Kids

Van alles wat

In de voorgaande post vertelde ik dat we naar de dokter moesten met Enora, de controle voor haar luchtwegen. Alles was positief dus we mochten (met plezier) afscheid nemen van het aerosol toestel. ‘s avonds begon ze zich wel terug vreemd te gedragen, ze wou geen koekje ofzo meer en Enora die niet eet is heel vreemd.  ‘s avonds bij het avondeten wou ze wel al wat mee eten, maar ineens begon ze over te geven, al haar fruit van in de namiddag lag er uit. Blijkbaar was het ook dat wat op haar maag lag, want de dagen erna had ze een beetje een afkeer van bananen. In die nacht heeft ze ook nog eens overgegeven, maar dat was de laatste keer. Al zag je wel dat ze de dagen erna nog niet 100% haarzelf was. In de opvang hadden ze dat ook al gemerkt dat ze minder hebberig was naar eten toe.

In huis namen we afscheid van een aantal meubelen, we hebben deze verkocht omdat we het wel eens tijd vonden voor iets nieuws. Ok, vooral ik vond het tijd voor iets nieuws. En ik ben ontzettend tevreden met het resultaat! De muur achter het tv-meubel moet afgewerkt worden en ook zullen we zorgen voor ambi-light achter de gyproc.

tv-0029

De kasten zullen ook aan de muur hangen zoals bij het tv-meubel. Mogelijk komen er ook nog minder diepe kastjes aan de muur erbovenop. Dat zullen we beslissen eens deze kastjes op hun plek “hangen”.

image1

Na al die kasten ineen te zetten hebben we veel karton dus bouwden we een huisje voor Enora. Ze vond het daar wel gezellig in haar privé vakantiehuisje.

huisje

In onze tuin groeien bloemen, ok waarschijnlijk de wilde variant, maar naast al het onkruid toch wel iets moois om naar te kijken. Ook besloten dat we deze bloem houden naast de tulpen die ik wil planten.

krokus

Zoals je bij Enora’s milestones al kon lezen kan Enora sinds dit weekend alleen staan, jawel zonder houvast! Zo trots op mijn kleine meid. En ook een kleine maand nadat ze begonnen is met het stappen aan haar duwkar heeft ze nu ook haar eerste stapjes zonder hulp, heel waggelend en het zijn er slechts 2 à 3 maar desalniettemin een heuse prestatie! Het was echt een glunder weekend.

Dit weekend was het ook Valentijn, maar hierover meer in een aparte post.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: