Lifestyle New in

NEW IN | SHOPLOG ANTWERPEN

Doordat we niet naar een event in Antwerpen kunnen gaan zonder een aantal winkels te doen, heb ik hier voor u vandaag een shoplog. En niet van één winkel. Nee hoor, van vijf winkels. Ze zeggen toch “Als je iets doet, moet je het goed doen.”? Voor mezelf kan ik me eigenlijk vrij goed inhouden, maar bij de kinderkledij ben ik verloren. En ik heb me nu nog ingehouden hé. Ik zag nog meerdere leuke jurkjes bij de Zara die ik niet kocht en ik zag ook nog een leuke jas bij H&M die ik niet kocht. De andere winkels hebben we wijselijk overgeslagen. Mijn doorzettingsvermogen is ook maar zo sterk. ^^ Het is een beetje zoals Temptation Island, als je de kat bij de melk zet …

We moesten maar in de avond in Antwerpen zijn voor het event van Hedgren vanwege het 25 jarig bestaan. Maar we besloten er een dagje van te maken. Enig minpuntje was wel het weer, verder was het een hele fijne dag. Nou, voor mij dan toch, mijn bankrekening vond het iets minder aangenaam.

ZARA

Bij Zara kocht ik twee leuke shirtjes. Een kort en wijd model. Heel erg benieuwd hoe deze haar gaan staan op een leuke skinny jeans of legging. Mijn oog viel eerst op de shirt met La Petite en dan spotte ik ook nog Darlin’.

H&M

Bij H&M kocht ik het meest, ik kon me maar niet inhouden. Misschien moet ik me toch maar eens gaan inschrijven bij een hulpgroep ofzo … Anyway … Ik kocht er drie leggings, drie jurkjes, een stoffen broekje en een sweater. En dit stapeltje leverde vandaag een Ooooh my goood op bij de dochter. High five voor de mama!

WIBRA

Bij Wibra scoorde ik een aantal leuke spulletjes voor Pasen. Met een eigen krulwilg in de tuin is het gemakkelijk om een paar takken af te knippen om daar dan de paaseieren in te hangen. En hoe cute zijn het koppeltje konijntjes met hun dochter. <3

DI

Bij Kruidvat en Di kocht ik wat voor mezelf. Bij DI de befaamde Mane ‘n Tail shampoo en conditioner. Kim K, Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston en heel wat bloggers zweren erbij. Ik ben dus erg benieuwd wat het voor mijn haren gaat doen. Je ziet het goed, er staan paarden op de fles. Het zijn producten die oorspronkelijk voor paarden waren bedoeld en dus ook door mensen gebruikt kunnen worden.

KRUIDVAT

Bij Kruidvat kocht ik drie leuke blushes, ze zijn wel erg shimmery, maar ik vond ze er zo leuk uitzien. Drie Maybeline liquid lipsticks, heel erg benieuwd naar deze! En als laatste een liquid lipstick van Rimmel, hier heb ik al één van en ik ben er echt fan van!

Nu nog even wachten op het goede weer zodat de jurkjes uit de kast kunnen, alle paasversiering staat al op de kast en ik ga intussen al eens wat spelen met mijn nieuwe liquid lipsticks.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mamavantweeblog
  14 maart 2018 at 20:02

  Die lippenstiften! Ik heb dat niet gezien! (En maar goed ook ?)

 • Reply
  Twinmixandmatch
  15 maart 2018 at 15:49

  Je bent echt super leuk geslaagd!
  Liefs twinmixandmatch

 • Reply
  Kool Family
  17 maart 2018 at 13:06

  Mooie koopjes, vooral de Zara shirts!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: