Beauty Lifestyle

BEAUTY | THE POWER OF ENVIRON

Afgelopen zondag was het zo ver, ik gebruikte de Environ producten gedurende een week. Zou mijn uitslag al geminderd zijn, de roodheid? Het leek in ieder geval wel zo. Maar de beste manier om dit te weten is om foto’s te nemen en deze naast elkaar te houden. Ben je ook benieuwd?

Zoals je al kon lezen in mijn vorig artikel, mijn huid was overstuur. Roodheid, jeuk en uitslag. Het sleepte al eventjes aan, maar het werd nooit zo erg als dat het nu is. Het was dus hoog tijd om mijn skincare onder de loep te nemen en alles te herstellen. Een ex-collega hebben die van de daken schreeuwt hoe geweldig de producten zijn, halen je dan wel over de streep om toch die hoge kostprijs te betalen en het te proberen. Want helaas … het is niet het budget vriendelijkste merk dat er bestaat. Maar langs de andere kant is je grootste orgaan de huid, heb je er maar één en dus moet je er wel zorg voor dragen. Koste wat kost. En zo geschiedde … ik klopte aan bij Schoonheidsthermen Sens in Merelbeke en kocht daar mijn eerste producten die mij het eerste resultaat gaven. Al een geluk dat het toen net mijn verjaardag was en ik wat cadeaucentjes kon gebruiken om wat producten te kopen. ^^

ENVIRON

  • Mild Cleansing Lotion
  • Botanical Infused Toner
  • Antioxidant gel

JANE IREDALE

  • Purepressed foundation

VOOR EN NA

Links zien jullie de voor foto die ook in mijn eerste artikel te vinden is en rechts de foto van afgelopen zondag. Je ziet nog wel roodheid en wat uitslag, maar intussen zie je ook dat mijn huid er al heel wat rustiger uit ziet. Ik ben heel erg verrast door dit goed resultaat op slechts een week. Oké, niet al mijn problemen zijn opgelost, maar dat verwachtte ik ook niet op een week. Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat binnen een maand!

Door dit goede resultaat kocht ik uiteraard nog een aantal producten om mijn skincare routine aan te vullen, maar hierover post ik later meer!

De verkooppunten van Environ (jane iredale) vind je hier.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: