Lifestyle

Shoplog | September 2015 | Part II

shoplog-2-0015

Hier ben ik met het tweede deel van de shoplog. Als je de vorige hebt gemist kan je hem hier lezen. De reden dat ik hem in 2 heb gesplitst was omdat hij anders te lang werd. #oops Zoals je kon lezen in de post over het weekend van week 37 (hier) gingen we naar Primark om een cadeaubon, maar kocht ik ook wat spulletjes voor onszelf.

shoplogshoplogshoplog shoplog shoplog Er was ook nog een broek voor mezelf (een grijze skinny) maar deze had ik voor de foto’s alweer gedragen en lag dus in de was (sorry!).

shoplogIn het eerste deel kon je zien dat we langs gingen bij Wibra en daar kochten we ook nog een aantal kleertjes voor Enora.

shoplog shoplogshoplog shoplog shoplog  Over dit rokje ben ik nog niet zeker, maar Thierry vond deze wel leuk.

shoplog-2-0015Hoe schattig is deze trui?! Hadden ze hem in volwassen maat gehad, ik had hem mee voor mezelf. ^^

Thierry had nieuwe schoenen nodig dus gingen we eens bij Take Off langs, daar kochten we niet alleen een paar nieuwe Element’s voor hem maar ook een paar Maruti’s voor mezelf.

shoplog-2-0015Ook kocht ik deze zo goed als nieuwe laarsjes voor Enora tweedehands. Serieus, dat kind heeft ze volgens mij haast niet gedragen.

laarsVan een januari mama kreeg ik te horen dat er goedkope kousenbroeken te vinden waren bij Bel&Bo voor kinderen gingen ook eens kijken, Enora heeft er namelijk wel een paar nodig in felle kleurtjes. Ook zag ik hun nieuwe collectie (die ze nog aan het ophangen waren) en kocht dus ook nog een jurkje.

shoplog bel&bo

Zo dat was het alweer voor september. Het is alweer meer geworden dan dat ik in gedachten had om aan te kopen, maar het is soms sterker dan mezelf. Alles ziet er wel mooi/handig/leuk uit waardoor ik er moeilijk aan kan weerstaan.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Marjolein
  7 oktober 2015 at 21:09

  Wat leuk zeg! vooral dat eerste jurkje van Primark en dat rompertje van Wibra. Soooo cute!

  • Reply
   Sarah
   13 oktober 2015 at 12:26

   Bedankt Marjolein!

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: