Kids Spelen

REVIEW | VTECH PLUCHE ZOEF ZOEF DIEREN

Het zal nu zo’n twee jaar zijn dat wij de Zoef Zoef dieren speelsets verzamelen alsook de losse dieren. Sinds kort heeft de Zoef Zoef familie er een aantal leden bij, namelijk Daan Dalmatiër, Koko Konijn en Simonne Schaap. Deze drie nieuwe leden hebben een erg hoog knuffelgehalte tegenover de ‘oudere’ familieleden, ze hebben namelijk een vachtje!

Daan, Koko en Simonne passen perfect op de bestaande speelsets en avonturenpaden dus daar hoef je al geen schrik voor te hebben. Je kan de nieuwe vriendjes gemakkelijk introduceren bij je bestaande groep. Ze reageren ook alert op de magische sensors waar ze over ‘zoefen’.

SIMONNE SCHAAP


Het eerste nieuwe vriendje dat ik aan je wil voorstellen is Simonne schaap. Ter vergelijking heb ik Simonne Schaap naast onze Sanne Schaap geplaatst. Zo zie je het verschil tussen een plastic Zoef Zoef Dier en een pluche Zoef Zoef Dier. Je ziet dat Simonne ietsjes groter is dan Sanne.

DAAN DALMATIËR


Daan is onze eerste hond. We kochten de hondenhok speelset (nog) niet vandaar.

KOKO KONIJN


Ook een konijn hadden we nog niet dus hier zijn we erg blij mee. Zie hoe schattig Koko is! <3

AVONTURENPADEN


Aangezien we verschillende speelsets hebben (boerderij, dierenhotel, kippenhok, …) en deze elk maar x aantal banen hebben maken wij gretig gebruik van de avonturenpaden. We hebben nu twee sets en dit is voldoende om telkens een speelset met een ander te kunnen verbinden zodat de Zoef Zoef Dieren van het ene naar het anderen kunnen “rennen”.

Zoef Zoef Dieren zijn te koop bij verschillende speelgoedwinkels en bol.com.

Zoef Zoef dieren zijn hier nog steeds een groot succes en we kijken al uit naar de komende speelsets. ^^

Happy Moments

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mamavantweeblog
  21 juni 2017 at 15:41

  Dat ziet er leuk speelgoed uit, al heb ik me voorgenomen geen andere ‘sets’ meer te kopen dan Playmobil, Lego, Barbie en momenteel mini chou chou’s. Je kent dat wel he, van elk merk dan ook gewoon alles willen ??

 • Reply
  Nietzomaarsaar
  22 juni 2017 at 08:31

  Oh Ivonne kreeg van mijn mama de koetjes ervan. Ze blijven dat leuk vinden 🙂

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  23 juni 2017 at 10:57

  Ik ben volwassen, maar ik zou hier zo mee gaan spelen. Wat een schattige figuurtjes : ) Prima speelgoed!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: