Kids Spelen

WAT DIEREN DE HELE DAG DOEN

Wij noemen onszelf wel dierenvrienden, we hebben zelf ook heel wat dieren. In de toekomst misschien ook nog een koppel konijntjes erbij en als het aan mij lag had ik ook nog een paar kleine varkentjes of een shetlandpony. ^^ In het boek ‘Wat dieren de hele dag doen’ nemen we een kijkje in 14 verschillende leefomgevingen.

Wijzelf gaan werken, Enora gaat naar school. Maar dat doen dieren niet, dus met wat houden ze zich dan bezig? In het boek Wat dieren de hele dag doen nemen we een kijkje in 14 verschillende leefomgevingen. Zo ontdekken we met mooie illustraties wat een octopus, lynx, eekhoorn, poetslipvis en vele andere dieren doen gedurende de dag.

WAT DIEREN DE HELE DAG DOEN

In de savanne, de tuin, de oceaan, … overal kom je dieren tegen. Verschillende leefomgevingen komen aan bod waarbij wat meer wordt verteld over de leefomgeving zelf en op de volgende twee pagina’s gaat het over de dieren in de leefomgeving.

Het boek is leerzaam en best grappig. Zo is de krab een modeontwerper, de schorpioen een hersenchirurg en de muskusos een babysitter. Ikzelf steek er ook nog wat van op. Een giraf slaapt maar 2 uur per dag, het gif van schorpioenen wordt gebruikt ter genezing van hersentumoren en van de civetkat zijn keutels wordt er speciale koffie gemaakt. Kortom, het boek is voor iedereen interessant!

Enora vindt het een erg fijn boek om door te bladeren en alle dieren te ontdekken. Voorlopig blijft ze wel fan van de olifanten.

 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: