Beauty Lifestyle

REVIEW | SMOOVALL HUIDCONTACT SPRAY

Iets waar veel dames last van hebben, schurende dijen. Je hoeft daar helemaal geen overwicht voor te hebben, ook slanke dames kunnen hier last van hebben. Van zodra je een rok of jurk draagt met blote benen onder kan je er al last van krijgen. Door het stappen/lopen/fietsen schuren je dijen over elkaar en gaat dat irriteren. Ik heb hier ook last van, dat was één van de redenen waarom ik niet zo vaak een rok/jurk draag.

HUIS-TUIN EN KEUKEN OPLOSSINGEN

Voor de komst van Smoovall heb ik allerlei dingen geprobeerd, talkpoeder, lichaamspoeder van Lush, deo roller, bodylotion, … Van bovenstaande was de deo roller nog het beste, maar dat durfde wel plakken dus ging ik er nog eens overheen met talkpoeder of dat lichaamspoeder om het te setten. Alleen was dat ook geen oplossing voor een hele dag en helemaal ook niet praktisch. Zo’n deo roller tussen je dijen is nogal een plakkerig boeltje.

WAT IS SMOOVALL

Smoovall is een huidcontact spray dat jouw dijen beschermt tegen irritatie die kan voorkomen door het schuren van je dijen tijdens wandelen, lopen of fietsen. De spray legt een dunne ademende laag op je huid. Het product is onzichtbaar dus je hoeft niet bang te zijn dat men het zou zien zitten. En in tegenstelling tot deo, kleeft het niet! Het heeft een neutrale geur.

GEBRUIKSAANWIJZING

 1. Spray goed schudden
 2. Spray op de zone die je beschermt wil hebben
 3. 20-30 seconden wachten
 4. Je bent klaar om te bewegen!

De spray beschermt tot minimaal 4 uur tegen wrijving.

EIGEN ERVARING

Intussen heb ik Smoovall uitvoerig getest deze zomer en het is echt een life saver. Het komt ook in sprayvorm waardoor je het makkelijk in je tas kan meenemen zodat je het indien nodig opnieuw kan aanbrengen onderweg. Sinds het gebruik van Smoovall als ik eens een rok/jurk draag heb ik geen last meer van schurende dijen, tenzij ik het vergeet aan te brengen. ^^

De spray is handig te gebruiken, heeft geen lange droogtijd en laat ook geen vlekken achter. Het werkt inderdaad na x aantal uur uit dus het is aangewezen om de fles met je mee te nemen op verplaatsing. Zo kan je het opnieuw aanbrengen en blijven je dijen goed beschermt.

TIP: koop 2 bussen, ik heb één thuis in de badkamer zodat ik het meteen kan aanbrengen terwijl ik me aankleed en één in mijn tas.

WAAR TE KOOP

Smoovall koop je online voor €12,99 + €2 verzendkosten. Van zodra je twee flessen koopt krijg je gratis verzending.

 

little family of 3

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Kool Family
  8 oktober 2017 at 20:27

  Dit zag ik al eens in de flair voorbijkomen, had er toen alleen geen vertrouwen in… Fijn te lezen dat het wel werkt.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: