Lifestyle New in

SOLDEN | VERA GOMMA ANKLE BOOTS

Vera Gomma

De solden zijn intussen voorbij maar omdat ik vandaag mijn pakket met m’n nieuwe schoenen heb ontvangen en ik dolenthousiast ben over dit schitterende soldenkoopje wil ik ze met jullie delen. Er komen nog twee bestellingen aan en daarin nog 1 paar voor mezelf, maar die toon ik later nog eens. In de plaats van deze Vera Gomma laarsjes had ik eigenlijk een ander paar besteld aan €16, maar toen kreeg ik plots een mailtje van Torfs dat die er niet meer waren. Meteen heb ik dan nog een kijkje genomen op de website van Torfs en gezocht naar een ander schitterend koopje!

VERA GOMMA

Toen ik deze beauties op de website van Torfs zag, was ik eigenlijk niet meteen overtuigd. Maar de prijs en de massale korting haalde me over en wat ben ik blij. Ze zijn mooier dan op de website en ze zitten geweldig! Ik kocht deze zwarte enkellaarsjes tijdens de crazy sales bij Torfs waarbij je 20% extra korting kreeg op de aangegeven korting. Dit met het resultaat dat ik slechts €13,50 betaalde voor deze laarsjes terwijl hun normale prijs €135 is!!

vera gomma

vera gomma

vera gomma

De extra kortingsdagen zijn intussen afgelopen en de leuke enkellaarsjes zijn helaas uitverkocht maar er zijn nog heel wat leuke items beschikbaar aan toch nog mooie kortingen! Ik ben in elk geval benieuwd naar mijn overige bestellingen. In de ene bestelling zit nog een paar laarsjes voor mij en twee paar schoenen voor Enora. De tweede bestelling zijn drie paar schoenen voor Thierry. Zo’n geweldige kortingen konden we niet laten liggen!

Scoorden jullie leuke items tijdens de solden?

Happy Moments

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  alexa
  1 februari 2017 at 17:19

  ahh wat een super leuke schoentjes!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  3 februari 2017 at 14:13

  Voor mij zouden de hakken te hoog zijn, maar het lijken me heel praktische laarsjes.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: