Mama Personal

5 LEUKE CADEAUTIPS VOOR VADERDAG

We kunnen allemaal wel eens inspiratie gebruiken en daarom leek het me leuk om een aantal cadeau ideetjes voor vaderdag op te lijsten. Dit jaar krijgt vriendlief, twee cadeau’s. Het ene zocht ik zelf uit en het andere kwam tot stand via een samenwerking, maar hierover meer eens hij zondag zijn cadeautjes mag uitpakken. ^^ Benieuwd naar welke cadeautjes me leuk lijken voor vaderdag?

CROQUE MONSIEUR

croque monsieur

Deze shirt is te koop bij JBC en bestaat ook in een sweater voor de zoon of een croque madame voor de dochter (en moeder).

CREATIVE USE OF TECHNOLOGY

horloge

Bij Creative use of technology kan je terecht voor een tal van leuke spulletjes uit hout (kurk). En deze zijn ook leuk voor verjaardagen, moederdag of andere momenten waarop je een geschenkje nodig hebt. En ook de prijzen vallen super mee, toppertje! Wat leek me leuk voor vaderdag vanuit deze shop? Een houten horloge!

HAMER MET GRAVERING

hamer-vaderdag

Vorig jaar liet ik een hamer graveren met een leuk tekstje. Helaas weet ik niet meer precies waar ik die van mij heb laten maken, maar je kan dit onder andere bij Stickopmaat.nl, daar vind je de hamer van op de afbeelding.

PARFUM

Zadig & Voltaire

Een typisch cadeau, maar ook een man draagt graag een lekker geurtje. Vriendlief maakte hier al duidelijk dat zijn parfums op aan het geraken waren. Gelukkig had ik nog eentje verstopt in de kast vanuit een perspakket, dus dat cadeautje kreeg hij intussen al.

HOBBY

shutterstock_641773318

Als de papa een hobby heeft is het ook altijd leuk om iets te kopen dat hij kan gebruiken bij iets dat hij graag doet. Een fitbit voor een sportieve papa, of misschien wel de laatste nieuwe game als je vriend graag Playstation (of andere) speelt, of een smartwatch voor de techneuten, … Zo veel mogelijkheden.

Dit waren mijn cadeautips, hopelijk helpt dit jou om de juiste cadeau te kiezen. 

Happy Moments

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Nietzomaarsaar
  7 juni 2017 at 15:02

  Die hamer is inderdaad ook nog een toffe voor hier! Het T-shirt van bij JBC had ik ook vast maar het wordt er eentje van Ben Sherman.

 • Reply
  Myrthe
  7 juni 2017 at 21:09

  Wat een leuke en orginele ideeën! Vooral die hamer en het horloge zijn gaaf. Ik moet last minute nog iets gaan verzinnen. Bedankt voor je leuke ideeën! 🙂

  • Reply
   Sarah
   7 juni 2017 at 21:10

   Leuk dat je er wat aan hebt. Succes met het vinden van het juiste geschenk!

 • Reply
  Tineke
  8 juni 2017 at 07:52

  Die hamer vind ik echt heel erg leuk!
  Liefs

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  9 juni 2017 at 10:14

  Handige tips! Zo moet het lukken voor Vaderdag. Mijn man is best lastig vind ik.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: