Mama Personal

Top 10 iPhone applicaties

Ik wou eens met jullie mijn eigen ‘top 10’ iPhone applicaties delen. Niet zo heel bijzonder, maar misschien zit er wel iets leuks voor jullie bij. Als jullie nog leuke applicaties hebben, laat het maar weten.

1) Facebook & Messenger app

Deze app gebruik ik constant. Is het niet gewoon op PC, dan wel met mijn iPhone of iPad mini. Facebook addict over here! Ik moet natuurlijk in contact kunnen blijven met de januari mama’s en alle verkoopgroepjes.

2) Pinterest

Ook aan Pinterest ben ik wat verslaafd, boordevol ideeën gemakkelijk te pinnen op je borden. FANTASTISCH! Zeker nu we heel binnenkort verhuizen, ben ik heel wat ideetjes aan het opdoen qua inrichting en decoratie voor alle ruimtes. Ook voor de creatievere dingen kom ik heel wat leuke dingen tegen, om te haken/breien/naaien en dan ook scrapbook ideetjes.

 3) Oei, ik groei!

Vooral van toepassing voor mensen met baby’s. Maar een handige tool om te weten wanneer een sprong nadert, wat de ‘symptomen’ zijn, wat ze juist in die sprong kunnen leren en hoe je er mee om moet gaan. Helpt je te begrijpen wat ze juist doormaken. Ze hebben het niet altijd zo gemakkelijk onze kleintjes.

4) Bloglovin’

Handige applicatie als je verschillende blogs volgt/leest. Je ziet meteen welke posts je nog moet lezen.

5) FidMe

FidMe is een applicatie om al jouw klantenkaarten te kunnen opslaan in je smartphone. Gedaan met al die klantenkaartjes mee te sleuren en dan in de winkel te moeten zoeken van waar zit die nu. Je kijkt gewoon in de app en voilà, ze kunnen deze scannen, indien niet, kunnen ze het kaartnummertje intikken.

6) Instagram

Instagram, zelf post ik hier niet zoveel op, maar ik vind het leuk om door de foto’s van anderen te bladeren.

7) Shazam

Old time favorite, zo een ontzettend handige tool om te weten welk nummertje nu speelt op de radio of op televisie.

8) eBay

Bij een shopping addiction hoort ook eBay.  Hier zit ik regelmatig eens op als ik iets van prulletjes nodig heb of iets voor mijn iPhone (tempered glass cover, …)

9) Xe Currency

Deze app gebruik ik vaak als ik iets met een vreemde munt wil bestellen. Deze app rekent dan om wat het bedrag in Euro’s is.

10) My Cloud

Wij hebben een My Cloud van Western Digital  en met deze applicatie kunnen wij aan de documenten/foto’s die op deze schijf staan, waar wij ook zijn. Uiteraard hebben we dan een internetverbinding nodig.

En ik heb ook nog een 11de app …

11) Tapatalk

Ook een handige applicatie, niet voor blogs, maar voor fora. Helaas kan je hier nog niet elk forum in terug vinden.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Annick
  7 november 2014 at 09:00

  Dringend nog te installeren: de app van de slimste mens. Kunnen we tegen elkaar spelen ! 🙂 Verder ben ik ook pinterest-addicted, and thank God for the facebook-app ! 🙂

  • Reply
   Sarah
   7 november 2014 at 09:01

   Ik ben niet echt een ‘slimste mens’ fan, je moet dan bij Thierry zijn.

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: