Lifestyle New in

SHOPPING | LUCARDI <3

lucardi

Haaaai! Hoe bevalt de herfst jullie? Zijn jullie het intussen al een beetje gewoon? Ik durf het nog wel eens te vergeten en loop dus vaak de deur uit zonder jas, wat achteraf wel een beetje fris bleek te zijn. ^^ Vandaag toon ik jullie mijn laatste juweeltjes die ik mocht kiezen bij Lucardi. Vroeger droeg ik voornamelijk zilveren juwelen maar sinds dat rose gold heel erg in is ben ik hier ook ongelooflijk verliefd op, het is ook zoveel mooier op de huid vind ik. En omdat mijn laatste drie horloges met rose gold elementen zijn, kon het ook niet anders dat de juwelen die ik koos ook rose gold zijn. Kijken jullie mee?

CO88 | Roseplated armband

Lucardi

Dit pareltje stond al als eerste op mijn wishlist. Een fijn armbandje met een aantal bedeltjes, een mooie quote en een leuk design. Het armbandje is van het merk CO88. Bij het zakje krijg je ook een fluwelen zakje om het armbandje in te bewaren als je het niet om je arm hebt. Enkel voor ‘s nachts dus. ^^ Het assortiment armbanden van Lucardi kan je hier vinden.

Sweet To Send | Roseplated Infinity armband

Lucardi

Deze koos ik omdat het een fijn, minimalistisch armbandje is. Hij is ook erg leuk om als cadeautje aan een vriendin of je mama te geven. Daarom dat deze ook geleverd wordt met een envelopje bij omdat je deze gewoon kan versturen als kaartje. Kei tof!

Lucardi | Zilveren naamketting Roseplated

lucardi-0579

lucardi

Last but not least, mijn favoriet. Een halsketting met de naam van mijn dochter, Enora. Dit stond al ontzettend lang op mijn wishlist maar het kwam er gewoon nog niet van. Je kan je dus wel voorstellen dat ik hier heel erg blij mee ben. Sinds dat hij hier is toegekomen heb ik hem ook al dagelijks aan gehad. De halskettingen kan je hier vinden.

Lucardi heeft best een uitgebreid assortiment. Voor iedereen wat wils, ook qua prijs.

WIN WIN WIN

Blijf de blog zeker volgen want ik mag binnenkort shopping budget weggeven die je kan besteden bij Lucardi! De wedstrijd is voor lezers binnen de Benelux.

*Deze artikelen werden me toegestuurd maar dat verandert niets aan mijn mening.

Sarah Hanssens

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Saar
  14 oktober 2016 at 15:48

  Oh dat “Carrie”-kettingske vind ik zo mooi! Ik kende Lucardi nog niet maar nu dus wel ;-).

 • Reply
  Sandra
  14 oktober 2016 at 17:51

  Zo mooi!

 • Reply
  Jana
  16 oktober 2016 at 20:27

  Die naamketting is echt tof! 🙂

 • Reply
  Lieke van Veen
  26 oktober 2016 at 18:09

  Die armbandjes zijn echt super leuk!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: