Kids Personal

VERJAARDAG | ENORA IS VIER!

Vandaag werd Enora vier, ze is echt geen kleine meid meer. Het is een cliché, maar de tijd gaat echt veel te snel. Volgend jaar wordt ze gewoon vijf!! Daar ben ik toch nog niet klaar voor. Gisteren vierden we haar verjaardag alvast met de familie. Gezien onze gezamenlijke gekte van “unicorns” werd het een feestje helemaal in thema van deze magische wezens.

UNICORN THEMA

Elk jaar organiseer ik een verjaardagsfeestje bij ons thuis voor de familie en ik ga daar altijd serieus in op. Dit jaar kozen we voor het thema Unicorns. Iets wat we beide wel heel erg leuk vinden. ^^ Dat maakte het natuurlijk nog gemakkelijker om er nog meer in op te gaan en misschien wel een beetje te overdrijven met alles. Maar hé, ze wordt maar één keer vier hé! Het is gewoon zalig om alles met elkaar te kunnen matchen. Pinterest af te schuimen naar inspiratie en ook het boek Feest! van Ine Brands hielp me een handje. Dat ik uiteindelijk drie dagen bezig was om het feestje af te maken is uiteindelijk bijzaak. ^^

DECORATIE

Het merendeel van de decoratie kochten we bij Studio Lala, de plek waar je moet zijn als je een mooi gedecoreerd feestje wilt hebben. Je vind er spullen voor verschillende thema’s. Je kan er ook terecht voor Print-it-yourself feestprints.  In de feestprints vind je de uitnodigingen, cupcake toppers, posters, onderleggers voor op tafel en nog heel wat meer. Aan de hand van de feestprint ging ik dus op zoek naar bijpassende bordjes en andere accessoires. Het huis versierde ik met slingers en ballonnen.

FOOD

Er lag zeker genoeg te eten op onze buffettafel. Taart, cupcakes, cake-pops, chocolade oreo’s, … Ik denk niet dat ons volk met honger naar huis ging. Sowieso serveerden we in de avond nog sandwichkes met charcuterie. Op het buffet stond aangeduid wat er was met de bijhorende buffetkaartjes uit de feestprint. De taart en cupcakes liet ik maken bij Carines Cakes in Oostakker, de oreo’s kocht in in de winkel en maakte zelf met fondant de oortjes en hoorn. Ook de cake-pops en gekleurde popcorn waren van eigen makelij. Ook kreeg ieder koppel nog een zakje met zelfgemaakte koekjes om hen te bedanken voor hun komst.

FEEST!

Enora vond haar feestje natuurlijk helemaal geweldig. En om haar nog meer te verrassen staat er ook nog een leuk feestje gepland met vriendinnetjes van de klas op zaterdag. Dit keer niet thuis, maar in een binnenspeeltuin. Zo kunnen alle kindjes zich goed uitleven. ^^

Ook een feestje gepland? Dan kan ik alleszins het boek en de webshop van Studio Lala aanraden.

 

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Stephanie
  22 januari 2018 at 14:13

  Tof gedaan! 🙂
  In ben ook fan van haar boek!

 • Reply
  Monique
  22 januari 2018 at 15:33

  Wat gaaf! Altijd leuk om een feestje te organiseren!

 • Reply
  Bryan
  22 januari 2018 at 15:40

  Wauw lijkt me een heel tof feestje! Super georganiseerd!

 • Reply
  Lieke van Veen
  22 januari 2018 at 15:58

  Ohhh dit ziet er zo mooi uit! Van harte gefeliciteerd met je dochter!

 • Reply
  Wanda
  22 januari 2018 at 16:35

  Allereerst nog gefeliciteerd met je dochter! Zo te zien heeft ze echt genoten van haar feestje!

 • Reply
  Laura | I scream beauty
  22 januari 2018 at 18:14

  Nog Gefeliciteerd! Ziet eruit als een zeer geslaagd feestje!

 • Reply
  Kristof
  22 januari 2018 at 18:27

  Mooi gedaan met de decoratie. Vooral die onderleggers vind ik heel leuk! Ga de webshop ook eens bezoeken en me alvast voor de beide kinderen wat onderleggers bestellen. Die gaan zeker van pas komen.

 • Reply
  Anna
  22 januari 2018 at 19:31

  Gefeliciteerd met je dochtertje! Ik ben een beetje jaloers op de taart 😉

 • Reply
  Nicole Orriëns
  23 januari 2018 at 09:05

  Gefeliciteerd met haar verjaardag nog. Het ziet er allemaal prachtig uit!

 • Reply
  Kool Family
  23 januari 2018 at 09:48

  Gelukkige verjaardag voor Enora! Alles ziet er wel fantastisch uit…!

 • Reply
  Sandy
  23 januari 2018 at 15:44

  Nog gefeliciteerd! En wat een schitterende aankleding voor haar feestje, geweldig!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: