Beauty Lifestyle

Review | Pilaten Black Head Pore Strip

pilaten mask blackheads

Vandaag heb ik het Black Head Pore Strip masker van Pilaten voor jullie uitgetest. Dit masker kreeg ik in de StyleTone box van december dus het werd wel eens tijd om deze eens te gaan gebruiken. Kijken jullie mee?

Pilaten is een Chinees merk en deze soort zwarte maskers zijn erg populair aan het worden. Het is al even dat ik dit soort maskers wou uitproberen maar telkens durfde ik het niet aan te kopen omdat ik de merken niet kende. Iets onbekend op jouw gezicht smeren is toch iets spannends.

pilaten mask blackheads

Om te beginnen heb ik mijn gezicht goed gereinigd zodat er zeker geen make-up resten meer waren en ik het masker kon aanbrengen op een propere huid, we willen geen irritaties veroorzaken.

Ik heb het masker enkel aangebracht op mijn voorhoofd, kin en mijn neus met een stukje van mijn wangen waar ik grotere poriën heb, maar je kan het ook over je gehele gezicht doen of enkel je neus. Eender waar jij het meeste last hebt van mee-eters.

pilaten black head

Ik heb het masker er een 15 à 20 minuutjes laten opzitten zodat deze goed is uitgedroogd, dit voel je ook. Het masker voelt “stijf” aan op de huid. Het afhalen gaat vrij gemakkelijk, even een begin zoeken waaraan je kan trekken om het masker af te halen en het gaat er vrij vlot af. Het afhalen is wel vrij gevoelig, uiteindelijk trek je allerlei prut vanuit je poriën, dus volgens mij wel vrij normaal dat je het voelt. Maar ik heb meer last om de poriën strips van de Action van mijn neus te halen dan met dit masker, pluspunt! De restjes die blijven kleven aan je gezicht kan je makkelijk verwijderen met een vochtig washandje.

Het resultaat kan je zien op onderstaande foto’s. Ondanks dat ik onlangs pas de poriën strips van de Action heb gebruikt kwam er toch nog vrij veel mee … Toch iets vaker een maskertje gebruiken dus.

Pilaten black head Pilaten black head Pilaten black headIk ben blij verrast door dit masker, het haalt redelijk veel mee-eters weg en mijn huid werd er heel zacht door. Ik raad wel aan om meteen na het masker je huid te hydrateren want ondanks dat mijn huid zacht aanvoelde, voelde ik ook dat het nood had aan hydratatie, mijn huid voelde vrij trekkerig. Dit blijft een vast product in mijn verzorgingsritueel, het doet wat hij moet doen en de prijs valt reuze mee.

Je kan het masker onder andere kopen bij bol.com.

Gebruikte je ook al zo’n masker? Wat was jouw ervaring?

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Mariska
  6 januari 2016 at 19:49

  Ik heb weinig ervaring met zulke masters, maar ik zie steeds meer over zwarte maskers! Ze lijken altijd veel mee te nemen dus misschien toch maar wat vaker doen.

  • Reply
   Sarah
   7 januari 2016 at 11:05

   Hi Mariska, ja ze nemen veel mee. Ik was er echt door verbaasd!

 • Reply
  Ester
  6 januari 2016 at 22:38

  Ik zie er regelmatig gesponsorde reclame van verschijnen op Facebook. Leuk om te weten dat het goed werkt. Misschien moet ik het ook maar eens proberen ;-).

  • Reply
   Sarah
   7 januari 2016 at 11:04

   Dat zag ik inderdaad ook af en toe passeren, ben nu wel kwijt of het inderdaad dat merk is? Geen idee. In elk geval, als je ziet wat voor prut er allemaal aan het gebruikte masker hangt, het werkt, trust me. 😉 Al moet ik het wel nog eens herhalen zie ik, nog wat zwarte mee-eters op mijn neusvleugels … Hardnekkige krengen.

 • Reply
  Birgit
  7 januari 2016 at 13:21

  Oh, ik wil die ook. Heb vrij veel last van blackheads op mijn neusvleugels en dit zou ideaal zijn 🙂

  • Reply
   Sarah
   7 januari 2016 at 13:23

   De moeite waard om eens te proberen!

 • Reply
  Fie
  14 januari 2017 at 22:53

  Die moet ik dringend ook een proberen! ?

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: