Beauty Lifestyle

StyleTone box | april 2016

StyleTone

Eindelijk! Eindelijk heb ik nog eens een StyleTone box in mijn bezit. In mijn vorige StyleTone box post konden jullie lezen dat ik wat problemen had met de levering van mijn StyleTone boxen de afgelopen twee maanden, daarom wijzigde ik het leveringsadres naar dat van mijn werk. Nu werd de box van deze maand geleverd met DHL in de plaats van met de post, dus een echte “test” was het nog niet. Ik blijf dus nog even de komende maanden afwachten.

StyleTone

In de box van April zitten een aantal voor mij nieuwe producten, nieuw in de zin dat ik dat type product nog niet heb gebruikt en ik ben dus wel benieuwd hoe ik deze zal ervaren!

Argan Oil | Atlas Argan | €12,95

StyleTone

Dit zegt StyleTone over dit product:

Argan oil is great for your skin and hair. It has amazing nourishing and anti-aging properties and will keep your skin in great condition. Applying oil not for you in the morning? Apply it instead of your night cream. Your skin will feel soft and look great, with a healty glow! Why Atlas? They are the only company that produces their oil right here in the Netherlands and have extremely high quality standards.

Eerste indruk:

Ik heb al altijd argan olie willen testen, ik las er al allerlei goede zaken over, maar ik was nog niet tot aankoop overgegaan. Dit was dus meteen mijn kans om het te testen! Mijn voorhoofd heeft al een tijdje last van droogte (gemengde huid enzo) en afgelopen dagen had ik erg veel losse velletjes op mijn voorhoofd, even scrubben en daarna goed laten hydrateren met deze olie en mijn voorhoofd ziet er meteen al een stuk beter uit! Ondanks de vettere delen van mijn huid kan ik deze olie best als “nachtcrème” gebruiken.

Cream Powder Foundation | 29 Cosmetics – Vintage | €42,95

StyleTone

Dit zegt StyleTone over dit product:

Why is this product so amazing? Rich in antioxidants, the matte finish smoothes, moisturizes, and protects while creating an even skin tone. The grape seed nourishes and protects your skin from environmental pollutants and free radicals. It even visibly eases the signs of aging! And don’t forget about the SPF!

Eerste indruk:

Dit ziet er vrij donker uit! Ik kreeg de kleur medium en volgens mij zal ik eerst een paar keer moeten zonnebaden eer ik deze kleur aankan. Maar ik ben hier wel erg benieuwd naar, ik gebruikte nog nooit een crème foundation dus ik weet niet hoe dit zal bevallen, maar hij heeft wel een aantal interessante ingrediënten, benieuwd hoe mijn huid hierop zal reageren.

HA+ Hyaluronic Acid 3 in 1 Hydra Activ Hero Cream | Figs & Rouge | €22,95

StyleTone

Dit zegt StyleTone over dit product:

This Hero Cream is literally a Hero cream! It targets dry or dull skin areas, adjusts the moisture absorption of the skin, reacting to season & climate and it comes in a range of 10 beautifully designed tins! Developed with Hyaluronic Acid and a vitamin A, C and E complex this cream helps the natural skin repair process. Sesame seeds, Avocado oil, Aloe Vera, Cucumber and carrot seed extract moisturize your skin, diminish small imperfecions and help create a more luminous skin and even skin tone!

Eerste indruk:

Ok, deze crème klinkt veelbelovend. Ook bij deze ben ik erg benieuwd hoe hij het zal doen met mijn gemengde huid. Voor mijn droge plekken klinkt het in elk geval goed, ik hoop enkel dat het mijn vettere delen niet vetter zal maken, maar dat zullen we vrij snel merken. ^^

Lipstick Pencil | Avril Organic | €4,00

StyleTone

Dit zegt StyleTone over dit product:

These lovely lippies protect and nourish the skin thanks to the organic shea butter and jojoba oil. The formula is 100% natural and of that 42% are organic ingredients! For holding, do not expect a conventional 48H held, but do not forget that unlike them full of silicones and other toxic substances, these are organic and bursting with natural ingredients.

Eerste indruk:

I love it. Ik kreeg de kleur Rose Délicat wat voor mij een erg draagbare kleur is voor alle dagen. En I just love lip pencils. ^^ Leuk product aan een leuke prijs!

Faux Leather Make Up Pouch | 29 Cosmetics | €14,00

StyleTone

Dit zegt StyleTone over dit product:

This white model has two inner pockets, a zipper and a snap closure! Which makes it also perfect as a make up bag for a weekend away. Because of its square shape it’s easy to fit in your suitcase and easy to organise your products inside!

Eerste indruk:

Dit product had van mij niet in de box gehoeven, make up tassen heb ik hier al voldoende liggen en dit brengt geen meerwaarde en is niet iets wat ik in de StyleTone box verwacht. Best wel jammer dat we door dit tasje een product minder hebben om uit te testen.

Oordeel:

Over het algemeen leuke producten, op het tasje na. Van een aantal twijfel ik of het de juiste kleur heeft of voor het goede huidtype is, maar dat zullen we snel merken!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Bianca
  20 april 2016 at 19:28

  Dat lip pencil heeft een hele mooie kleur vind ik 🙂

  • Reply
   Sarah
   29 april 2016 at 12:03

   Lip pencil is hier al een vast onderdeel geworden in mijn handtas, leuke kleur en voelt goed aan!

 • Reply
  Judith
  29 april 2016 at 11:03

  Wat een leuke box! Die olie lijkt mij erg fijn! XO

  • Reply
   Sarah
   29 april 2016 at 12:05

   Hij is ook erg fijn! Ik gebruik heb nu dagelijks op mijn nagels en af en toe ook op mijn voorhoofd als deze wat droog is. Ik heb hem ook al eens in mijn haar gedaan (op de uiteinden) en dat gaf geen vettige indruk (gelukkig!).

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: