Kids

School | School voorbereidingen + Goedgemerkt winactie

Jeune premier

In september start Enora met school en dus ben ik volop bezig met alles klaar te maken zodat ze goed kan starten. Ja, de neuroot in mij start daar al heel vroeg mee. ^^ We kijken er hier heel erg naar uit, niet alleen omdat het ons financieel en praktisch meer adem ruimte gaat geven, maar vooral omdat ze er volgens ons wel klaar voor is. We merken dat haar evolutie nu wat stil staat in de opvang, ze leert niet veel meer bij, ze is nu dan ook één van de oudste. School gaat haar deugd doen, daar ben ik zeker van.

Het eerste wat onze mini’s moeten hebben om school te starten is een boekentasje, als ze boterhammen gaan eten ‘s middags moet er een lunchbox mee, koek-/fruitdoosje, een drinkbus, reservekledij en een schriftje. Een boekentasje voor een peuter/kleuter moet nog niet erg groot zijn, maar wel voldoende ruim om bovenstaande allemaal deftig in te kunnen stoppen. Daarom dat we dus op zoek zijn gegaan naar een nieuwe tas want het rugzakje dat ze nu heeft voor de opvang is zeker niet geschikt. Op dit moment hebben we er twee, op het moment zelf beslissen we wel nog het welke geschikt is voor haar op dat moment, maar mijn favoriet is wel diegene van Jeune Premier. Alleen is die van Jeune Premier misschien nog wat moeilijk om te openen op Enora haar leeftijd. De prijs van een Jeune Premier Mini boekentas is €69.

Jeune premier

Jeune premier

Jeune premier

Uw kleuter zal zeker opvallen met deze itbag in de coolste Jeune Premier print! Deze Belgische hoog kwalitatieve één-vaks schooltas is gemaakt van 100% water-, vuil- en olieafstotende canvas. Het handvat en het voorvak zijn gemaakt van duurzaam eco-leder. Binnenin is elke tas afgewerkt met een klein zakje met rits. Iedere JP schooltas bevat een extra karabijnhaak waar de JP kidsbag makkelijk kan worden aan vast gemaakt. Achteraan bevinden zich twee stevige, zeer comfortabele en gemakkelijk verstelbare ergonomische rugriemen!

Voor de boterhammen, koekjes, fruit en water koos ik voor Rosti Mepal, degelijke doosjes en leuke prints. Ik koos hier voor de Nijntje fruit print, roze doosjes met groene rand en op het deksel Nijntje met aardbeitjes en kersen. Je kan ook doosjes personaliseren met een foto van je mini, ook heel tof! Je kan ze makkelijk online bestellen, vanaf 35 euro gratis verzending en ook nog eens 2 jaar garantie. De prijzen vallen trouwens ook heel erg goed mee! Het fruitdoosje is nieuw in hun assortiment en past perfect in de MIDI lunchbox.

Rösti Mepal

Rösti Mepal

Drinkfles Campus Pop-up 275 ml €8,99 | Lunchbox Campus MINI €5,99 | Lunchbox Campus MIDI €7,99 | Fruitbox Campus €4,99

Een groot deel van de productie vindt plaats in Nederland en alle producten voldoen aan de hoogste eisen die worden gesteld aan materiaal, kwaliteit, veiligheid en uitvoering. Coördinatie van productie, ontwerp, fabricage en distributie gebeurt vanuit het Gelderse Lochem.

 Om al het bovenstaande en meer niet te verliezen hebben we ook labels van Goedgemerkt, we kochten deze al eerder toen Enora naar de opvang zou gaan en zijn hier erg tevreden over. De labels blijven heel lang mooi, ook in de vaatwas. Van Goedgemerkt mag ik ook een Back2School XXL pakket ter waarde van €28,95 weggeven dus lees zeker verder!

Goedgemerkt

Hierboven zie je wat ik maakte van het Back2School XXL pakket, Enora haar achternaam is nogal lang dus die paste helaas niet overal op dus was het wat kiezen hoe ik het zou doen, maar het ziet er volgens mij goed uit. In dit pakket zitten de volgende labels:

 • 30 plaklabels in één kleur
 • 30 Instrijk Labels met merkje
 • 18 plakgemak kledingstickers
 • 20 mini labels in kleur
 • 20 schoenlabels (genoeg voor 10 paar schoenen)
 • 1 tassenhanger

Dit pakket kan dus ook van jou zijn, wat moet je hiervoor doen?

 • Een reactie achterlaten onder dit artikel om aan te tonen dat je meedoet;
 • Deze post delen op Facebook mag. Dit zodat anderen ook kunnen meedoen, je kan hiervoor gebruik maken van de social media buttons onder dit artikel;
 • De blog volgen via social media wordt gewaardeerd.

De winactie loopt tot 7 augustus 2016 20u en is geldig in België en Nederland. De winnaar zal bekend worden gemaakt op Facebook en de winnaar moet binnen 24u reageren anders wordt er een nieuwe winnaar getrokken. Hou dus de Facebook pagina in de gaten!

Sarah Hanssens

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Leen Biesmans
  26 juli 2016 at 10:22

  Hier ook een Jeune Premier boekentasje om te starten 🙂 Wel eentje met slechts één sluiting maar het blijft moeilijk voor een peuter om dit zelf open te krijgen…
  Toch een TOPschooltasje 🙂

  • Reply
   Sarah
   1 augustus 2016 at 09:09

   Zo eentje met 1 sluiting ziet er ook mooi uit hé. Ik ontdekte die onlangs pas eigenlijk, had er geen idee van dat die er ook waren. ^^ Ik vind ze inderdaad erg mooi, we hebben nog een maandje om te oefenen en zo niet houden we hem opzij voor als ze naar het volgende klasje gaat, dan zal dat misschien al beter gaan.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  26 juli 2016 at 10:27

  Ik vind dat tasje superleuk. En helemaal toen ik zag dat het ook een rugzak is. Echt weer eens wat anders dan de standaard rugzakjes.

 • Reply
  Saar Vandegaer
  26 juli 2016 at 10:43

  Dat boekentasje is supermooi!

 • Reply
  Sandra
  26 juli 2016 at 10:55

  Zo’n mooie spullen. Wat gaat Enora schitteren! Hopelijk krijgt ze haar boekentasje snel zelf open. Ik ga binnenkort op zoek naar een hippe boekentas voor mijn 10-jarige!

  • Reply
   Sarah
   1 augustus 2016 at 09:10

   Al 1 gevonden? Anders Duifhuizen tassen en koffers checken, ze hebben coole exemplaren!

   • Reply
    Sandra
    1 augustus 2016 at 21:21

    Ik heb er gezien in de Inno maar zal ook eens een kijkje nemen bij Duifhuizen. Thxxxx!

 • Reply
  Petra
  26 juli 2016 at 21:00

  Een prachtig boekentasje waar Enora mee gaat stralen. Labeltjes met Emma haar naam op zouden hier goed van pas komen. Niet alleen om niet te verliezen op school, maar ook om haar nieuwe spulletjes niet kwijt te spelen aan de zussen. 😀

 • Reply
  Ellen
  26 juli 2016 at 22:46

  Mooie combinatie 🙂
  Zo’n pakket labels zou hier heel goed van pas komen aangezien de onze al een hele tijd onvindbaar zijn.

  • Reply
   Sarah
   1 augustus 2016 at 09:11

   Nog altijd niet gevonden? Fingers crossed!

 • Reply
  Linde
  27 juli 2016 at 08:31

  Echt een boekentasje voor Enora!

  Och zo een labelpakket lijkt mij super handig. Zou hier ook van pas komen!

 • Reply
  Liesbeth
  2 augustus 2016 at 19:37

  Ik doe graag mee voor mijn kleine nichtje! Ze gaat nu naar het kdv, dus dit is wel handig!

 • Reply
  Ruth
  4 augustus 2016 at 20:21

  Ooh ik wil ook wel zo’n leuke labeltjes voor Lucie! Ik ben de grootste labeltjesfreak die er bestaat denk ik, en al zeker als het schone labeltjes zijn 😉

 • Reply
  Lien
  4 augustus 2016 at 20:26

  Oh ik doe ook heel graag mee.Ons jongste spookje start 1 september in de peuterklas.Anna kijkt er geweldig naar uit.Voor de mama is het een beetje dubbel,jongste dochtertje -nr 3- wordt nu ook echt groot ?

 • Reply
  Johanna
  4 augustus 2016 at 20:43

  Mooi zeg, veel succes toegewenst! T is een heel grote stap 🙂 ik kijk bij ons ook uit naar de overstap naar de 2e kleuterklas. En ik doe graag mee voor de give away 🙂

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: