Lifestyle New in

SHOPPING TIP | BLAD STEEN SCHAAR – FEELGOOD GIFTSHOP

blad steen schaar

Een tijdje terug ging ik langs bij Blad Steen Schaar, een feelgood giftshop op wandelafstand van waar ik woon. Dagelijks passeer ik de winkel als ik van mijn werk naar huis rij en toen ik de winkel spotte kon ik natuurlijk niet anders dan eens langsgaan. Rondkijken, wat foto’s nemen en jullie inlichten over dit fantastisch leuk winkeltje! Oh! En uiteraard kocht ik een aantal items die ik niet kon laten liggen.

BLAD STEEN SCHAAR

De winkel wordt gerund door Vickey, paperoholic and eco-believer. Omdat mensen niet altijd tijd hebben om na het werk nog even snel naar de drukke winkelstraten te rennen om een cadeautje te halen en daar in het weekend vaak ook geen zin in hebben (aan de Gentenaren, denk aan het vele verkeer op de Antwerpsesteenweg), besloot Vickey om een winkeltje te openen in een dicht bewoonde buurt. Ideaal voor de buurtbewoners maar zeker ook de moeite voor mensen die ietsje verder wonen! Bij Blad Steen Schaar kan je namelijk een tal van leuke gadgets, accessoires, boeken, gezelschapsspelen en meer vinden.

blad steen schaar bladsteenschaar-0944 blad steen schaar blad steen schaar

Bij Blad Steen Schaar kan je vast het ideale geschenk vinden. Ik ging alleszins niet met lege handen naar huis en kocht wat spulletjes voor een Secret Santa en wat voor mezelf. Wat voor mezelf is en wat voor de swap kan ik uiteraard nog niet verklappen. You never know if she’s reading this blog! Ik spotte er een leuke opvouwbare vaas (die staat nog op mijn wishlist), een hele hoop leuke postkaarten. Onder andere postkaarten met zaadjes in verwerkt, zo schenk je de persoon naar wie je het kaartje stuurt ook meteen bloemen. Bij Vickey vind je ook een hele hoop gezelschapsspelen, toffe gadgets zoals een notenkraker, thermo coffee cups, laptop/iPad tas om aan je bed te hangen (wishlisted!), een tal van toffe boeken (ook een aantal DIY!), maak je eigen stempel kits, … Echt, je vindt er sowieso iets! Als je daar met lege handen buiten komt => there is something wrong with you!

bladsteenschaar-0984 bladsteenschaar-0976 bladsteenschaar-0974 bladsteenschaar-0964 bladsteenschaar-0963 bladsteenschaar-0948 bladsteenschaar-0922 blad steen schaar bladsteenschaar-0940

Mijn buit

blad steen schaar

WAAR?

Je kan de Blad Steen Schaar shop hier vinden:

Fraterstraat 4

9820 Merelbeke

09/232.24.96

Open van DI – ZA van 10u to 18u!

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Saar
  9 december 2016 at 11:30

  Oh ziet er heel leuk uit!

 • Reply
  Gaëtane
  9 december 2016 at 18:55

  Staat al lang op mijn lijstje om eens binnen te springen, na dit berichtje is dit hoog op het lijstje te komen staan ;-)! En leuk om jouw blog te ontdekken! Bij mij ook op wandelafstand dus dat maakt ons verre buren :-).

  • Reply
   Sarah
   9 december 2016 at 20:05

   Wat leuk! Net ook even op jouw blog gekeken en ik ga zeker nog eens terugkomen om alles uitgebreid te bekijken. Zo creatief!

 • Reply
  Sandra
  9 december 2016 at 18:59

  Ik ga binnenkort eens langs als ik bij jou op bezoek kom! 🙂 Zo’n leuk winkeltje!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  13 december 2016 at 11:22

  Wauw, wat een mooie winkel! Daar zou ik echt zo heen willen!

 • Reply
  Liesellove
  13 december 2016 at 15:45

  oh zo mooi… en dat is niet eens zo ver van mij 🙂

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: