Interieur Lifestyle

Sukhi, eyecatchers voor je huis

sukhi

Sukhi is een Nederlandse sociale onderneming die prachtige, handgemaakte vloerkleden van de hoogste kwaliteit verkoopt. Doordat de vloerkleden rechtstreeks van de maaksters in Nepal, Turkije, Marokko en India komen en zij niet werken met een tussenpersoon of magazijn kunnen zij de prijs laag houden. De makers van deze vloerkleden werken onder goede omstandigheden en krijgen ook een eerlijk loon, wat zeker niet onbelangrijk is! Leuk weetje, Sukhi betekent in Nepal “blij”.

Toen ik op hun website het assortiment aan het bekijken was kon ik alleen maar denken aan hoe geweldig zo’n vloerkleed in Enora’s kamer moet zijn, of in eender welke ruimte van het huis. Deze vloerkleden zijn echte eyecatchers! Helaas zijn vloerkleden voor ons nog niet mogelijk, de katten zouden er maar al te graag aan krabben.

Mijn favoriet:

De bolletjeskleden uit Nepal zijn mijn favoriet. Prachtige kleurcombinaties en ze worden met heel veel zorg gemaakt. Ieder kleed gemaakt uit 100% pure wol bestaat uit zo’n duizenden bolletjes en je kan kiezen tussen een rechthoekig of rond vloerkleed. Mijn favoriet in dit assortiment is het ronde model Nina. Is hij niet prachtig?

Nina

 Op maat gemaakt:

Je kan kiezen tussen de beschikbare maten of je kan hem precies op maat laten maken zodat hij zeker in jouw interieur past. Ook de kleur(en) kiezen kan!

Patronen:

Je kan ook vloerkleden laten maken met één van de mogelijke patronen en hierbij zelf jouw kleurcombinatie kiezen, hoe leuk is dat?! Zo één zou ik wel nog leuk vinden in onze leefruimte of bureau, ik denk dat ik nog maar wat op de verlanglijst plaats. ^^

Baby-oranje-donkergrijs-voelde-bal-tapijt

 Stenen kleden:

Uiteraard zijn deze niet gemaakt uit stenen, maar deze vloerkleden lijken ontzettend goed op kiezels ondanks dat ze uit 100% pure wol zijn gemaakt. Ook deze vind ik eigenlijk prachtig voor in de leefruimte. Je hoort het, mijn verlanglijst krijgt alweer een serieuze uitbreiding!

stenen vloerkleed

Uitgebreid assortiment:

Sukhi heeft uiteraard naast de bolletjeskleden nog een heleboel pareltjes beschikbaar, zo zijn de Beni Ouarain kleden uit Marokko, de patchwork kleden uit Turkije en de vilten kleden uit India ook prachtig.

Wat vinden jullie van deze kleden? Zouden jullie ook zo’n pareltje in huis willen hebben?

Sarah Hanssens

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Nikki - Sukhi.nl
  7 juli 2016 at 11:24

  Super leuk! 🙂 Dankje voor je leuke artikel!
  groejtes, Nikki
  http://www.Sukhi.nl

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: