Beauty Lifestyle

REVIEW | VICHY IDEAL SOLEIL SPF 30 UVB+UVA INVISIBLE HYDRATING MIST

Voorgaande jaren was ik nogal laks met zonnebescherming. Ik vond het niet nodig want ik verbrande toch haast niet, buiten misschien een beetje aan mijn neus en mijn schouders. Maar niks ergs en de roodheid was vaak de dag nadien al terug weg. Dus waarom smeren? Intussen ben ik al ietsje ouder en ietsje wijzer en probeer ik toch wat meer mijn best te doen en mezelf ook goed in te smeren. Dit jaar gebruik ik de Invisible Hydrating Mist van Vichy (Idéal Soleil). Benieuwd wat ik van deze spray vind?

PRODUCTBESCHRIJVING

De huid is op een ideale manier beschermd dankzij een versterkt en gepatenteerd zonnefiltersysteem met Mexoryl® XL, dat effectief werkt tegen alle soorten UV-stralen. Het werkt als een persoonlijke “bodyguard”, discreet maar uitermate effectief.
De huid is intensief gehydrateerd: zonder uitdrogend alcohol*, maar boordevol glycerine, verzachtende bestanddelen en thermaal bronwater van Vichy voor een optimale hydratatie, de hele dag lang.
Zeg Nee tegen uitdroging en Ja tegen comfort, een zachte, frisse, egale huid met een stralende bruine teint.
Een handeling waar je blij van wordt: Een aangenaam gevoel van frisheid. Een ideale droge en onzichtbare finish binnen enkele seconden.

Bron: Vichy.be

EIGEN ERVARING

De Vichy Idéal Soleil Invisible Hydrating Mist komt in een handige sprayflacon van 200ml. Het is hierdoor heel licht en makkelijk mee te nemen als je naar het strand gaat of op vakantie. Je hoeft, doordat het een spray is, ook niet bang te zijn voor uitgelopen zonnecrème in je tas. De Invisble Hydrating Mist kan je snel en makkelijk aanbrengen. De formule is erg licht en smelt meteen op je huid, zonder een vette laag achter te laten. Hij is ook waterbestendig dus ga zeker in het zwembad of in de zee! Doordat het zo makkelijk in gebruik is vind ik het ook niet zo erg om het regelmatig te herhalen. Nadeel, hij is enkel voor je lichaam, voor je gelaat moet je dus nog een aparte spray/crème gebruiken. Is dat heel erg? Nee, maar ik heb wel graag alles in één.

Je huid wordt bij gebruik van de Invisible Hydrating Mist ook meteen een hele dag lang gehydrateerd door het thermaal bronwater van Vichy dat er aan is toegevoegd. Het product is vrij van parabenen, hypoallergeen en dermatologisch getest op gevoelige huid.


Je kan de Vichy Idéal Soleil Invisible Hydrating Mist onder andere kopen bij Viata.be, waar het momenteel ook in promotie staat!

vichy

*Ik ontving dit product ter review maar dit weerhoudt me niet om mijn eerlijke mening te geven.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mamavantweeblog
    6 juli 2017 at 07:28

    En vanaf nu altijd smeren hoor!

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: