Geen categorie

Verlengd weekend, voelt aan als vakantie | week 18

harry malter

Verlengd weekend en zomerse temperaturen, wat kan een mens nog meer wensen? Afgelopen donderdag was het Hemelvaart en op vrijdag nam ik een dagje verlof wat betekende dat ik vanaf woensdag al lekker thuis kon genieten van het zonnige weer aangezien ik op woensdag mijn tijdskrediet dagje heb. Ja, het prikte wel op maandagochtend als het al terug tijd was om te gaan werken. Ook bij Enora die plots besefte dat ze niet even mocht gaan buitenspelen.

Woensdag was vrij rustig, enkel Enora en ik waren thuis want Thierry moest dan nog gaan werken. We hebben gewoon een hele dag buiten gespeeld en tijdens haar middagdutje lag ik te zonnen in de hangmat, heerlijk!

Vanaf donderdag waren we alle drie thuis en planden we een dagje Harry Malter in. We waren er nog niet naartoe gegaan en ondanks dat het daar allemaal wel al oud is, hoor ik toch veel goeds van verschillende ouders en dan vooral omdat de kinderen het geweldig vinden en wij nu ook!

In de namiddag hadden we afgesproken bij Enora haar meter en opa om naar de kermis te gaan bij hen op ‘t plein. Enora deed dus geen dutje en was eigenlijk een hele dag haar fantastische zelf, totaal geen lastige momentjes gehad. De draaimolen met K3 muziek was in elk geval een hit, ook voor de mama. 😉

Vrijdag was opnieuw een rustig dagje thuis. We zouden eerst gaan zwemmen, maar om toch nog iets gedaan te krijgen in huis hebben we dat naar het komende weekend verplaatst. Thierry heeft die dag de laminaat in onze bureau afgewerkt, maar hierover later meer. ^^

Op zaterdag gingen we op “schattenjacht”, er was namelijk een rommelmarkt dichtbij. Ik ga heel graag naar rommelmarkten en zeker als het zo’n zomers weer is. Maar ik hou er van om rond te struinen en te zoeken naar iets leuks, handigs, mooi, … Helaas was de buit niet heel groot, maar we gingen toch naar huis met een aantal tweedehandskleren voor Enora van mooie merkjes in nieuwstaat en voor Thierry een paar computeronderdelen die hij nodig heeft voor een DIY project. Daarna ging ik samen met een collega/vriendin gaan winkelen in Kuurne. De Kwantum stond hier al een hele poos op mijn “to visit” lijstje en die in Kuurne was het dichtste bij. Daar kocht ik stoffen voor een volgend DIY project en ook nog wat voor in de bureau, maar dat komt (net zoals de laminaat) in een andere post.

Zondag was het dan Moederdag en werd ik verwend met een lekker ontbijt en kreeg ik van Enora een vogelhuisje die ze zelf had geschilderd, super schattig. Daarna trok ik naar mijn zus Sandra om de mand klaar te maken voor ons mama die we dan ook samen zijn gaan afgeven. We hadden afgesproken om elk wat te kopen voor een bepaald budget en zo een leuke mand samen te stellen met allerlei lekkers. Ons mama was wel content. In de namiddag werden we dan verwacht bij Thierry zijn broer om de eerste communie te vieren van hun jongste zoon. Kei gezellige dag gehad en lekkere taart gegeten. ^^

Hoe was jullie weekend, waren jullie ook meerdere dagen thuis of moesten jullie werken?

Sarah Hanssens

 

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: