DIY

VADERDAG TIPS VOOR DE DOE-HET-ZELVERS

vaderdag DIY

Vaderdag komt er aan en het is geen geheim meer dat wij hier graag verbouwen (ahum) en DIY projectjes uitvoeren. Ook vriendlief droomt van een volledig uitgerust tuinhuis waar hij in alle rust zijn projecten tot een goed einde kan brengen. Een droom die ik graag help mee verwezenlijken aangezien hij dat ook doet voor mij. En ik moet ook bekennen dat ik het wel fijn vind om zo’n handige man in huis te hebben. Pinterest ideetjes zijn vaak haalbaar dankzij zijn vaardigheden. Hieronder vind je onze vaderdag tips.

Aangezien ik een grote doe-het-zelver in huis heb zijn de geschenken hier vaak ook doe-het-zelf gericht en momenteel zitten we middenin onze zolder renovatie waardoor ik het ideaal vond om jullie de top vijf van vriendlief zijn vaderdag tips te tonen.

 

VADERDAG TIPS:

vaderdag tips Einhell afkortzaag

Einhell TC-SM 2131 afkortzaag

Deze heeft hij intussen al gekregen als vroegtijdig vaderdaggeschenk aangezien dit ideaal zou zijn om de zolder mee af te werken. Ideaal om een hele reeks balken, laminaat, plinten (in verstek) en dergelijke te zagen.

vaderdag tips Black+Decker boormachine

Black+Decker Brushless schroef/boormachine met klopfunctie (BL188K1B2-QW)

Zijn klopboormachine en schroefmachine (beide Black+Decker) zijn stilaan van een ander tijdperk daarom dat hij deze graag zou vervangen door dit nieuw en verbeterd toestel. Hij heeft twee snelheden en de klopboorfunctie heeft ook een variabele snelheid die gecontroleerd worden met de top van je vinger.

vaderdag tips Black+Decker decoupeerzaag

Black+Decker Pendeldecoupeerzaag (BDCJS18-QW)

Deze staat ook hoog boven het lijstje. De reden: hij werkt met een accu. We hebben momenteel eentje van, als ik me niet vergis, de Aldi met een snoer. Maar dat snoer is vrij kort en zorgt toch voor een iets mindere flexibiliteit tijdens het werken. En aangezien we dit regelmatig wel eens gebruiken voor één van mijn projecten … Weet je nog het poppenbed dat we maakten?

vaderdag tips reciprozaag

Recipro zaag – Parkside/Lidl (100239122)

Een leuk hebbeding lijkt hem dan ook nog een reciprozaag. Ik spotte een leuk exemplaar voor weinig geld bij Lidl en we zijn ook erg tevreden van hun toestellen. Dus heb je een kleiner budget? Dan is Parkside zeker de moeite om te bekijken.

vaderdag tips Bosch laser

Bosch PLL 360° lijnlaser met statief (0603663000)

Eentje dat nu ook heel erg van pas zou komen bij het bouwen van onze kruipzolder. Een lijnlaser. Zo kan je perfect verhogingen/plafonds bouwen, sierlijsten ophangen, een hellend vlak maken, … Ook een topper voor een echte doe-het-zelver.

Dit is onze top vijf voor vaderdag. Heb jij ook een doe-het-zelver in huis?

*uitgelichte afbeelding: Shutterstock

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kool Family
  9 juni 2018 at 05:39

  Ik heb ook een doe-het-zelver in huis, maar zou nooit zoiets cadeau geven aan mijn man! Lijkt me hetzelfde als wanneer ik een strijkijzer of een Swiffer systeem zou krijgen…

  • Reply
   Sarah
   9 juni 2018 at 06:31

   Hier zijn diy projecten zijn hobby. Hij wilt, zoals ik in mijn blogpost zei, een volledig uitgerust tuinhuis. Voor hem voelt dat dus niet aan als een strijkijzer ?

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: