Mama Personal

Verhuizen = stress

27 november tekenden we de akte voor onze nieuwe woonst en sindsdien zijn we druk in de weer om alles op zijn plooi te krijgen.

We begonnen met de leefruimte (living + keuken), deze stond nog volledig in ongeschuurde gyproc, daar hebben we ons de eerste twee dagen mee bezig gehouden en ook het primeren. De houten ramen en deuren van de tuin en binnenkoer waren vernist in het kleur meranti. Veel te donker voor de sfeer die wij willen bereiken, dus werden deze ook geschuurd en geprimerd.

De dagen erna schilderden we de muur waar de zetel komt in een donkere grijs – paarsige kleur. Deze past nu mooi met de foto die we in augustus bij Little Wonders Fotografie lieten nemen. Werd het plafond geschilderd en kregen ook de ramen een lichtgrijze kleur. We gingen dan ook boven aan de slag om de kamers te schilderen, laminaat te plaatsen en de dressing van gyproc te voorzien.

6 december, tijd om te verhuizen! Intussen hadden we al wat zaken over gebracht, maar er waren nog heel wat zaken over om te verhuizen. Ongelooflijk hoeveel “rommel” een mens verzamelt door de jaren heen en er dan toch geen afscheid van kan nemen. Alhoewel we toch ook al redelijk wat hebben weggegooid. We begonnen om 10u en in de late namiddag hadden we al gedaan, waren de meubels opgesteld. Het enige wat nog moest gebeuren was uitpakken, maar dat doen we nu elke dag een beetje.

Intussen zijn we 22 december, onze woonruimte is zo goed als in orde, met nieuwe eettafel, salontafel en bijzettafel. Nu de rest nog van de meubels ;-). De dressing is ook in de maak, niet zo evident om tijdens een werkweek ineen te zetten, vooral met een slapende baby vanaf 18u30/19u. En de berging is ook voorzien van een nieuwe droogkast en extra keukenkastjes om zaken die we niet veel gebruiken of een teveel van hebben op te bergen.

Stilaan begint alles toch vorm te krijgen.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: