar al snel kwam ze los en liep ze binnen en buiten alsof het spel van haar was. Ook liep ze maar al te graag mee met de meisjes die er speelden. Naast de versnaperingen die op tafel lagen kregen we rond 20u ook een “hot dog” maar dan met een braadworst en geen “Zwan” worst. Ik moet zeggen het was verrassend lekker (ik ben normaal geen fan van zulke worsten), dat ik er zelfs twee heb gegeten!

weekend Zondag was het eerste verjaardagsfeestje van Enora haar nichtje Tanaya (dochtertje van Thierry zijn nicht). Het was gezellig, we hebben geluk gehad met het weer (gezien het buiten te doen was), Enora heeft goed kunnen spelen en eten (mijn klein fretzakske) en wij hebben ook goed gegeten. Het was een fijne namiddag. Op naar volgend jaar. 😉

weekend

Het was een leuk en gezellig weekend en Enora vindt het ook wel fijn om onder de mensen en buiten te zijn.

Volgend weekend gaan we zaterdag naar Bellewaerde en zondag hangt er nog wat van af. Maar dat laat ik jullie dan wel weten. 😉

Hoe was jullie weekend en wat zijn jullie plannen voor dit weekend?

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  A_nnick.
  25 september 2015 at 08:23

  ‘t Is toch een cutie, jullie patatje ! Zie ze zitten in die doos. 🙂
  Straks wuif ik mijn mannen uit die richting Ardennen vertrekken. Zonder mij, jawel, aangezien ik morgen les heb. Na de les neem ik de trein richting Eupen om er de rest van het weekend + maandag door te brengen. Het extra lange weekend dat er aan zit te komen, kan je perfect samenvatten in enkele woorden: vrienden, aperitiefmomentjes en onvervalste we-time. Wat we zoal allemaal uitgespookt zullen hebben, kan je later vast en zeker op mijn blog terugvinden. 🙂

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: