Kids Spelen

REVIEW | STORIO MAX XL 2.0 VTECH | WIN! AFGELOPEN

Met heel veel plezier mag ik jullie de nieuwste gadget van VTech presenteren, de Storio Max XL 2.0! Een tablet gemaakt voor kinderen met allerlei leuke spelletjes, apps en functies. Niet alleen vertel ik jullie in deze blogpost de ins en outs van deze kindertablet, maar jullie maken ook nog eens kans om een roze exemplaar te winnen! Eigenlijk wordt er zelfs niet slechts één tablet weggegeven, maar wel tien stuks! Welkom bij de VTech bloghop!

VTech bloghop

VTech kondigt hun nieuwste kindertablet groots aan, dit door verschillende bloggers in te schakelen om een bloghop te organiseren. Op die manier maken jullie wel tien keer kans om zo’n nieuwe Storio Max XL 2.0 te winnen! Gedurende tien dagen gaan tien bloggers (waaronder ik) een blogpost en winactie online zetten waaraan jij kan deelnemen. Misschien nog wel een leuk extra geschenkje voor onder de kerstboom?

Gisteren plaatste Tamara van TheMommyDiaries haar blogpost online waar je kans kan maken, vandaag ben ik aan de beurt en morgen kan je langs bij Joyce van JoyfromJoyce om je kansen te verhogen.

VTech Storio Max XL 2.0

De Storio Max XL 2.0 is een kindertablet met een 7 inch HD multitouch scherm en verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw. In deze blog zie je de roze versie verschijnen. De Storio Max XL 2.0 is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 11 jaar oud en is voorzien van een rubberen stootrand. Hij kan dus gerust tegen een stootje (oef!).

De Storio Max XL 2.0 kost € 149,95 wat een vrij gemiddelde prijs voor een kindertablet.  De Storio Max XL 2.0 springt wel echt boven deze andere kindertablets uit vanwege de vele mogelijkheden.

Tablet in huis

Enora gebruikt al langer een tablet in huis, namelijk mijn iPad. Hiermee kijkt ze naar Netflix, YouTube en speelt ze leuke puzzeltjes en andere educatieve spelletjes. Wij hebben hier geen beperking op, dus zij zit vrij vaak met haar iPad te spelen. Zo heeft ze ook een heel leuk en educatief spel waarbij ze getallen leert en ook leert tellen. Ik ben een groot fan van spelenderwijs leren en dit spel leent zich ertoe. Helaas is een gewone iPad niet zo veilig. Niet alleen staan ook de apps die ik gebruik op de iPad, maar zoals ik hierboven al zei, gebruikt ze ook YouTube. Op zich heb ik daar geen probleem mee, ze kijkt vaak naar unboxings of kindjes die speelgoed uittesten. Maar helaas staan er daar ook heel veel filmpjes op die ik liever niet voor de ogen van mijn kind heb.

Met de VTech Storio Max XL 2.0 kan je een veilige omgeving creëren en zet je er spelletjes op waar je kind mee mag spelen. De Storio Max XL 2.0 heeft ook een camera om foto’s en selfies mee te nemen. Deze kindertablet heeft ook een hele leuke functie, namelijk Kids Connect. Enora is er nog wat te klein voor, maar het is dus eigenlijk een app waarmee je berichtjes kan sturen naar vriendjes en familie.

Specificaties

 • Een groot multi-touch HD-scherm van 7 inch
 • Een veilige internetbrowser
 • Een nieuwe processor die het Android-besturingssysteem sneller laat werken
 • Oplaadbare lithium-batterij
 • Een USB-poort
 • Intern geheugen van 8 GB, uitbreidbaar tot 40 GB met een geheugenkaart, niet inbegrepen.
 • Nieuw ontwerp met een smartcover om hem beter te beschermen
 • Werkt met Storio-games of met meer dan 2000 apps die je kan downloaden in de Explor@Park.
 •  Te gebruiken vanaf 3 tot 11 jaar
 • Draaibare camera

Wat vinden wij er van?

De tablet is in de eerste plaats stevig, wat wel nodig is aangezien hij vanaf 3 jarige leeftijd te gebruiken is. Mijn iPad is hier al geregeld op de grond gedonderd en dus ben ik blij dat deze kindertablet voorzien is van een stevige stootrand. Hij heeft leuke functies en apps. Via het Explor@Park kan je ook telkens nieuwe apps downloaden als je kind toe is aan iets nieuws. Mijn dochter is in elk geval fan!

WINNEN!

Via de winactie van vandaag kun je een VTech Storio Max XL 2.0 mét spel winnen. Bij de Vtech Storio Max XL 2.0 die jij ontvangt als je wint zit een Frozen cartridge. Nu is het zo dat deze versie niet in Nederland in de winkels te verkrijgen is. Wel de tablet zelf, maar niet de tablet inclusief het spel. Hou daar rekening mee als je de VTech Storio Max XL 2.0 zelf zou willen aankopen.

Spelregels:

 • laat hieronder een reactie achter (met geldig e-mail adres);
 • volg Little Family of  3 op Facebook en/of Instagram;
 • volg Vtech op Instagram @vtechspeelgoed
 • delen is lief <3.
 • Deze winactie is afgelopen!

 

You Might Also Like

123 Comments

 • Reply
  Linde
  22 november 2018 at 10:03

  Dit zou Felix echt fantastisch vinden. Onze tablet is na 5 jaar versleten en dit zou echt een waardige vervanger zijn!

 • Reply
  Kristel Gubbels-daemen
  22 november 2018 at 10:04

  Wow wat super gaaf hier maken we graag kans op. Wat een fijne review heb je geschreven en idd fijn van de stootrand. Leuk van frozen erbij en handig dat je er nog apps op kunt zetten. Lijkt me geweldig voor onze dochter Noor en later ook voor dochter Lotte

 • Reply
  Kim sabbe
  22 november 2018 at 10:05

  Oh super zeg!!!! De winnaar zal super blij zijn! Elk kindje zou dit in huis moeten hebben.die van ons werd gestolen jammer genoeg…

 • Reply
  Julie Glorieux
  22 november 2018 at 10:07

  Ik doe mee! Komt met 3 dochters in huis zeker van pas!

 • Reply
  Mien
  22 november 2018 at 10:21

  Komt zeker van pas!
  Ik doe graag mee voor onze jongste twee ‘ling’ 5 jaar.
  Wie niet waagt….

  Leuke acties rond Sinterklaas tijd!?

  Succes iedereen.?

 • Reply
  Marleen
  22 november 2018 at 10:21

  Wauw ja dat zou super zijn voor onze zoon. Een veilige manier om op ontdekkingsreis te gaan.

 • Reply
  Wendy van Zetten
  22 november 2018 at 10:23

  Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt mijn lieve nichtje zeker heel blij zou heel graag deze prachtige tablet voor haar willen winnen zodat ze de feestdagen heerlijk verwent kan beginnen. Heb alle stappen doorlopen nu maar heel hard #Hopen

 • Reply
  Liesje
  22 november 2018 at 10:24

  Hey Sarah, dit zou wel super zijn voor onze dochter die op 6 (!) december 4 wordt. Zij gebruikt ook onze ipad en dit is idd niet altijd ideaal. Ze zou hier zo zot blij mee zijn 😉

 • Reply
  Joyce van Dorp
  22 november 2018 at 10:27

  Wat een super prijs! Leuk voor mijn dochters die nu regelmatig mijn tablet willen ?. Ik ga heel erg duimen voor ze. Leuk ook dat je spellen kunt kopen ervoor. Frozen vinden ze geweldig hier thuis. Op volg je op Fb en Instagram en Vtech ook ?

 • Reply
  Nele Schroyen
  22 november 2018 at 10:31

  Daar zouden mijn 2 meisjes ongelooflijk bij mee zijn. Eindelijk een eigen tablet die tegen een stootje kan! En roze is heel toevallig hun lievelingskleur 🙂 Hopelijk maken we kans om deze super leuke prijs te winnen. Hier zouden we veel plezier aan kunnen beleven!

 • Reply
  Melissa
  22 november 2018 at 10:32

  Ik waag graag mijn kans!

 • Reply
  Jill
  22 november 2018 at 10:34

  Wauw! Wat een geweldige winactie! Ik ben mij al langer aan het oriënteren voor een passende tablet voor mijn dochtertje. Komende zomervakantie gaan we ook 2x vliegen, dus dan lijkt me dit heel handig voor in het vliegtuig.. Ze gebruikt nu onze ipad, maar dat is toch niet heel fijn qua schermtijd en ze kunnen ‘alles’ kijken.. Fijn om een paar uitgebreide recensies te lezen over hetzelfde product! Wij gaan duimen! ???

 • Reply
  Emily
  22 november 2018 at 10:34

  Waaauw geweldig mijn nichtje is net 3 jaar geworden sinds kort gaan we zelf samen ook beginnen bloggen nu neena wilt graag altidj op mijn tablet zelf vind ik het niet zo goed ja ze is jong en ze mag hier zelf max een halfuurtje pet dag weekend op tablet nu deze van vtech zou voor haar wel leuk zijn kan ze alles leren en het is op kindermaat nu het zou een geweldig exta geschenkje aijn voor sint of kerst want ze heeft haar tutje dit jaar mee met de sint neena en ikzelf beleven samen hele wat avonturen nu is ze elke vakantie woensdag middag en weekend bij me ik probeer zoveel mogelijk leuke dingen dingen te doen zowel binnen als buiten activiteiten maar minder thuis activiteiten wie weet dankzij deze prijs we toch wel eens meer gewoon thuis verblijven

 • Reply
  Liesje
  22 november 2018 at 10:34

  Oohh dit zou super zijn voor onze dochter die op 6(!) december 4 jaar wordt! Ze gebruikt momenteel ook onze ipad en dit is idd niet ideaal. Hier zou ze zo zot blij mee zijn! En ook Frozen vindt ze natuurlijk ook geweldig. Ik volg je al een hele tijd op Facebook en Instagram, en Vtech nu ook.

 • Reply
  Simone
  22 november 2018 at 10:43

  Gaaf zeg! Ik loot graag mee!

 • Reply
  Lindsay Joos
  22 november 2018 at 10:46

  Ik loot ook graag mee als cadeautje voor onder de kerstboom voor mijn 4jarige dochter Tanaya. ?

 • Reply
  Goele H
  22 november 2018 at 10:52

  Alle stappen gevolgd! En ik doe heel graag mee met deze winactie. Met 3 kinderen in huis ben ik mijn eigen tablet vaak kwijt. Ze zouden het geweldig vinden hun eigen tablet te hebben zodat mama hem niet te vaak terug moet vragen omdat ze werk te doen heeft.

 • Reply
  Jess Kniest
  22 november 2018 at 10:58

  Wow ik denk dat onze kleine nieuwsgierige meid die altijd onze tablet uit de handen probeert te grissen dit helemaal geweldig zou vinden dus ik waag graag een kans!

 • Reply
  Tamara P
  22 november 2018 at 10:59

  Noémie zou hier superblij mee zijn.

 • Reply
  Ipie Oudshoorn
  22 november 2018 at 11:07

  Wauw! Dat zou een geweldig Sinterklaas cadeau zijn!
  Winnen vind ik dus heel erg fijn
  Ik denk dat mijn dochtertje een gat in de lucht springt
  als ze de Storio MAX XL 2.0 in de zak vind
  En dan ook nog een Frozen catrige erbij
  Wat een verwennerij!
  En eindelijk is de I-pad dan weer voor mij…

 • Reply
  Stephanie Vandervorst
  22 november 2018 at 11:08

  Wat een mooie winachtie! Dit zou echt met enthousiasme onthaald worden bij mijn 2 kinderen.

 • Reply
  Marjo
  22 november 2018 at 11:17

  O wauw wauw wauw hier worden mijn meisjes heel blij van. En zeker nog met het frozen spel erbij. Super tof gaaf om te winnen. Maar ben vast niet de enige die dit wil. Maar waag toch een kansje

 • Reply
  Réwana
  22 november 2018 at 11:22

  Oh weer zo’n gave prijs, hier doen we graag aan mee hoor;)

 • Reply
  trotsema fati
  22 november 2018 at 11:32

  Wouw?? daar maak ik mijn dochter super super blij mee ze heeft geen tablet en zeurt al lang over het wordt een prachtige cadeau voor haar verjaardag binnenkort!
  Ik hoop dat ik haar veras❤

 • Reply
  Lene Vander Veken
  22 november 2018 at 11:39

  Zo tof! Onze 3 jongens gaan dat geweldig vinden. Wij doen graag mee!

 • Reply
  Sara Moors
  22 november 2018 at 11:49

  Wauw, leuke give-away seg. Proficiat om als blogger gekozen te worden 🙂 Mijn dochter zou er helemaal weg van zijn ?

 • Reply
  Heidie van der Steeg
  22 november 2018 at 11:57

  Echt een hele fijne tablet. Mijn dochter van 6 zal het geweldig vinden als ze die cadeau mocht krijgen?. Ook nog eens in haar favoriete kleur roze ?. Het zou niet mooier kunnen ?

 • Reply
  Karoline Meuwissen
  22 november 2018 at 12:03

  Herkenbaar verhaal… onze iPad wordt hier ook dagelijks gebruikt voor Netflix, YouTube, spelletjes. Het gevoel dat ze in een beveiligde omgeving toch nog leuk kunnen spelen lijkt me wel iets! Iedereen happy 😉 dat mijn dochter van 4,5 dol is op Frozen maakt het alleen leuker om dit te winnen 🙂

 • Reply
  Marielle Oling
  22 november 2018 at 12:04

  Al een tijd twijfel ik of we er een moeten aanschaffen. Zeker omdat ze die van mij al een aantal keren hebben laten vallen. Mijn man wil het liefst zo min mogelijk met een tablet te maken hebben. Hij bedoelt de kinderen, want zelf heeft hij er een. Wellicht als we hem winnen dat ik hem kan overhalen, want kijk nou te mooi, toch?! Daarbij veilig in gebruik ? en niet onbelangrijk… ROZE ?

 • Reply
  Lenie Ykema
  22 november 2018 at 12:06

  Lijkt me erg leuk voor onze dochter van 5 jaar.
  Ze mag zo nu en dan op onze IPad maar als ik onze jongste dan aan het voeden ben en er een filmpje verschijnt wat niet geschikt is voor kindjes, is ingrijpen soms best onhandig.
  #somshandentekort#
  Met de tablet van Vtech lijkt me bovenstaande te voorkomen als ik je ervaring zo lees.
  Lijkt me dus erg leuk om te mogen winnen!!
  Duimen voor onze grote meid!

 • Reply
  Lenie Ykema
  22 november 2018 at 12:11

  Ook onze dochter van 5 jaar mag zo nu en dan eens op de IPad.
  Vindt ze helemaal leuk, ook omdat ze er via school rekenspelletjes op kan doen.
  Maar toch komt het nog weleens voor dat als ik mijn jongste aan het voeden ben, ze bij me komt omdat er een filmpje te zien is die minder geschikt is voor kinderoogjes.
  Hoe fijn zou het zijn als ingrijpen op bovenstaande manier niet meer nodig is, omdat ze op een veilige manier op haar eigen tablet kan spelen.
  Ik weet wel zeker dat ik onze dochter hier heel gelukkig mee kan maken!
  Duimen maar!!

 • Reply
  Lenie Ykema
  22 november 2018 at 12:22

  Lijkt me erg leuk om te winnen voor onze dochter van 5 jaar.
  Ze mag zo nu en dan even op onze IPad om bijvoorbeeld haar rekenspelletjes van school te doen.
  Ook kijkt ze graag filmpjes via YouTube.
  Echter is het al een paar keer voorgekomen, dat ik tijdens het voeden van onze jongste moest ingrijpen ivm filmpjes die niet geschikt zijn voor kinderoogjes.
  Als ik jouw ervaring zo lees moet dat met de Vtech tablet wel goedkomen.
  Ik zou haar hier heel blij mee kunnen maken en kan mama mooi ongestoord voeden.
  Duimen maar!!

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  22 november 2018 at 12:25

  Ik scoor graag punten bij ons nichtje Tess die deze tablet fantastisch zou vinden 😀

 • Reply
  elisabeth maria martina
  22 november 2018 at 12:27

  wat een geweldig gebaar, verras mijn kleindochter maar met dit prachtige exemplaar
  haar schoentje staat al klaar #duimenmenaar

 • Reply
  Marjanne de boer
  22 november 2018 at 12:32

  Wat leuk zou het graag willen winnen voor onze dochter. Nu heeft ze elke onze eigen tablet maar als ik hem dus even moet gebruiken wil zij er dus ook op. Dus een eigen tablet zou echt een uitkomst zijn. En zou dochter dus ook heel blij zijn

 • Reply
  julia van empel-stamate
  22 november 2018 at 12:32

  ik doe graag mee!

 • Reply
  Kim
  22 november 2018 at 12:52

  wow dat is pas een geweldige prijs!! ik doe heel heel erg graag mee!

 • Reply
  Mirella
  22 november 2018 at 13:08

  Wat een leuke gadget is dit.
  Hier twee kindjes in huis een zoontje van 6 en een dochtertje van 5.
  Zou echt leuk zijn deze kindertablet voor ze te mogen winnen. Want roze vind mijn zoontje net zo leuk haha.
  Ideaal dat hij ook tegen een stootje kan maar vooral vind ik t fijn dat ze bij deze tablet geen toegang hebben tot rare filmpjes. Heel fijn en ideaal ik doe graag mee!

 • Reply
  Kimberley
  22 november 2018 at 13:17

  Owwww wat zou mijn dochter hier blij van worden. Een tablet staat hoog op haar verlang lijstje. Het Frozen gedeelte zal ook echt een schot in de roos zijn. Ik ding heel graag mee.

 • Reply
  Annabel de Ruiter
  22 november 2018 at 13:19

  Wat lijkt me dit een mooi cadeau! Ik heb m al op het verlanglijstje gezet voor haar 5e verjaardag. Fijn om de reviews te lezen, want er zijn zoveel verschillende kinder tablets. Graag waag ik een kansje VN-er deze winactie voor onze Liselotte!

  Ik volg je al op fb en instagram (Annabel.a.lovely.day)

 • Reply
  Sjoerd hendrikse
  22 november 2018 at 13:20

  Wat leuk zeg!! Mijn kleine meisje zit met haar 5 jaar al in groep 3 en vind het helemaal leuk te leren lezen, rekenen en schrijven. Ze wil heel graag een eigen tablet om op te kunnen oefenen en zou met deze in haar lievelingskleur heel erg blij zijn!!

 • Reply
  Daan Moerland
  22 november 2018 at 13:24

  Anhhhhh jaaa !!!! Wat zou dit een GEWELDIGE verrassing zijn voor mn lieve meisje! Ze heeft deze hoog op haar verlanglijstje staan zowel voor haar verjaardag als voor de sint ? ze speelt heel graag squala dat is fijn want het is zo leerzaam! papa en mama zijn er ook helemaal weg van want wat is er nou fijner dan een kindvriendlijke tablet waar wij als ouders de meeste zicht op kunnen hebben??

 • Reply
  brants harry
  22 november 2018 at 13:37

  leuk, doe graag mee voor mijn kleinzoontje, moet nu de tablet delen met zijn broer

 • Reply
  Hannelore
  22 november 2018 at 13:40

  Hier 3 stuks die luidop “JOEPIEEE” zouden roepen. Dochter 2 is bovendien jarig op 5 dec. Ik had me al suf gezocht wat echt iets voor haar zou zijn. Nou, dit dus. Ze blijft ook niet van mijn gsm, via deze kan ze dus zelf berichtjes sturen ?. En win ik het niet, dan is het alvast een heel nuttige tip! (Alhoewel winnen bij mij ook ‘JOEPIEEE’ zou zijn)
  Veel groeten!

 • Reply
  erika panjer
  22 november 2018 at 13:57

  Wauw deze tablet zou hier heel goed in ontvangst worden genomen mooie tablet die erg goed is voor kinderen

 • Reply
  Mijke
  22 november 2018 at 13:59

  Super leuke actie! Onze meiden zouden hier heel blij van worden. Wij zijn al jaren fan van Vtech. Deze tablet is dan ook meer dan welkom!!

 • Reply
  Lies
  22 november 2018 at 14:24

  Wow en nog een winactie. Ik waag ook graag mijn kans voor mijn meisjes. <3

 • Reply
  Hannelore Vandenbussche
  22 november 2018 at 15:01

  Hier 3 stuks die luidop “JOEPIEEE” zouden roepen. Bovendien is er een jarige op 5 dec. (7 jaar). Ik heb me al suf gezocht naar een cool cadeau. Nou, dit is het dus! Zus van 8 en broer van 6 zouden deze Storio zeker ook de MAX vinden! (En tegelijkertijd ik ook, want zoals je zelf vernoemde, je houdt wel eens je hart vast als de iPad in kinderhanden terecht komt).
  Win ik niet, dan is het alvast een heel nuttige cadeautip. Dankjewel!

 • Reply
  Miranda
  22 november 2018 at 15:03

  Super gave winactie!! Leuk om mee te doen voor mijn dochter Shanaya. Zou haar heel blij mee maken hiermee. Kan ze op haar eigen tablet het leerprogramma voor school gebruiken en haar favo filmpjes op youtube bekijken.

 • Reply
  Alyt van der Heide
  22 november 2018 at 15:22

  Wauwie een kindertablet (en dan ook nog de roze ?) staat al drie jaar op de verlanglijst van mijn dochter van 8.
  En wauw een Frozen spel erbij… dat zou echt een top Sinterklaas worden.

 • Reply
  kempenaers anita
  22 november 2018 at 16:05

  leuke actie, doe graag mee voor dit mooie tablet , hebben er al wel één maar ze zijn met twee

 • Reply
  Anna
  22 november 2018 at 16:11

  Ik doe heel graag mee!

  Facebook: An Na

 • Reply
  Lynn Mahieu
  22 november 2018 at 16:17

  Ooh een frozen versie, dat is nOg leuker dan de gewone! 😀 Nu doe ik met nog meer plezier mee voor deze, haha! 😀

 • Reply
  Wendy Van De Reyd
  22 november 2018 at 16:23

  ?????
  Wauwww, wat is dit een super leuke actie
  Mijn dametje is 16/12 jarig,? en haar wens is een eigen tablet,? ze word 8 dus een mooie leeftijd om je eigen tablet te hebben he, daarom waag ik super graag deze kans om zo mijn meisje haar wens te doen uitkomen , ?en haar te zien glunderen ,? een fiere en trotse mama

 • Reply
  Joyce Van Mele
  22 november 2018 at 17:03

  Oooh lijkt me super! Ipv idd telkens je eigen laptop of iPad kwijt te zijn haha

 • Reply
  Ankie
  22 november 2018 at 17:07

  Wow wat een mooie win actie! Onze dochter wordt 11 december 6 en dit zou een geweldig cadeau voor haar zijn. Ze is een grote frozen fan. En ideaal dat hij tegen een stootje kan! Met haar kleinere broertje in de buurt gaat het soms wel eens mis met spullen die stuk vallen!???

 • Reply
  MarjonS
  22 november 2018 at 17:21

  Duidelijke review, ik doe graag mee!

 • Reply
  Sandy v geul
  22 november 2018 at 17:24

  Daar zou ik mijn dochter een groot plezier mee doen en mama stiekem ook, zo laat ze mijn tablet liggen en heeft ze haar eigen mooie tablet!!

 • Reply
  Michellem
  22 november 2018 at 17:49

  WOW WOW WOW!! Dit is echt een te toffe en grote winactie! !! Nu duimen voor mijn jongens!! Dat wordt er om vechten als het hier is!! En frozen zal ook zeker in de smaak vallen!!

 • Reply
  Inge van Heyste
  22 november 2018 at 17:57

  Ochhh dat is iets voor ons Amber mijne iPad heeft ook al veel gevallen ze heeft ook eigen tablet maar scherm moest er ook aan geloven wij hebben al veel van v tech maar deze tablet nog niet gelijk Enora is Amber hier ook zeer vertrouwd met de you tube en Netflix en idd veel filmpjes zie ik ook liever niet voor Amber . Dus hopelijk winnen we deze tablet zo heb ik mijn iPad terug en ons Amber in de willen met een nieuw iPad ?❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Reply
  kempenaers anita
  22 november 2018 at 18:09

  wat leuk, doe graag mee voor mijn kleinzoontje, hebben thuis wel een tablet maar die moeten ze delen

 • Reply
  Kelly Aarts
  22 november 2018 at 18:17

  Wat een geweldige actie! Mijn meiden zou ik hier heel gelukkig mee maken! Waag dus graag een kansje!

 • Reply
  Charlotte
  22 november 2018 at 18:25

  Ik doe heel graag mee voor onze dochter Aukje!

 • Reply
  Sabine Hensens
  22 november 2018 at 18:54

  Ik zou zoooooooo graag een kansje willen maken voor mijn kids!! Die gaan echt uit hun dak met dit mooie cadeau….Vooral mijn zoontje is dan van Elsa (Ja, een jongen!)
  Alle stapjes uitgevoerd en nu maar duimen ?

  • Reply
   Sabine Hensens
   25 november 2018 at 18:58

   Dan is fan ?

 • Reply
  Lenny Wibbelink
  22 november 2018 at 19:31

  Wat een superprijs. Mijn dochters zouden het geweldig vinden als ze een tablet hebben waarop de zappelin-app kan. Al zullen ze ook de spelletjes die er op staan superleuk vinden. En de oudste is gek van frozen

 • Reply
  Willeke
  22 november 2018 at 19:59

  Wauw wat een mega toffe winactie! Ik doe graag mee voor mijn dochter! Helemaal te gek!

 • Reply
  Wileke Linneman
  22 november 2018 at 20:06

  Echt heel erg tof! Een roze tablet!! Dit zouden mijn dochter en ik (ja ik heb een zwak voor alles wat roze is haha) echr geweldig vinden! Ik doe mee! #fingerscrossed

 • Reply
  Tessa Franki
  22 november 2018 at 20:22

  Wij willen ook een kansje wagen!

 • Reply
  Jolanda / Zazazoo
  22 november 2018 at 20:22

  Mijn dochter kaapt altijd onze iPad dus ik doe heel graag voor haar mee om zo een eigen tablet te winnen. Lijkt me zelf ook veel fijner, want ik kan er gerust op zijn dat ze niks ongepasts te zien zou krijgen. Je weet tegenwoordig maar nooit. Ik volg je op beide kanalen, ook Vtech!!

 • Reply
  Samantha
  22 november 2018 at 20:45

  Oh gaaf! Deze wil mijn dochter wel

 • Reply
  Sonja Rietjens
  22 november 2018 at 21:17

  Wauw wat een toffe actie van jullie
  Hier gaan jullie 10 kids blij mee maken, duim natuurlijk hard mee voor mijn kleindochter, ze word volgende maand 8 jaar , en vraagt een eigen tablet, wil haar hier super graag mee verrassen , een fiere oma

 • Reply
  Gaëtane Flusu
  22 november 2018 at 21:22

  Mijn 7-jarig zoontje Cas heeft onlangs op een schooltest geschreven dat hij al zijn hele leven van een “tebled” droomt☺️ ik doe dus graag mee om zijn droom te laten uitkomen ?

 • Reply
  Kevin v berk
  22 november 2018 at 21:27

  Wauw wauw wauw

  WAUW!!!!

  Deze papa is al tijden opzoek naar een goede en betrouwbare tablet voor de kids…sommige zijn te sloom..andere niet goed te beveiligen. De een is te duur en de ander werkt bijna niet.

  Na het lezen van de revieuw is deze papa wel om!

  Wat zou het super zijn om deze tablet te mogen winnen voor mijn kids om zo ze wegwijs te maken in de digitale wereld.

  Ik hoop dat deze papa tussen al die mamas ook kans maakt…:)

  Alle stappen gevolgd zoals het moet 🙂

 • Reply
  Esmeralda Groenland
  22 november 2018 at 21:49

  Wat zal mijn dochter hier blij van worden en ook nog eens met een Frozen spel erbij… deze tablet klinkt ideaal en ik zou ook erg blij zijn als mijn iPad niet meer gebruikt wordt door haar hihi.

 • Reply
  Marloes
  22 november 2018 at 22:04

  Wauw wat een toffe samenwerking! Ik doe graag mee voor mijn kleine meid. Haar tablet wil niet meer opladen.

 • Reply
  Paula Prins-Wijnalda
  22 november 2018 at 22:14

  Bijna 3 is hij nu, mijn zoontje Ezra. Hij begint steeds meer woordjes te zeggen, dingen te begrijpen, en de wereld te ontdekken. Ik zie voor hem zoveel voordelen in de Storio Max Xl 2.0 van VTech, dat ik hem deze zeker niet wil onthouden. Hiermee kan hij spelenderwijs nog veel meer dingen leren, nog meer dingen begrijpen, kleuren en vormen leren kennen, en nog meer de wereld ontdekken! Daarom doe ik graag mee met deze superleuke actie! Ik wist niet wat bloghoppen was, maar ik begin er echt aardigheid in te krijgen, en leer leuke blogs kennen, waar ik het bestaan niet eens van wist! Het werkwoord LEREN zowel voor mij als mijn zoontje is in deze reactie dus de hoofdmoot! 😉 Ik ben je nu gaan volgen via Instagram, benieuwd naar je verhalen! Groetjes van Paula

 • Reply
  Tineke van de ven
  22 november 2018 at 22:30

  Deze lijkt me echt geweldig! Zou hier zeker welkom zijn! ???

 • Reply
  Jeanine
  22 november 2018 at 22:47

  Wat een gave prijs, wat veel mogelijkheden! Mijn dochter is ook nog eens gek op Frozen. Ik maak graag kans.

 • Reply
  Jos neys
  22 november 2018 at 22:48

  Na al deze geweldige reacties , denk ik , mm heeft het wel zin, maar ja zeker ook mijn kleindochter verdient een kans, en als we winnen doen we zeker een vreugdes dans, nu ze 8 haar word is het tijd voor een eigen tablet, duimen omhoog dus ?????

 • Reply
  Claudia Diependaal
  23 november 2018 at 00:12

  Hoi hoi,

  Ik dacht dat ik al had meegedaan. Maar ik zie mijn bericht nog niet. Ik maak uiteraard erg graag kans voor de voor kleinkinderen! Ik duim heel erg hard voor ze!

  Groetjes Claudia!

 • Reply
  Bibi
  23 november 2018 at 06:20

  Superleuk voor onze zoontjes van 2 en 4 jaar, hier worden ze zeker héél erg blij van. We gaan héél héél héél hard duimen dat we deze winnen ?

 • Reply
  Sab
  23 november 2018 at 06:57

  Oh jaaa deze is helemaal geweldig. Doe hier graag aan mee??

 • Reply
  Nicole
  23 november 2018 at 07:06

  Ja ik doe graag mee!!

 • Reply
  Marian
  23 november 2018 at 07:42

  Dit is een super win actie en ik doe graag mee, dank je wel. Ons kleine meisje zal hier zo blij mee zijn en dan laat ze onze tablet voortaan met rust.

 • Reply
  Jacqueline
  23 november 2018 at 07:43

  Wouw wat een gave actie…
  Ik twijfel nu.. geweldig als ik deze win voor mijn drie spruiten dan hebben ze toch eindelijk een tablet waar al lang om gezeurd word…
  Maar denk toch dat als ik hem win, ik hem mee neem voor mijn werk. Buitenschoolse opvang voor kinderen met een verstandelijke beperking. Hun zullen er veel plezier aan beleven en zeker met de ontwikkelingsgerichte apps die je kan kiezen..

 • Reply
  Vera Groot
  23 november 2018 at 08:24

  Dit is echt een gave winactie. Met drie kinderen ben ik regelmatig mijn telefoon kwijt omdat ze graag een spelletje willen spelen of een filmpje willen kijken. Een eigen tablet zouden ze geweldig vinden. Een tablet die ook nog eens bestendig is tegen kinderongelukjes is een uitkomst.
  Ik ga duimen.

 • Reply
  Marco
  23 november 2018 at 10:27

  wow spuer! Deze papa waagt met veel plezier zijn kansje!!

 • Reply
  Ramona
  23 november 2018 at 15:34

  Ooh wauw dit zal faith geweldig vinden?

 • Reply
  paul
  23 november 2018 at 16:52

  wat een vet cadeau. Ik doe graag mee!

 • Reply
  Nathalie K.
  23 november 2018 at 19:50

  Wauw wat een leuke actie ? dit zou het ideale cadeau zijn voor mijn kleine meid ??? dan krijg ik eindelijk mijn iPad terug haha.. met de storio kan ze zoveel leren ?? wij duimen ????????????

 • Reply
  Emma
  23 november 2018 at 21:08

  Wat een coole actie! Ik doe heel graag mee voor onze kinderen.

 • Reply
  Denise
  23 november 2018 at 22:20

  Tegenwoordig vind ik het steeds enger worden voor kinderen op internet . Een eigen tablet wil mijn kleine meisje heel graag voor haar 6e verjaardag in januari. Deze lijkt me geweldig!! Veilig, een tijdlimiet en ouderlijk toezicht, super!! Hier zou ik mijn kleine meisje dan ook heel graag mee willen verrassen! ?

 • Reply
  Els Wanders
  23 november 2018 at 23:22

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Lisa, bij onze tablet is vorige week het scherm gebarsten waardoor we hem niet meer kunnen gebruiken. En dan ook nog eens een roze, daar is Lisa zeker blij mee!

 • Reply
  Mieke Vanbilsen
  23 november 2018 at 23:59

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze wil zo graag zoals haar grote broer op een tablet werken ?.

 • Reply
  Jannemiek Hanszens
  24 november 2018 at 20:27

  Wat een tof kerstcadeau voor mijn lieve meiden. Super zo’n eigen tablet die tegen een stootje kan waar ze alleen maar “verantwoorde” dingen op aantreffen.
  Wij maken graag kans!

 • Reply
  Mariette van hooijdonk
  24 november 2018 at 20:32

  Omaaaaaaa deze wil zoooooo graag ahhhh asjbliefffft? zei ze pas in de speelgoedwinkel ? wat zou het een leuke verrassing zijn ook voor haar vijfde verjaardag ??

 • Reply
  Miranda wils
  25 november 2018 at 08:36

  Oooo en ook dit is de allerallergrootste wens van ons kleine meisje, ze is dol op squala en hoe gaaf zou het zijn om dit te kunnen spelen op haar eigen tab??? ??? ahhh ze wilt deze zo zo zo graaaaaag wat zou het te gek zijn om deze te mogen winnen voor mn lieve schat die dit jaar wel heel lief is geweest??????

 • Reply
  Anne zondag
  25 november 2018 at 19:07

  Een hele grote wens van mijn zoon Max!

 • Reply
  Marian B
  25 november 2018 at 21:58

  Wat een super gave prijs, kun je ook wel zien aan al die reacties! Niet geschoten is altijd mis, dus ik doe heel graag mee voor mijn twee kinderen. Heb ik mijn tablet weer terug, ook wel fijn!

 • Reply
  Sharon de Ridder
  26 november 2018 at 16:43

  Gaaf zeg! Zo kan mijn dochter op een veilige manier leren om met een tablet om te gaan 🙂

 • Reply
  Sabine Kohino
  26 november 2018 at 19:43

  Jeetje, dit lijkt me nou echt een onwijs leuke kindertablet! Ik dacht altijd, leuk, maar vooral om wat mee te spelen en zag daar niet echt een meerwaarde in. Tot ik mijn jongste dochter van 5 ineens een filmpje zag kijken op YouTube van peppa pig waar er hoop bloed in voorkwam, ik schrok me rot!! Hetlijkt me echt heel veilig, en wat een superleuke extra’s zitten erbij. Foto’s bewerken, hoe leuk is dat! Dus ja, ik ben helemaal om…
  Dank voor je toffe review, er gaat een wereld voor me open ?

 • Reply
  Loes Ouweneel
  27 november 2018 at 08:27

  Ik doe graag mee voor mijn zoon. Een geschikt apparaat zou mooi zijn want hij surft nu echt overal heen

 • Reply
  Kim de Jong
  27 november 2018 at 09:11

  Gaaf! Ik waag graag een kansje voor mijn kids. Die zouden dit helemaal geweldig vinden.

 • Reply
  Tamara
  27 november 2018 at 13:01

  Ik doe mee voor Emma, fijne gedachte dat ze gewoon veilig kan klikken :)!

 • Reply
  Lesley
  27 november 2018 at 17:28

  Voor mijn lieve nichtje Yara, omdat ze mijn zonnestraaltje is – en met dit mooie speelgoed, slaat de Kerstman de plank zeker niet mis.
  Ze is zo lief, knap en braaf geweest – en daarom wil ik haar dolgraag met de V-tech kindertablet verrassen dat wordt dan gegarandeerd een feest.
  ? #fingerscrossed

 • Reply
  Adriana de Ruiter
  27 november 2018 at 17:43

  Wat een geweldige winactie! Dat zou voor onze pleegzoon een droom zijn die uitkomt, een éigen tablet!! Ik doe dus gráág mee! 🙂

 • Reply
  Jolien Versluis
  28 november 2018 at 08:58

  Wat een mooie winactie! Doe graag mee voor mijn dochtertje. Met de Storio kan ze op een veilige manier filmpjes kijken en spelletjes spelen!

 • Reply
  Noa
  28 november 2018 at 11:09

  Natuurlijk een fantastisch cadeau! Zo fantastisch dat hij niet meer leverbaar is bij bol.com! Als soort van wanhoopsdaad doe ik dus hieraan mee ? Want wij vertrekken binnenkort naar Curacao! Een heerlijk vooruitzicht, maar helaas een lange vliegduur. Natuurlijk is dit een luxeprobleem, maar wat zou het gaaf zijn om onze dochter aan het begin van de reis te verrassen met deze Storio Max…. zodat we er de rest van de reis geen kind mee aan hebben! Dat zou pas een win-win situatie zijn dus ?

 • Reply
  melissa
  28 november 2018 at 11:44

  Wat een geweldige actie. tuurlijk doe ik mee. heeft elise eindelijk weer een eigen tablet, nadat de vorige (samsung kids tablet) kapot is gegaan. kan ze weer squla erop doen, en vloggen (ze is 7 en doet dat voor zichzelf; heel grappig), maar ook foto’s maken en spelletjes erop doen en natuurlijk ook gewoon leren! echt heel gaaf; ik maak heel graag kans en ga heel hard duimen. uiteraard volg ik via fb. liefs melissa

 • Reply
  Elisa Van Loock
  28 november 2018 at 18:57

  Ik doe nog graag mee voor zo’n prachtig cadeau onder de kerstboom.

 • Reply
  Ivette Dijk
  28 november 2018 at 20:26

  Wauw zeg! Mijn meiden van 4 en 6 bedelen al maanden om een eigen tablet. Ze zijn ontzettend goed in het samen spelen en samen delen. Daarom is het een prachtig kado voor hun, zodat later ook hun kleinste zusje van nu 1 jaar, er op kan spelen. Het is zeer welkom dat hij roze is, en ook nog met Frozen. Helemaal fan hier allemaal.

 • Reply
  Djotie
  29 november 2018 at 09:41

  Natuurlijk laat ik een reactie achter. Met alle plezier. Vtech is favoriet. Ik heb verschillende producten van Vtech. Het kan zo doorgegeven worden aan de volgende erfgename 😛 Stevige en degelijke producten. Je review past prima in het plaatje. Ik doe graag mee voor de kleine.

 • Reply
  Miekske Dingens
  29 november 2018 at 13:41

  Wat gaaf zeg! Ontzettend graag een kansje op deze handige tablet! <3

 • Reply
  Iris
  29 november 2018 at 16:30

  Wauw, mijn dochter zou zoooooooooooo blij worden, ik doe heel graag mee

 • Reply
  Moniek
  29 november 2018 at 19:35

  Ben ik nog op tijd?
  Ik volg je op Facebook, maar heb geen Instagram en zou héél graag winnen voor mijn dochter!

 • Reply
  Nadine
  30 november 2018 at 00:27

  Ik doe graag mee! Leuk!

 • Reply
  Marita Cuypers
  30 november 2018 at 16:27

  Graag doe ik mee voor ons kleinkind

 • Reply
  Maaike
  3 december 2018 at 16:28

  Hoi Sarah, bedankt voor de review, zo te zien een topproduct. Mijn dochter Emma wordt bijna 6 jaar. Ze kreeg ooit voor haar 3e verjaardag een hele oude versie van de Storio (ook roze) die mijn zusjes “de tantes” met hun studenteninkomen samen gekocht hadden via Marktplaats. De Storio bleek een groot succes, al was het nog zo’n oude versie. Ze nam het ding overal mee naartoe, liet het trots zien, maakte er foto’s mee (de camera was toen nog lang niet zo goed als deze als ik zo jouw foto’s bekijk!!) en haar broertjes mochten er vooral niet aankomen.

  Inmiddels heeft de oude Storio het opgegeven en heeft Emma deze gedoneerd aan haar babybroertje Philip, Die er overigens regelmatig mee gooit en de Storio gaat nog steeds aan dus het zijn sowieso stevige producten!

  De nieuwe Storio ziet er fantastisch uit, goede batterij, mooi scherm, veel spelletjes. Als ik deze win dan krijgt Emma de Storio voor haar 6e verjaardag!

 • Reply
  Emma
  3 december 2018 at 16:39

  Er zijn twee dingen (oke, misschien wel een paar meer) in het leven die ik geweldig vind: gadgets en de drie kinderen waar ik tante van ben. Ik bestel weleens iets uit China of neem wat mee van vakantie om uit te testen met mijn neefjes Philip en Olivier en mijn nichtje en naamgenoot Emma. Bijvoorbeeld een mini-drone of robot uit Japan. Ik merk dat ze dit ook geweldig vinden (dat hebben ze zeker van mij geërfd). Volgende week ga ik een paar dagen op ze passen, zodat mijn zus en zwager een weekendje weg kunnen. Het lijkt me geweldig om deze gadget dan mee te kunnen nemen en er met hen mee te spelen 🙂 dat vinden zowel zij als ik geweldig en maakt het oppassen waarschijnlijk ook een stukje makkelijker!

 • Reply
  Kim de Jong
  4 december 2018 at 12:16

  Ik doe graag voor mijn kdis mee. Een veilige Tablet zou echt een uitkomst zijn!

 • Reply
  Marina
  6 december 2018 at 14:37

  Ik doe graag mee voor mijn zoontjes

  • Reply
   Sarah
   6 december 2018 at 14:41

   Sorry Marina, de winactie is intussen afgelopen.

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: