Beauty Lifestyle New in

SALE TIP | RODIAL DRAGON’S BLOOD COLLECTION

In een Facebook groepje zag ik verschijnen dat iemand deze Rodial box had gekocht aan €20 in het Ici Paris XL filiaal aan de Korenmarkt (Gent). Aangezien we toch van zin waren om eens naar de Gentse Feesten te gaan besloot ik ook een kijkje te nemen.

Helaas waren er geen boxen meer beschikbaar aan de Korenmarkt of het filiaal in de Veldstraat. Bij het naar huis gaan besloten we even te stoppen aan de Zuid, we waren daar toch, dus ging ik ook nog eens vlug bij dat filiaal langs. En ja hoor, luck was on my side, er lag nog 1 Dragon’s Blood Collection box. Whoop whoop!

Alleen, op de doos stond niks vermeld van een afprijzing. Enkel een kaartje met de oorspronkelijke prijs, €135. Dus ik ging ermee naar een verkoopster en legde uit dat iemand deze box ik een ander filiaal aan €20 heeft kunnen kopen en of ze eens de prijs wou nakijken. Ze was alleszins al heel erg verbaasd maar keek de prijs na. Plots zag ik haar ogen wijder open gaan, de prijs was intussen gezakt naar €10!!! Van een koopje gesproken!

INHOUD

RODIAL DRAGON’S BLOOD SCULPTING GEL


RODIAL DRAGON’S BLOOD EYE GEL


RODIAL DRAGON’S BLOOD HYALURONIC MASK

Gebruik jij Rodial of heb je het altijd willen proberen maar vond je het te duur? Nu is je kans! Hadden er meer dozen gestaan had ik er vast meer mee. ?

rodial

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Stephanie Decaux
  17 juli 2017 at 07:03

  Wat een koopje zeg!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  18 juli 2017 at 09:33

  Het klinkt een beetje griezelig door dat ‘blood’ vind ik. Maar fijn dat je het zo goedkoop kon krijgen zeg!

  • Reply
   Sarah
   18 juli 2017 at 09:35

   Het is sap uit een boom “Sangre de Drago”. En dat sap is rood, vandaar. ?

 • Reply
  Isabelle
  24 juli 2017 at 13:47

  Tof zo’n koopje! Ik heb eens enkele staaltjes van Rodial mogen testen en sindsdien ben ik grote fan van het merk. Alleen jammer dat het zo duur is hé. Na het lezen van jouw blogpost ben ik dan ook naar de Ici Paris XL in Kuurne gereden. Helaas verkopen ze het daar niet meer, volgens de verkoopster omdat het merk in kleinere steden niet bekend genoeg is. Binnenkort moet ik naar Knokke. Ik zal daar eens m’n kans wagen:-)

  • Reply
   Sarah
   24 juli 2017 at 14:18

   Zeker doen! De losse producten staan ook aan -50%!

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: