Lifestyle

Shoplog | september 2015 | deel I

janbibejan toren

Een nieuwe maand betekent een nieuwe shoplog. De september shoplog splits ik in 2 posts omdat het naar mijn gevoel een erg lange post begon te worden. Dus ik splitste hem op in twee categorieën, 1 deel met alles behalve kleding (ok behalve het stukje bij rommelmarkt, maar is slechts 1 foto) en dan een tweede deel met enkel kleding en schoenen.

rommelmarktOp 5 september bezochten we de rommelmarkt in onze oude wijk die telkens het eerste weekend van september plaatsvindt. Daar vonden we een paar leuke spulletjes voor Enora en ook een paar voor mezelf.

janbibejan speelgoedWe kochten voor Enora deze twee houten speelgoed stuks van Janbibejan. Nieuw kosten deze elk zo rond de €25, deze konden we kopen voor  €2 per stuk. Echt een koopje! En Enora is er zo blij mee. ^^

boeken geisha nymfomane seabiscuitVoor mezelf kocht ik deze drie boeken, €1 per stuk.

 • Bovenaan: Memoirs of a Geisha (Engelstalig)
 • Links: Dagboek van een nymfomane
 • Rechts: Seabiscuit

ikea plantenkasEn ook dit plantenkasje van Ikea voor €5 (nieuw €12,99). In het kasje zie je links en rechts 2 plantjes die ik in augustus op de rommelmarkt kocht (shoplog augustus), het middelste plantje komt van bij Ikea.

Op 6 september was er de garageverkoop Park ten Hove in Melle. Ook daar vonden we een paar leuke spullen.

boeken rommelmarkt ruspje nooitgenoeg tiny Verscheidene kinderboeken:

 • rechts: 4 Tiny boeken
 • bovenaan: 2 boeken Rupsje nooitgenoeg (1 kartonboek en 1 pop-up boek)
 • links: Vieze vuile beer
 • midden: Plotter wil niet zwemmen

Hoe leuk is dit pop-up boek?

rommelmarkt melle-0010 rommelmarkt melle-0011De stand waar we deze kochten had nog meer leuke boeken, maar helaas, je kan ze niet allemaal nemen.

rommelmarkt melle-0012We vonden ook nog een stand met meisjeskleren en ook in de maat die Enora binnenkort zal dragen.

bumba muziek

We vonden er ook deze Bumba muziekknuffel, nog nieuw ingepakt. Ideaal voor onze kleine Bumba fanaat.

rommelmarkt melle--2Uiteraard bracht ik ook iets voor mijn plantjes mee ;-), de grote bloempot waar mijn sanseveria in zit Een koopje, slechts €0,20, onderaan zit nog het stickertje met €5 als originele prijs.

shoplog wibraDankzij de folder van Wibra waar te zien was dat ze cotton ball lights in reclame hadden staan, moesten we ook daar even langs. Ik kocht wel wat meer dan enkel de cotton ball lights …

shoplog september shoplog september shoplog september

Zo dit was het eerste deel van de shoplog, toch wel leuke spulletjes vind ik. ^^

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  sammie
  1 oktober 2015 at 13:17

  Ik spot een sanseveria! 🙂 Leuk, zie ze steeds vaker in huizen staan tegenwoordig 🙂 Leuke aankopen heb je gedaan, het plantenkastje van Ikea vind ik erg leuk en de plantenpot ook 🙂

  • Reply
   Sarah
   1 oktober 2015 at 18:48

   Klopt! Ik vind dat wel leuke planten en heel gemakkelijk in “onderhoud” (lees ze hebben weinig aandacht nodig om het goed te doen).

 • Reply
  Joyce
  1 oktober 2015 at 19:23

  Ik ben fan van dat plantenkasje en de grootste bloempot! Wij hebben ook zo’n boek van Rupsje Nooitgenoeg maar in tengels. ^^ Ik ken het verhaal wel nog totaal niet. Maar ‘t is wel zo met bladzijden met gaatjes in waar de rups zogezegd gegeten heeft. Leek me wel cool voor kindjes!

  • Reply
   Sarah
   1 oktober 2015 at 20:07

   Ik vind dat plantenkasje ook heel leuk, wou hem kopen bij Ikea dus het kwam net goed uit. In de lente ga ik er mijn tomaatzaailingen en/of pannenkoekenplantzaailingen in plaatsen. Rupsje nooit genoeg is echt een leuk boekje. ^^

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: