Beauty Lifestyle

REVIEW | WELLA PROFESSIONALS FUSION INTENSE REPAIR

Mijn haar is vrij beschadigd. Door het te ontkleuren en dan regelmatig te kleuren heeft het een moeilijke tijd achter de rug met droge punten als resultaat. Wella Professionals kwam dit jaar met een oplossing. Namelijk de FUSION INTENSE REPAIR lijn. Hun eerste driedelig herstellende verzorgingssysteem voor een direct en langdurig resultaat. Maar werkt het ook?

SPINNENZIJDE

Voor de Fusion Intens Repair lijn maken ze gebruik van het Silksteel Fusion Programma. Een fusie van zijdeaminozuren en gemicroniseerde lipiden. Tijdens het ontwikkelen van deze formule lieten ze zich inspireren door spinnenzijde (spider silk), één van de sterkste vezels in de natuur. De formule dringt diep door tot in de cortex, herstelt de haarvezel direct, op zowel micro- als macroniveau en helpt toekomstige haarbreuk te voorkomen. Zelfs het meest beschadigde haar voelt vernieuwd, glad en veerkrachtig aan.

DE GEUR

De geur is één van de zaken die ik erg belangrijk vind in een shampoo en deze ruikt gewoon hemels. Topnoten van Oriëntaals bloemige en houtachtige geuren zijn doordrongen van de warme hout- en nootachtige basisnoten van cederhout en sandelhout voor een verfijnde afwerking.

DRIE PRODUCTEN

De Fusion Intense Repair lijn bestaat uit 3 producten. Een shampoo, conditioner en een herstellend masker. Ik ontving de shampoo en conditioner ter review. Het masker staat op mijn wishlist.


Fusion Intense Repair Shampoo: €16,40 (adviesprijs)
Fusion Intense Repair Conditioner: €21,10 (adviesprijs)
Fusion Intense Repair Mask: €22,30 (adviesprijs)

EIGEN MENING

Een review over een shampoo en conditioner is niet zo evident, een voor en na foto zegt niet zoveel. Je zou het eigenlijk moeten kunnen voelen. Nadat ik de shampoo en conditioner heb gebruikt, is mijn haar een stuk soepeler, zachter en knoopt het minder snel. Ook voelt het in de lengtes precies dikker en heeft mijn haar wat meer volume. Ik was mijn haar zo’n 1 à 2 keren per week en ik merk niet alleen doordat het vet zou worden dat het tijd is om mijn haar opnieuw te wassen. Ik merk het doordat mijn lengtes/punten alweer droger aan het worden zijn en sneller knopen.


Dus of het echt een langdurig resultaat geeft, dat denk ik niet. Dat zal vast zo lijken als je net wat vaker je haar wast dan dat ik doe. Maar toch is het een erg fijne shampoo en ja, ik ga hem zeker nog kopen. Het meer volume en steviger gevoel vind ik erg aangenaam en dat heeft een andere (kappers)shampoo nog niet voor mij gedaan. En dan nog eens, de geur. Precies of ik kom telkens van bij de kapper.

Enig nadeel is de prijs, best aan de hoge kant. Maar het laat mijn haar er wel gezonder uit zien, dus ik heb het er wel voor over.

rodial

*Ik ontving dit product ter review maar dit weerhoudt me niet om mijn eerlijke mening te geven.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: