Kids

Veilig zwemmen met de Puddle Jumper van Sevylor

Puddle Jumper

Enora en zwemmen, dat is geen super combinatie. Enora is nogal bang van water, zelfs in bad gaan is eigenlijk een groot drama. Ondanks dat ze zich niet 100% voelt in het water willen we haar toch blijven stimuleren zodat ze haar angst overwint en dus gingen we gisteren toch zwemmen en dankzij de Puddle Jumper van Sevylor was het een super leuke dag!

De Puddle Jumper is zo ontworpen dat je kind vrij beweegt en tegelijkertijd vertrouwen krijgt in zijn of haar eigen zwemtalent. Bovendien vinden kleintjes het op hun beurt leuk om in zo’n opvallen uitrusting rond te lopen aan zee of in het zwembad.

We kwamen nog maar toe in de kleedkamers van het zwembad en Enora wist al wat er ging gebeuren en begon al te huilen … Toch doorgezet, haar zwemluier en badpak aangetrokken, dan onszelf aangekleed en we vertrokken richting zwembad. De paniek bij Enora nam op dat moment alleen maar toe. In het zwembad tegen haar zin de Puddle Jumper aangetrokken, zij wou het liefst gewoon blijven hangen als een koala aan ons lichaam en voor de rest zeker niet bewegen. Zo hebben we zeker een 30 minuten met haar rond ons gehangen en haar op het gemak laten ontdooien in het peuterbad. Haar nichtje was ook mee en zij is een stuk actiever in het zwembad en op een gegeven moment kwam Enora ook los en was ze ook niet meer stil te houden. Vallen in het zwembad was ook niet zo erg met de Puddle Jumper want ze bleef gewoon boven water drijven.

Puddle Jumper

Voordelen van een Puddle Jumper:

  • Makkelijk aan te trekken op zowel droge als natte huid en schuurt niet;
  • Meteen klaar om te gebruiken, er moet niets opgeblazen worden;
  • Met de Puddle Jumper heb je zwembandjes en zwemvest in 1;
  • Nog steeds veel bewegingsvrijheid;
  • De Puddle Jumper zorgt er echt voor dat je kindje blijft drijven;
  • Felle kleurtjes dus je kan je mini meteen herkennen;
  • Lang te gebruiken, van 15 tot 30kg;
  • Geeft je kind meer zelfvertrouwen in het water.

Eens Enora ontdooid was hebben we een erg fijne dag gehad. Ze is in het peuterbad wel 100 keer op en van de glijbaan gegaan, we gingen eens in een wildwaterbaan, een grote glijbaan en ook twee maal in een zwembad met golven. Ze was er dol op en zeker weten dat de Puddle Jumper daar ergens voor tussen zat. Ze merkte zelf ook dat ze boven bleef door de band op haar borst en dat heeft wel geholpen voor het vertrouwen. Ik kan het eigenlijk iedereen aanraden en voor de prijs moet je het zeker niet laten als je ziet hoe lang je deze kan gebruiken.

De Puddle Jumper van Sevylor is onder andere te koop bij Bol.com aan €24,99 en bestaat uit 4 kleuren.

 

Sarah Hanssens

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: