Mama

Q&A: Stel je vraag | Intro

stel je vraag

Hi! Op een druilerige dag zoals vandaag breng ik nog eens iets nieuws, ik wil namelijk beginnen met een “Q&A: Stel je vraag” want ik wel eens wil horen wat jullie van mij willen weten, afvragen, … Als bij jou het zonnetje wel schijnt => you lucky bastard. Dus vandaag doe ik even een oproepje in de hoop dat jullie me veel vragen sturen die ik in een eerste en echte editie “Q&A: Stel je vraag” kan beantwoorden. Ik kijk er al naar uit!

Stel je vraag

Duussss wil je iets weten, heb je over een bepaald topic een vraag, of heb je een vraag voor mijn doe-het-zelver in huis, wil je op de blog graag iets specifiek te zien krijgen … Eender wat, je laat het maar weten! Nu is jullie kans om me dit te vragen, allez … niet dat je dat anders niet mag doen hé. Je mag me altijd mailen of via Facebook contacteren als je ergens vragen over hebt.

Ik verzamel de vragen en kom hier binnen 14 dagen op terug. De erg persoonlijke vragen zal ik via e-mail beantwoorden dus zorg dat je zeker een geldig e-mail adres achterlaat. Heb je een vraag maar is die voor jezelf te persoonlijk om hier openbaar tussen de reacties te plaatsen, mag je me zeker ook mailen.

Zo, ik ben heel erg benieuwd naar de vragen die jullie voor me hebben! Spannend!

Sarah Hanssens

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: