Beauty Lifestyle

THE RITUAL OF ADVENT | COUNTDOWN TO CHRISTMAS

Advent

Jawel, ik ben er al vroeg bij, kerst is nog erg ver af, maar omdat het een artikel is die bijna overal is uitverkocht, wil ik het nu toch al delen. Jullie hebben dan eventueel ook nog de kans om het te kopen als jullie dat zouden willen. En dan zit ik niet iets met jullie te delen dat al lang niet meer beschikbaar is. Het gaat hier dus om de adventskalender van Rituals.

Dit is nog geen review of een unboxing, gewoon een kennismaking en jullie op de hoogte brengen van het bestaan van deze Rituals Adventskalender + een kleine toelichting van hoe ik jullie tijdens de Advent op de hoogte ga houden van de producten in deze box.

THE RITUAL OF ADVENT

Advent

Hoe mooi is die doos?! Een waar cadeautje, alleen staat die nu dus telkens mooi naar mij te lachen van op de kast “open mij, open mij”, misschien moet ik die toch maar nog eventjes in de kast stoppen in de plaats van er op. ^^ Een Adventskalender is vast iedereen wel bekend, meestal met chocolade, maar nu ook al even met beauty en/of skincare producten. Het is al heel even geleden dat ik een Adventskalender heb gehad, maar toen ik deze zag kon ik het niet laten om hem te bestellen. ^^

Advent

Wat er in de box zit is geen geheim, dat kan je zien achteraan de doos. Wanneer je welk product krijgt zal je pas te weten komen tijdens de Advent. Langs de ene kant is het jammer dat je al weet wat je gaat krijgen, maar aan de andere kant zouden waarschijnlijk velen (onder andere ik) hem waarschijnlijk niet kopen als je niet weet wat er in zit. Een beetje dubbel dus.

Inhoud

 • Miracle Mascara
 • Limited Edition Winter Perfume
 • Fortune Oil
 • Boutique Line Bath & Showergel
 • Calming Bed & Body Mist
 • Magic Touch Body Cream
 • Nail Treat
 • Hands Free
 • Samurai Shower
 • Balance Line Soap Bar
 • Sensational Foaming Shower Gel
 • Happy Buddha
 • Honey Touch
 • Deep Recovery Night Cream
 • Scrub Glove
 • 24H Hydrating Gel Cream
 • Be Kind To Your Skin Body Cream
 • Hammam Hot Scrub
 • Miracle Scrub
 • Active Firming Day Cream
 • Essential Anti-Aging Day Cream SPF 15
 • Samurai Ice Shower
 • Miracle Wipes
 • Ginkgo’s Secret

AdventAdvent

COUNTDOWN TO CHRISTMAS

Ik heb heel lang getwijfeld naar hoe ik jullie op de hoogte ga houden van deze Adventskalender tijdens de Advent. Uiteindelijk zit ik nog steeds vast op twee opties en heb ik besloten om jullie te laten kiezen.

 1. Per dag een foto op social media van wat er die dag uit de doos kwam + op het einde van de advent een compleet overzicht van de gehele periode
 2. Per dag een foto op social media van wat er die dag uit de doos kwam + een wekelijks plog overzicht (plog = picture log)?

Laat bij de reacties achter welke manier jullie voorkeur heeft.

De Rituals Adventskalender is bij zo goed als alle Rituals winkels uitverkocht, maar goed nieuws! Je kan deze nog steeds bij Bol bestellen! De prijs voor deze kalender is €49,50.

Sarah Hanssens

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: