Er op uit Lifestyle

Weekend | week 37

weekend

Afgelopen weekend, 12 en 13 september, ging er vrij rustig aan toe in vergelijking met de volgende weekends in september. Er staan ons nog een aantal verjaardagsfeestjes en uitstapjes te wachten.zaterdagZaterdag gingen we naar het centrum van Gent, op cadeautjesjacht. Uiteraard kan ik niet naar de winkelstraten gaan om danΒ  enkel een cadeautje op te halen, maar deed ik ook nog eens een toertje in de Primark, kochten we schoenen voor vriendlief en mezelf bij Take Off en luiers voor Enora bij Kruidvat, dan heeft het kind ook nog iets. Just kidding. πŸ˜‰ Allez, niet van de luiers want die heeft ze echt wel nodig, maar ze kreeg wel meer dan dat, again. ^^

caramel macchiato

Tussen het winkelen door gingen we een koffie drinken bij Starbucks, door mijn review onlangs had ik de website van Starbucks uitgebreid bekeken en wist ik al goed wat ik wou hebben. Dus zei ik meteen “ik wil een ‘Caramel Macchiato’, aub” tegen vriendlief want hij ging ze halen. En het was super super super lekker! Ik ben dan ook een grote fan van karamel.

ellis gourmet burgerDoor te winkelen krijg je honger dus gingen we ook nog even lunchen bij Ellis Gourmet Burger. Zo’n heerlijke burgers! De Ellis Special – Bacon (zonder augurken) is mijn favoriet! Enkel Enora was niet zo’n grote fan van haar kids burger. Na het proeven was het ook duidelijk waarom … hij was vrij droog.

zondagOp zondag deden we niet veel, die dag gaan we zo goed als altijd op bezoek bij Thierry zijn tante, Enora’s meter. Enora kon dan daar de katten een beetje lastig vallen. ^^

 

Zo dat was in grote lijnen mijn weekend. Hoe was jullie weekend?

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  A_nnick.
  14 september 2015 at 19:50

  drukdrukdruk, da van mij. πŸ™‚
  vrijdag was’t van daphnedinnerdate. noteer trouwens maar in je agenda: 11.03.2016 is de volgende bijeenkomst.
  zaterdag eerste lesdag waarbij we de bemerking kregen dat het derde jaar zeker en vast niet te onderschatten is.
  en zondag was eftelingdag. wat me eraan doet denken dat ik daar dringend een blogje over zou moeten maken.

  • Reply
   Sarah
   14 september 2015 at 21:20

   Oooh, de Efteling <3. Daar ben ik lang geleden eens naartoe geweest met Sharon van Little Wonders Fotografie, toen we klasgenootjes waren. ^^ Binnenkort ga ik naar Bellewaerde. Ik ben benieuwd hoe Enora zal reageren.

 • Reply
  Joyce
  14 september 2015 at 19:51

  Oh, Ellis, daar wil ik ook al lang eens gaan eten! Jaloers. πŸ™‚

  • Reply
   Sarah
   14 september 2015 at 21:20

   En je was nochtans onlangs in Gent!

   • Reply
    Joyce
    14 september 2015 at 21:37

    Jaaa, maar geen tijd gehad. πŸ™‚

    • Reply
     Sarah
     15 september 2015 at 07:34

     Prioriteiten hΓ©, Joyce. πŸ˜‰

 • Reply
  Linde
  15 september 2015 at 11:07

  Bij ellis ga ik altijd voor de guacowacco (of iets in die zin). Echt super lekker!

 • Reply
  Floor
  15 september 2015 at 16:23

  Klinkt als een geslaagd weekend<3 xx

  • Reply
   Sarah
   15 september 2015 at 19:08

   Voor mij wel alleszins. ^^

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: