Lifestyle

Review | Starbucks Discoveries Noisette / Hazelnut Macchiato

starbucks discoveries noisette hazelnut macchiato

Ik ben geen grote koffiedrinker en ik ben al helemaal geen fan van iced coffee. Maar toen ik deze Starbucks Discoveries Noisette / Hazelnut Macchiato tegen kwam in de koelafdeling van de supermarkt besloot ik om het nog eens te proberen. Wat had ik te verliezen buiten die paar eurootjes die het heeft gekost? De precieze prijs kan ik helaas niet meer vertellen, ik maak mezelf vaak schuldig om niet naar de prijs te kijken van wat ik koop en ik vrees dat ik het kasticketje intussen ook al heb weggegooid.

Hoe ziet het eruit?

Starbucks discoveries noisette hazelnut macchiatoZo vind je hem terug in de winkel, een praktisch meeneem kopje met 200 ml koffie, een dekseltje waar je rietje inpast en uiteraard met een uitschuifbaar rietje (dat vrij stevig is) zodat je zeker tot de bodem kan van het kopje.

De smaak

Starbucks discoveries noisette hazelnut macchiato

Als je dit leest heb je toch zin om het rietje erin te proppen en te proeven, nee? In elk geval ik wel, dus dat deed ik dan ook. En het was verrassend lekker! Je smaakt ook lekker de hazelnoot die de Starbucks Discoveries Noisette / Hazelnut Macchiato beloofd. Er bestaat echt een iced coffee die te drinken valt, ik had hem gewoon nog niet gevonden! Niet dat ik er erg achter had gezocht, maar toch. You know what I mean. 😉

Aanbeveling

Starbucks discoveries noisette hazelnut macchiato

Ik vind hem echt het proberen waard en zal hem dus zeker nog kopen. Ook de andere smaken ga ik een kans geven. Hier vind je nog meer smaken van de Starbucks Discoveries meeneem kopjes. Volgens mijn beste vriend Google zouden deze ook bestaan in grote brikken, al zag ik dit wel enkel op Engelstalige websites.

Als je hem ook geprobeerd hebt of nu ook wel eens wilt proberen, laat een reactie op de blog achter met jouw bevindingen.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  4 september 2015 at 11:53

  Mijn dochter is gek op dit soort drankjes, dus ik ga haar zeker tippen!

  • Reply
   Sarah
   4 september 2015 at 18:41

   Zeker doen! Intussen heb ik ook nog twee andere smaken in huis Seattle Latte en Cappuccino, maar deze nog niet geprobeerd.

 • Reply
  saskia
  4 september 2015 at 20:37

  Van de week zag ik dit bij de ah maar twijfelde nog, ik wil het zeker nog weleens proberen 🙂

  • Reply
   Sarah
   4 september 2015 at 21:40

   Hey Saskia! Laat weten wat je ervan vindt.

 • Reply
  Kelly - Pluiskonijn.nl
  6 september 2015 at 09:18

  Ziet er erg lekker uit maar helaas ben ik echt geen fan van koffie. Bij Starbucks vind ik wel alle chocomelk erg lekker;)

  • Reply
   Sarah
   6 september 2015 at 13:09

   Oh, maar ik verkies ook vaker een warme chocomelk boven koffie hoor.

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: