Kids

Sinterklaas kapoentje, leg wat in mijn schoentje, …

Sinterklaas

Het was weer die tijd van het jaar. 6 december, de dag dat de Sint langs komt bij flinke kinderen en cadeautjes achterlaat. Ook hier woont er een flink kindje, meestal dan toch en de heilige man zette hier ook een hele hoop speelgoed af.

De Sint had gehoord van de onthaalmoeder dat ze heel graag kookt en omdat hij weet dat de mama, ik dus, graag houten speelgoed zie, heeft hij gekozen voor het houten keukentje van Ikea. Je bent niets met een keuken zonder keukengerei en eten dus ook dat bracht de Sint voor haar mee.

Sinterklaas

Verder bracht hij ook een werkbak omdat hij had gelezen in zijn grote boek dat Enora graag meehelpt als de papa in huis aan het werken is, een klein tekenbordje die makkelijk mee te nemen is, accessoires voor de pop die ze al had uit de kringwinkel en nog wat andere kleinigheden.

Sinterklaas Sinterklaas Sinterklaas Sinterklaas Sinterklaas Sinterklaas

Zoals je wel kan zien heeft het keukentje niet de gebruikelijke kleur zoals je hem kan kopen bij Ikea, dat is omdat de Sint wist dat ik deze wat wou personaliseren en we dus hebben samengewerkt om hem wat te “pimpen”. De Sint was er dus ook meteen voor te vinden om hem eerder te leveren zodat ik deze kon schilderen.

Sinterklaas

Enora is hier druk bezig met de koekjes op te eten die de Sint heeft achtergelaten. Muna vraagt zich hier af of de SInt ook iets voor haar heeft achtergelaten wat ze kan eten …

SinterklaasSint-0124 Sinterklaas

De snijgroenten uitproberen, papa legt het even uit en samen maken ze een stoofpotje.

Sinterklaas

Terwijl het stoofpotje pruttelt, maken ze nog even een soepje klaar die ze als voorgerecht kunnen eten. Smakelijk!

Waren jullie of je kinderen ook flink? Wat bracht de Sint voor hen?

 

Sarah Hanssens

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Ester
  7 december 2015 at 16:37

  Echt TOP cadeaus hebben jullie gekregen :D.
  Dat keukentjes is super leuk gepimped. Ik had zelfs niet meteen herkend dat het de typische IKEAkeuken was. Top top top!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: