Kids

Schone pootjes met Dermo Care Paw Patrol

Dermo Care

Tere kinderhuidjes kunnen rekenen op de hulp van Dermo Care en … Paw Patrol! Deze heldhaftige en hilarische puppy’s zijn de nieuwste karakters die de verpakkingen van de Dermo Care producten opvrolijken. Douchen en in bad gaan wordt nog eens avontuurlijk!

Het in bad stoppen van Enora loopt vaak niet van een leien dakje en dan zijn hulpmiddeltjes, zoals shampoo en zeep van een bepaalde tekenfilm zeker handig. Daarom was ikzelf ook erg enthousiast toen ik een mailtje kreeg over de Paw Patrol lijn van Dermo Care. Enora kijkt erg graag naar Paw Patrol, ze heeft er ook een pyjama en knuffel van die ze eens heeft gewonnen op de kermis dus ik dacht “Dat kan niet mis gaan!”.

Dermo Care

Toen de doos hier arriveerde en ik ze samen met Enora opende na school was ze zodanig in de wolken dat ze meteen toestemde om die avond ook in bad te gaan en meteen deed de shampoo ook wat ik hoopte, Enora stemde toe om haar haar nat te maken zodat ik het kon inzepen en mocht ik het erna ook afspoelen. SCORE! Paw Patrol heeft duidelijk een grote invloed op dochterlief. ^^ De zeep vind ik erg goed ruiken, de shampoo vind ik in vergelijking met de zeep net iets minder. Jammer dat het niet dezelfde geur is als de zeep. Haar haren waren wel makkelijk uit te kammen na haar bad dankzij de antiklit en conditioner die erin verwerkt is.

Dermo Care

In de doos waren er ook pleisters te vinden en ook dat wou dochterlief meteen uittesten, nog voor het bad. Zo koos ze een pleister uit voor een oude schaafwond op haar been, de “pijn” was meteen over. 😉 Aangezien ze deze voor het bad wou gebruiken was het meteen ook een ultieme test om te zien of de pleister het bad zou overleven en dat was zeker het geval!

Dermo Care

Tandenpoetsen, dat is ook heel belangrijk voor de allerkleinsten onder ons. Van in het begin de gewoonte aanleren om alle dagen, ‘s ochtends en ‘s avonds de tandjes te poetsen gaat hun (gebit) alleen ten goede komen naarmate ze ouder worden en daarbij is een tandenborstel en tandpasta van een leuke tekenfilm of personage vaak een motivatie. Het poetsen doen we altijd eerst zelf zodat het zeker goed is gedaan, daarna mag zijn het “afwerken”. De tandenborstel ligt goed in de hand, zachte borstel en Enora klaagde niet over de smaak van de tandpasta. Ook een voordeel, de tandpasta moet niet worden weggespoeld na de poetsbeurt, wel zo handig met kleine kindjes.

Deze Dermo Care producten zijn te koop bij Kruidvat en Etos aan erg aantrekkelijke prijzen. Zo kost de 2-in-1 shampoo en de 2-in-1 zeep slechts €2,69. Voor 18 pleisters betaal je €2,49. De tandpasta kost €1,79 en de tandenborstel kost je €2,59.

*Deze producten werden me toegestuurd maar dit heeft geen invloed op mijn mening.

Kochten jullie al producten van Dermo Care? Welke reeks hebben jullie in huis? Werkte het ook motiverend voor jullie kindje(s)?

Sarah Hanssens

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    MamaPlaneet
    19 oktober 2016 at 13:42

    Super leuk! Hier zou Paw Control het ook wel goed doen. Ik moet eerlijk zeggen dat onze kinderen het meer moeten hebben van badspeelgoed. En dan Bumba, Dora, Frozen, Nijntje en Paw Control 🙂

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: