Kids Spelen

UITGETEST | INTEX SURF ‘N SLIDE WATERGLIJBAAN

Eindelijk nog een paar mooie dagen waardoor we toch nog de Intex Surf ‘n Slide konden uitpakken. Tijdens ons verlof was het weer niet helemaal dat en op mooie dagen profiteerden we er van om op uitstap te gaan. Eens we terug aan het werk waren was het niet zo simpel meer om het vlug eens op te stellen voor één mogelijk mooie dag die er aan kwam. Maar nu hebben we het toch gedaan, het moest gewoon! En wat een plezier!

Waterspelletjes in de zomer zijn geweldig, tenminste als het weer het toe laat. Toen ik dan de vraag kreeg of we een kinderzwembad wouden uitkiezen dacht ik, graag! Onze tuin is momenteel echt omgetoverd in een speelparadijs. Naast de trampoline en het speelhuisje die vast in onze tuin staan is er momenteel ook een opblaasbaar zwembad en nu ook de Intex Surf ‘n Slide. Het zwembadje staat er weliswaar leeg aangezien het weer geen meerdere dagen na elkaar echt fantastisch is geweest de laatste tijd.


Het duurt even eer de waterglijbaan volledig is opgepompt, het is dan ook geen klein speeltje. Hij is 4,5 meter lang en 1,5 meter breed. Ook onze compressor werkte niet goed mee doordat er een koppelstukje stuk is … Typisch toch … Eens opgepompt heb je een indrukwekkende waterglijbaan in de tuin staan. Enora was meteen enthousiast en stond te popelen om te gaan glijden.


Bij de Surf ‘n Slide zitten ook twee opblaasbare surfplankjes die je kan gebruiken op de glijbaan, maar je kan net zo goed zonder de plankjes glijden. En natuurlijk is het geen waterglijbaan zonder water, dus een tuinslang die je er op kan aansluiten is wel een must. Hierdoor glijdt het water mee van de glijbaan.

CONCLUSIE

Enora vindt het geweldig! Het is ook fantastisch om te kijken hoe ze losgaat op de waterglijbaan, glijden, springen, … Met de Intex Surf ‘n Slide is plezier gegarandeerd. Enora wilt er zelfs niet van gaan om te eten en laat ik je zeggen dat dat weinig voorkomt als er eten bij te pas komt. ^^ Echt een topper!

De intex Surf ‘n Slide is te koop bij Top-zwembadshop.nl voor €89,95.

rodial

*Wij ontvingen dit product ter review maar dit wijzigt niets aan mijn mening.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Nathalie
  23 augustus 2017 at 13:34

  Oh dat ziet er wel kei leuk uit, niet alleen voor kids!

  • Reply
   Sarah
   23 augustus 2017 at 14:33

   Zeker niet! Fun voor iedereen ^^

 • Reply
  Saar
  29 augustus 2017 at 22:40

  Ziet er echt heel leuk uit! Had ik vandaag kunnen gebruiken haha.

 • Reply
  Volgmama
  31 augustus 2017 at 13:43

  Wat gaaf! Dat vinden de kinderen zekers leuk!

 • Reply
  Nicole Orriëns
  5 september 2017 at 12:14

  Dit lijkt me een geweldig alternatief voor zo’n zwembadje in de tuin!

 • Reply
  La vie MamsElle
  11 september 2017 at 22:12

  Onze kids mochten dit al eens testen bij vriendjes, héérlijk vonden ze het. Liefs Ellen

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: