Kids

TIP | Schoenen aan €5 bij Shoe Discount

woeffies

Facebook zelf is gratis, maar via allerlei groepjes kom ik telkens nieuwigheden of tips tegen waaraan ik niet kan weerstaan en op die manier, ben ik dus elke keer geld kwijt. ^^ Via een groepje kwam ik gisteren dus ook te weten dat er allerlei kinderschoentjes aan €5 staan bij Shoe Discount, onder andere ook een hele hoop Woeffies! Gisterenavond na het werk ging ik dus meteen langs!

De verkoopster vertelde dat het gaat om (oudere) stock die ze aan het liquideren zijn, je kan niet alles bijhouden niet waar. 😉 De actie loopt in alle winkels sinds gisteren, dus waag zeker zo snel mogelijk je kans! De schoenen verkopen goed! Voor Enora bracht ik 4 paar mee naar huis, helaas wel allen in dezelfde maat (een maatje groter dan dat ze nu heeft). Het had leuker geweest om 4 paar te kunnen verdelen over 2 maten, maar bon, aan die prijs klagen we niet hé! €20 voor 4 paar schoenen is een mooie koop, zeker als je voor die prijs normaal niet eens 1 paar hebt!

Het zijn allen sneakers, laarsjes hadden ze niet en ballerina’s waren er niet in de juiste maat, en te groot durfde ik ook niet gaan voor zo’n schoen want wie weet wanneer heeft ze die. ^^ Kijk maar even mee:

woeffies

woeffies

woeffies

okido

 

Zo, jullie weten wat doen, rennen naar de dichtstbijzijnde Shoe Discount!

Sarah Hanssens

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Bregje
  25 mei 2016 at 14:14

  Da’s echt een koopje! Ik ga eens kijken of ze hier vlak over de grens ook zitten!

  • Reply
   Sarah
   26 mei 2016 at 09:48

   Inderdaad! En Woeffies zijn best ok van kwaliteit dus ik ben wel blij hiermee, zeker aan het tempo kindjes hun voetjes groeien.

 • Reply
  Sandra
  25 mei 2016 at 16:38

  Echt mooi hoor. Wat is 20€ nu voor schoenen? ?

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: