Geen categorie

Voorbereidingen voor een tweede verjaardag

uitdeelcadeau

Komende zaterdag is het Enora haar verjaardagsfeestje en het is nu al weken (=lees maanden) dat ik het in mijn hoofd compleet aan het voorstellen ben. Taart bestellen, bijhorend decoratiemateriaal, … Pinterest is een grote hulp!

Vrijdag 22 januari gaat Enora de volle 2 jaar oud zijn en dit kan uiteraard niet voorbijgaan zonder een “groot” feest. Voor haar eerste verjaardag hadden we uiteraard ook een feestje en je kan er hier meer over lezen. Aangezien het op vrijdag nogal moeilijk is om een feestje te plannen terwijl iedereen, wij incluis zijn gaan werken, is het feestje de dag erna op zaterdag. Er is enkel familie uitgenodigd, het is dan ook maar in ons nederig stulpje en we moeten iedereen nog zittend krijgen.

Aangezien het de gewoonte is om in de opvang iets te geven als traktatie in de kindjes, hebben wij ook een pakketje klaargemaakt. Ook al gaat ze daar slechts twee maanden, Enora krijg ook al van meerdere een geschenkje mee naar huis, dus geven wij ook iets terug.

Eerst was ik van plan om uitdeelboekjes te geven, je weet wel die mini kartonboekjes die je kan kopen om (de naam zegt het zelf al) uit te delen. Maar toen ik te weten kwam dat dit voor 18 (19 incl Enora) kindjes nodig zou zijn besloot ik toch maar iets anders te kiezen omdat het anders wel een heel dure affaire zou worden.

Ik hoor je al denken “Wat ga je dan wel geven?”. Wel, een vriendin zei me dat ze al eens zo’n 1 euro houten puzzel van de Hema had gekregen als cadeautje en dat ze dat wel leuk vond en ze vroeg of ik dat geen leuk idee vond om aan Enora haar vriendjes van de opvang te geven. En dat leek me net ideaal! Ik bestelde meteen 18 puzzeltjes via hun webshop en een paar dagen later kon ik ze ophalen. Het enige wat ik jammer vind is dat er slechts 1 dessin beschikbaar is en je dus geen verschillende kan uitkiezen.

uitdeelcadeau

uitdeelcadeau uitdeelcadeau Terwijl ik de puzzels had besteld, maar nog voor ik ze ophaalde, liep ik ook nog eens in de Action en wat zag ik daar?! Play-Doh uitdeelcadeautjes! Meteen ook zo’n twee zakjes meegenomen zodat elk kindje ook een potje Play-Doh heeft. De overschot is voor Enora zelf. In het pakketje komt ook nog een doosje rozijntjes zodat de kindjes ook nog iets te knabbelen hebben.

uitdeelcadeau uitdeelcadeau uitdeelcadeau

Hopelijk zijn de kindjes er blij mee!

3 Comments

 • Reply
  Lotte
  20 januari 2016 at 11:30

  Die puzzeltjes zijn heel leuk! Ik ken geen enkel kind dat niet graag puzzelt, dus volgens mij wordt het een schot in de roos 🙂

 • Reply
  Ester
  20 januari 2016 at 14:03

  Zo’n leuke traktatie !!

 • Reply
  linda
  21 januari 2016 at 16:51

  Wat leuk gedaan! Die play-doh potjes zijn inderdaad echt heel erg leuk als traktatie! 🙂

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: