Lifestyle

Shoplog Augustus 2015

Zoals de meeste wel weten, I’m a little shopaholic, or so I’m told. Al vind ik dat het al bij al wel meevalt. 😉 Maar omdat ik wel een aantal zaken heb gekocht deze maand post ik voor jullie mijn shoplog van augustus.

Begin deze maand gingen we langs bij Ikea, ik wou een aantal plantjes kopen, voornamelijk een Sanseveria Cylindrica en die kan je daar vrij groot en goedkoop kopen. Ook op de rommelmarkt, Eurotuin en bij Aldi kochten we nog een paar vetplantjes en gewone plantjes.

blog-0024DSC_0005 (2)Het is eigenlijk de bedoeling dat de plantjes op onze vensterbank staan en niet allemaal op die legplank, maar de katten blijven er helaas toch niet af. Zoals je kan zien. 🙁 Daarom dus de cactussen ;-). Als we thuis zijn kunnen ze wel plaatsen zoals we ze willen maar als we weggaan, moeten we ze dus allen hoger plaatsen.

blog-0021blog-0025Bij Ikea kochten we ook nog pootjes voor onze Besta kast die we als dressoir gebruiken. We wouden deze oorspronkelijk ook aan de muur hangen zoals onze televisiekast, maar gezien we niet weten hoe de steun is achter de gyproc wand die al aanwezig was toen we hier kwamen wonen, toch maar besloten om voor poten te gaan.

DSC_0003 (3)Ook dit kochten we onderstaande op de rommelmarkt, het poesje voor €0,50, krokodil met Little people voor €3, soort duplo blokken voor €1, …

DSC_0005 (3)Bij Blokker hebben ze op dit moment ook een leuke collectie. De collectie waar ik het over heb kan je zien op onze Facebook pagina. Deze stuks heb ik gekocht, al was mijn wishlist een stuk groter.

blog-0028blog-0026Zoals de meeste wel weten is er sinds kort een Primark filiaal te vinden in Gent, 4.500 m² vol kleren en home deco. HEAVEN! Uiteraard moest ik daar dus ook even een kijkje gaan nemen. Dit bracht ik mee voor Enora:

DSC_0008 DSC_0007DSC_0003DSC_0012

Voor mezelf:

DSC_0014 DSC_0013Ik heb ook nog een paar espadrilles, basic shirts, basic longsleeves en een skinny jeans voor mezelf, maar die ligt momenteel al in de was. Hieronder zie je het stapeltje na aankoop.

image1Voor het interieur kocht ik kussens (deze zie je hierboven), een kaars en een geur diffuser (met stokjes). Ik wou nog een kandelaar die ik op een blog had gezien maar helaas was die niet meer beschikbaar.

Voor twee verjaardagen hadden we cadeaubons nodig dus kozen we ervoor om naar H&M te gaan in Oostakker/Lochristi. In een winkel rondlopen zonder iets te kopen voor mezelf of voor Enora kan ik niet dus bracht ik nog wat mee.

image12Voor mezelf

DSC_0016
Voor Enora (deze vond ze zo mooi dat ze hem geknuffeld heeft tot aan de kassa). ^^

Bij JBC is de back to school actie aan de gang dus ook daar gingen we even binnen. Veel mooie dingen, like always, maar ik heb me kunnen beperken (of me laten tegenhouden) tot een sjaal/muts en een paar broekkousen (mosterdgeel) die Enora nog nodig had voor deze winter.

DSC_0022En via Aliexpress (China) kocht ik nog het volgende:

DSC_0001Enora gaat er volgens mij geweldig uit zien deze winter ^^, ik kijk er al naar uit om bijhorende winterlaarzen te gaan kopen. Maar toch nog eventjes wachten hiervoor.

Zo dit was mijn shoplog voor deze maand. Ik zal ook proberen om elke maand een nieuwe shoplog te posten. Wat kochten jullie zoal deze maand?

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Joyce
  1 september 2015 at 09:51

  Oh my god, dat durf ik echt niet bijhouden allemaal. 😀 Zitten ook veel prullen bij. En hoe ver ga je daarin he?

  Ik vind het trouwens wel supertof, die legplank vol plantjes! Ik zou die gewoon daar laten staan. 🙂

 • Reply
  Sarah
  1 september 2015 at 10:35

  Goh ik heb nu ook enkel de stukken getoond die er voor mij toe doen. Mijn inkopen bij de supermarkt en prullen zoals je ze noemt ga ik er inderdaad niet bij plaatsen.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  1 september 2015 at 12:18

  Wat zijn ikea meubels toch handig en multifuntioneel dat je ze zowel kunt ophangen of neerzetten!

  • Reply
   Sarah
   1 september 2015 at 13:05

   Ikea is echt 1 van mijn favoriete winkels. Uren zou ik daar kunnen rondlopen (wat veel ergernis veroorzaakt bij vriendlief). Over hun meubels ook geen klagen, je kan er zoals je zegt alle kanten mee uit, je kiest je eigen deurtjes enz. Bijna al onze meubels zijn intussen van bij Ikea. ^^

 • Reply
  Aurélie - lovelifelovefashion
  1 september 2015 at 16:38

  Ja wadde. Goed u best gedaan! 😀 Die eerste twee hoekjes zijn echt zooo gezellig ^^ En oh jee! Je hebt die leuke Primark kussens ook?!! Nog lang naar staan kijken.

  x Aurélie

  • Reply
   Sarah
   1 september 2015 at 18:44

   We proberen het hier wat cosy in te richten hé. ? Die kussens zag ik in je eerste Primark post en ik dacht al meteen, die moet ik hebben!

 • Reply
  sammie
  2 september 2015 at 08:18

  Gaaf al die plantjes! Erg leuke spulletjes heb je gekocht 🙂 De collectie van blokker is ook erg leuk!

  • Reply
   Sarah
   2 september 2015 at 09:06

   Hi Sammie! Bedankt. ^^ De Blokker collectie is heel leuk, spijtig dat ze niet alles hadden toen ik ging, al was dat misschien net goed of ik had een stuk meer mee.

   • Reply
    sammie
    4 september 2015 at 07:37

    Ik geloof dat ik deze maand ook maar even langs de Blokker moet 😉 hihi Leuk om op je blog terecht te komen via Instagram 🙂

    • Reply
     Sarah
     4 september 2015 at 08:22

     Wees welgekomen! 😉 Momenteel actief op alle relevante social media denk ik (Instagram, Twitter, Facebook, Pinterest en Bloglovin’). De collectie van Blokker is echt heel leuk. Als ik er aan denk wil ik nog eens gaan kijken, maar dat doe ik best niet want anders heb ik hetzelfde probleem als met het speelgoed. 😉

 • Reply
  Cynthiiaa
  3 september 2015 at 01:04

  Oh wauw, je bent aardig goed geslaagd dame! Zowel voor in huis, als voor jezelf als voor Enora! Schitterende naam trouwens, Enora. IKEA meubels zijn gorgeous, love hun manier van in elkaar zetten ook. Oké, als je bezig bent en het lukt niet, dan niet, maar als je gewoon de gebruiksaanwijzing volgt, dan is het zo gepiept! Die kattenkopjes op het jurkje, te snoezig!

  • Reply
   Sarah
   3 september 2015 at 05:42

   Bedankt Cynthia! ^^ De naam Enora hadden we gehoord op SYTYCD een paar jaar terug en we hadden beide zo iets van, als we een dochter krijgen dan krijgt ze die naam en voilà. Voor sommige stukken van Ikea moet je inderdaad goed volgen, zoals ons bed. We hebben die de toen we ze kochten 2 of 3 keer moeten uit elkaar halen eer het goed zat.

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: