Lifestyle New in

SHOPLOG | HEMA – HOLLAND & BARRETT – H&M – FLYING TIGER

shoplog

Een hele tijd terug kondigde ik een mini shopping spree aan op Instagram. Tenminste ik toonde toen mijn zakjes vol aangekochte spullen en daarbij beloofde ik een shoplogje. Intussen is het alweer even geleden maar hier is hij dan eindelijk! Stiekem moest ik me haasten omdat we volgende week naar Gent trekken en er dus alweer een shoplog online zal komen. ^^

HEMA

shoplog

HEMA heeft sinds kort ook een lightbox in hun assortiment voor slechts €25. Aangezien dit al een eeuwigheid op mijn wishlist stond heb ik dit keer niet geaarzeld en meteen één aangeschaft. Tenminste, van zodra hij terug beschikbaar was in hun webshop. Ik moet wel nog eens even terug om extra letters aan te schaffen want ik kan nu helaas nog niet alle zinnen vormen die ik wil en dus is het vaak even zoeken. Ook zitten er niks van figuurtjes bij.

HOLLAND & BARRETT

shoplog

Vriendlief zocht himalaya zout voor één van zijn projectjes en ik tea tree olie, de veenbessen zijn een leuke extra voor in mijn granola. ^^ De tea tree olie gebruik ik om mijn puistjes aan te stippen, maar dat leg ik later nog uit.

FLYING TIGER

shoplog

Toen we in het shopping center aankwamen en mijn ogen vielen op de etalage van Flying Tiger moest ik ook daar eens binnen lopen om wat Halloween spulletjes aan te kopen. Het kost daar allemaal haast geen geld en het ziet er leuk uit. ^^

H&M

shoplog

Het buitje van H&M is ook nog eens het gevolg aan leuke spullen te zien door de etalage. Ik zag het rokje hangen en dat moest ik gewoon hebben voor Enora. De trui en longsleeve kwam ik dan ook nog tegen en tjah, die vond ik ook te leuk om te laten liggen. ^^

Sarah Hanssens

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    irma
    29 oktober 2016 at 19:03

    aaaah de lightbox is super leuk!

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: