Lifestyle New in

REVIEW | SNEL GEFIKST MET STARWAX (LIMITED EDITION)

Oké, laten we eerlijk zijn, volgens mij staat er niemand te springen om aan het huishouden te beginnen. Maar … het is een taak die we allemaal moeten ondergaan en dan doen we dat het liefst met leuke en goede producten. 

SNEL GEFIKST

Tante Kaat en Sien & Maria zijn al lang verleden tijd, het is tijd om plaats te maken voor Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde. Zijn zijn ook de de kerels achter het fantastische concept, de WASBAR! Dries & Yuri kwamen met een nieuw boek waarin ze een tal van tips en tricks rond het huishouden delen. Een aantal tips die we al kennen maar ook een aantal super handige #lifehacks.

Een aantal handige tips:

 • Zweetvlekken in textiel krijg je weg met een mengeling van water en ammoniak.
 • Kan je niet goed tussen de lijntjes kleuren met nagellak? Doe vaseline rond je nagel!
 • Hou de koffiefilters in de aanslag als je een fles wijn opent! Als je dan wat sukkelt met de kurk kan je je wijn nog filteren alvorens je hem opdrinkt!
 • Koffiepads zijn multifunctioneel. Heb je last van een koelkast die geurtjes verspreid of een paar schoenen die je liever zou buiten zetten door de stank? Leg er een ongebruikte koffiepad in. De geur verdwijnt!
 • Een appel tussen je aardappelen leggen zou ervoor zorgen dat je aardappelen langer goed blijven.

Dit zijn slechts een aantal tips en tricks die in het boek te vinden zijn. Dries en Yuri sloegen de handen in elkaar met Starwax en zo kwam er deze leuke limited edition geschenkbox. In de box vind je ossegalzeep (dit heb ik sowieso standaard in huis), witte azijnspray en zuiveringszout. Drie producten die al ontzettend lang gebruikt worden in het huishouden, maar drie producten die het ook nog steeds erg goed doen en vaak beter zijn dan duurdere producten.


De geschenkbox was te koop bij Standaard Boekhandel. Deze was Limited Edition en ik gok dat deze intussen niet meer te koop is, tenminste niet online. Misschien dat deze wel nog te vinden is in de winkel(s) zelf. Het boek is hier alleszins een handigheidje geworden. Als ik een probleem heb waar ik zelf niet meteen een oplossing voor heb, dan zoek ik het eerst even op in mijn “bijbeltje”.

Kan jij ook wat hulp in het huishouden gebruiken? Bekijk dan zeker het boek Snel Gefikst!

Je kan het boek Snel Gefikst kopen bij o.a. bol.com en kost zo’n €15.

little family of 3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mamavantweeblog
  13 september 2017 at 06:09

  Hahaha in sta wel te springen om het huishouden te doen ??? ik geniet er echt dubbel van als het achteraf zo ‘gelekt’ ligt!

  • Reply
   Sarah
   13 september 2017 at 06:59

   Haha ? Er zijn natuurlijk uitzonderingen … ?

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: