Lifestyle

Tip: Coolgift.com

coolgift

Een tijdje terug werd ik benaderd door Coolgift.com met de vraag of ik interesse had om een aantal van hun producten te testen. Meteen nam ik een kijkje op hun website en ontdekte een tal van coole gadgets en maakte een keuze van producten die wij wouden uitproberen. Er zijn gadgets voor jong en oud, man, vrouw of kind, echt voor het hele gezin!

Coolgift

Coolgift is een webwinkel die allerlei gadgets, cadeaus, spelletjes, … verkoopt. Er is voor ieder wat wils, er is zeker iets dat jij ook cool, leuk of handig vindt! Vanaf €50 betaal je ook geen verzenkosten meer.

Coolgift is gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatieve gadgets. Wat begon als een hobby van Jurgen is inmiddels uitgegroeid tot een volledig team in en rond het bedrijf. Dag in dag uit zijn we op zoek naar de nieuwste en leukste cadeaus.

Mijn eerste laptop | Eichhorn | €24,95

Coolgift

Als eerste spotte ik deze houten laptop van Eichhorn op de website van Coolgift.com, ze hebben ook een tablet model, maar gezien het weinige verschil in prijs, kozen we voor de laptop. Enora vindt deze G E W E L D I G! Elke dag zit ze te tekenen en het leukste, het bord te kuisen met de bordenwisser die erbij zit.

Foolproof EggTimer | Culsy | €8,95

coolgift

Met de grote hoeveelheid verse eitjes die we rapen van onze eigen kippen koken we hier af en toe wel eens een eitje, maar elke keer moet ik gaan opzoeken hoe lang ze moeten koken om hard of zachtgekookt te zijn. Om de één of andere reden lukt het maar niet om dat te onthouden. Met deze timer is mijn probleem opgelost, gooi hem mee in de pan tussen de eitjes en hij geeft aan hoe ver je eitje gekookt is.

RazorPit | €19,95

coolgift

Hier las ik jaren geleden wat over op een andere blog en die persoon was hier zo euforisch over dat ik hier heel erg benieuwd naar was, maar ik leek hem hier niet te vinden in een bakstenen winkel en online was het er gewoon nog niet van gekomen. Toen ik zag dat Coolgift deze in hun assortiment heeft bestelde ik deze meteen. Ik was zelfs zodanig snel dat ik de zwarte bestelde zonder op te merken dat je hem ook in het wit kan bestellen. Dat kleurtje had ik eigenlijk liever gehad, maar bon, dat doet niks aan de werking. De Razorpit zorgt er voor dat je langer kan doen met je scheermesjes. Je scheermesjes worden namelijk snel bot, maar dat is niet omdat ze versleten zijn, maar omdat ze vol zitten met huidschilfers, zeep. Met de Razorpit kan je je mesjes terug proper maken en zijn ze terug als nieuw. En het werkt echt!

Compound 9

coolgift

Dit is iets voor vriendlief. Compound 9 zijn kunstof korrels die je kneedbaar krijgt door ze in kokend water te verwarmen. Haal de korrels uit het hete water en je kan er allerlei zaken mee maken, zo ver als jouw verbeelding gaat. Nadien wordt het opnieuw hard. Wil je er nadien terug iets anders van maken, gooi je creatie in kokend water zodat het terug kneedbaar wordt.

Het is volgens mij duidelijk dat je op Coolgift.com een uitgebreid assortiment kan terugvinden en dat het een ideale website is voor als je op zoek bent naar een cadeautje voor jezelf of iemand anders.

Wat zou jij kiezen uit hun assortiment?

Sarah Hanssens

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sandra
  27 juni 2016 at 18:02

  Daar ben ik zelf nog nooit gaan kijken, Coolgift, ga ik onthouden! Ze hebben echt leuke dingen. Welk bedrijf levert de goederen?

  • Reply
   Sarah
   27 juni 2016 at 18:50

   Kwam met Bpost toe en was hier vrij snel.

 • Reply
  Kleine Prinses
  10 juli 2016 at 10:55

  zo leuke spulletjes!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: